Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj je poroka za moskega neumna poteza

Zakaj je poroka za moskega neumna poteza

Ne razumem mentalnega sklopa, da dec z denarjem preživlja brezposelno babo. majkemi, res ne.

Ker dec z denarjem ima, tudi če je grd, denar da si vsak teden drugo kurbo plača. če drugače ne dobi in če nujno rabi reden kavs.

“Kdor ima na tisoč žensk, nima nobene. Kdor ima eno, ima vse.”
Španski pregovor
[/quote]

Copatarski pregovor?

Mentalni sklop je “jaz sem šef, kar jaz rečem je zakon, jaz sem krona stvarstva” …vsaj doma.

Copatarski pregovor?
[/quote]
Če je z eno zadovoljen, potem ima res vse, saj si drugih ne želi.
Biti kurbir, pa je posledica kronične nezadovoljnosti.

Dokler vam Robijem predstavlja resna zveza sveti ideal, se nimate kaj čuditi feminizmu.

Babe dedcev ne rabijo poniževati. Sej se dovolj samoponižujete.

Zatk ker vsi vejo da ce hoces eno zensko do postlje spravit, moras bit nekaj boljsega kot ostali. Ce to pomnozis s x100, je normalno da je tip car.

Na drugi strani ni za zensko noben dosezek ce sepofuka s 100imi, zato take zenske imenujemo cipe. Zenska more sam noge narazen dat, tip more pq za kavs naredit mnogo vec.
[/quote]

Cipe jih imenujete vi, ki vam nobena ne da.

Saj dejansko ne uživajo v samskem stanu. To je le ena velika laž in slaba tolažba.
Je isto, kot če nekdo, ki išče kvalitetno službo, le-te ne dobi. Potem pa vsem razlaga kako uživa, ko dela za minimalca.
To razlaga zato, da ne bi izpadel nesposoben, kot samske razlagajo, da uživajo v samskem stanu zato, da ne izpadejo nesposobne najti kvalitetnega moškega.
Izgovori, da ni kvalitetnih moških, so prav tako bedni, kot izgovori, da ni dobrih služb.
[/quote]

Tako kot ti, ki si len in nesposoben, zato nimaš ne faksa ne dobrega šihta. Potem pa so vsi, ki imajo denar lopovi, grebatorji itd.

Kolega, ti si delezen “afen” in nespostovanja, ker si pac to zasluzis. Jaz si pac zasluzim spostovanje in sem ga tudi delezen. Verjetno tvoje travme botrujejo k tvojim predstavam in moje prijetne izkusnje k mojim. Hej… v koncni fazi gre za “neskonscno igro” (ce ti je poznana teorija iger).
[/quote]
Si si pogledal film v katerem AI /racunalnik pogrunta, da the only way to win is to not play at all? Ti ne bi skodlo. 😀

Če je z eno zadovoljen, potem ima res vse, saj si drugih ne želi.
Biti kurbir, pa je posledica kronične nezadovoljnosti.
[/quote]
Hahaha

Mentalni sklop je “jaz sem šef, kar jaz rečem je zakon, jaz sem krona stvarstva” …vsaj doma.
[/quote]
Velika vecina danasnjih moskih se sicer lahko prepricuje kaksni sefi da so doma. Zal pa je realnost ta, da so popolnoma podrejeni svoji eni in edini. In bolj ko bi glumili sefa, prej jih bo izbranka poslala vem. Ce le ima izbiro.

Velika vecina danasnjih moskih se sicer lahko prepricuje kaksni sefi da so doma. Zal pa je realnost ta, da so popolnoma podrejeni svoji eni in edini. In bolj ko bi glumili sefa, prej jih bo izbranka poslala vem. Ce le ima izbiro.
[/quote]

Ja. Ampak to so “tradicionalni pogoji”, pod katerimi bi ti prišel iz kujavnika in se šel igrat.

Si si pogledal film v katerem AI /racunalnik pogrunta, da the only way to win is to not play at all? Ti ne bi skodlo. 😀
[/quote]

Torej zauzij ciankalij, se obesi, si poslji strel v glavo, se vrzi v prepad,… Izbire je polno. Izstopi iz igre. Kaj ti preprecuje?

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Torej zauzij ciankalij, se obesi, si poslji strel v glavo, se vrzi v prepad,… Izbire je polno. Izstopi iz igre. Kaj ti preprecuje?
[/quote]
Sem izbral precej boljso pot, lol.

Saj vem, da ste poroceni to ze davno pozabili. Ampak moski lahko na prvo mesto postavi tudi svoje potrebe. Tebk nezamisljivo. Ti zivis za druge. Nagrada? Prepricanje, da te cenijo in spostujejo. Yeah right. Zadnja kurba iz tretjega svera bi re bolj spostovala in cenila, lol.

Noben vezan dec ni šef doma, to samo tako trdijo. vse je tako, kot žena hoče.

Lari fari. Tudi če je žena nezaposlena gospodinja?

Saj vem, da ste poroceni to ze davno pozabili. Ampak moski lahko na prvo mesto postavi tudi svoje potrebe. Tebk nezamisljivo. Ti zivis za druge. Nagrada? Prepricanje, da te cenijo in spostujejo. Yeah right. Zadnja ****** iz tretjega svera bi re bolj spostovala in cenila, lol.
[/quote]

Ce bi bila res boljsa, bi ne rabil pisati, da je nekaj, kar ni. Ti kar korakaj svojo pot.

Mimogrede… Ko sem ze omenil teorijo iger… Clovek ni ne najmocnejsa, ne najhitrejsa, niti ne najbolj inteligentna zival na planetu. Le kaj mu je omogocilo, da se je povzpel na vrh prehranjevalne verige?

Namig: glej moj podpis. 😉

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Saj vem, da ste poroceni to ze davno pozabili. Ampak moski lahko na prvo mesto postavi tudi svoje potrebe. Tebk nezamisljivo. Ti zivis za druge. Nagrada? Prepricanje, da te cenijo in spostujejo. Yeah right. Zadnja ****** iz tretjega svera bi re bolj spostovala in cenila, lol.
[/quote]
Pa ti si tako sveto prepričan, da so tvoje potrebe absolutne in da drugačne potrebe moškega ne obstajajo.

Pa ti si tako sveto prepričan, da so tvoje potrebe absolutne in da drugačne potrebe moškega ne obstajajo.
[/quote]

Saj ne govori o svojih potrebah. Clovek, ki ga je strah izgubiti, potrebuje varnost. Njegov motiv je torej zavist. Pridiga pa o razumskem. Kjer so motivatorji povsem drugacne narave. Zato ga je pa tako lahko “raztrgati”. Ker pridiga nauceno, ne iz sebe. 😉

Saj ne govori o svojih potrebah. Clovek, ki ga je strah izgubiti, potrebuje varnost. Njegov motiv je torej zavist. Pridiga pa o razumskem. Kjer so motivatorji povsem drugacne narave. Zato ga je pa tako lahko “raztrgati”. Ker pridiga nauceno, ne iz sebe. 😉
[/quote]
Kako vam samo zavidam, lol. OMG!

Kako vam samo zavidam, lol. OMG!
[/quote]

Tako mocno, da ti pride do zivega vse kar napisem. Torej se enkrat, pocasi: napisal sem, da te motivira zavist (po definiciji: nek obcutek, po katerem clovek hrepeni in ki ga na podlagi svojega referencnega okvirja pripisuje drugemu). Nisem napisal da zavidas osebi A ali B ali C,… Zgolj to, kaj te – na podlagi tega, kar se da razbrati iz tvojih zapisov – motivira. Bo slo to razumeti, gospod razumnez? 😛

[/quote]
Ravno obratno. Vem, da se ljudje razlikujemo. Kar za vecino zagovorniko “ene in edine pravilne poti” zal ne moremo reci. On_/Desi je pa sploh uber hard core enoumnez.

Ne le, da se nase potrebe malenkost razlikujejo. Tudi uresnicujemo jih lahko na razlicne nacine. Temu eni pravijo tudi life hacking. Ko si zivljenje zdizajniras tako kot ti ustreza. Ne le ‘tradicijonalno v netradicionalnem svetu’, kot edino pravilno vsiljuje On_.

Tako mocno, da ti pride do zivega vse kar napisem. Torej se enkrat, pocasi: napisal sem, da te motivira zavist (po definiciji: nek obcutek, po katerem clovek hrepeni in ki ga na podlagi svojega referencnega okvirja pripisuje drugemu). Nisem napisal da zavidas osebi A ali B ali C,… Zgolj to, kaj te – na podlagi tega, kar se da razbrati iz tvojih zapisov – motivira. Bo slo to razumeti, gospod razumnez? 😛
[/quote]
Kaj to si me predstavljas vsega nervoznega, ki iz zavisti, ker v netradicionalnem svetu ne fura tradicionalizma, mrzlicno replicira?

Polezavam na lezalniku bred bazenom. S polnim trebuhom. Zavisten do amena, lol. Kak bi se jaz rad bil velik, resen, …. 😀

Kaj to si me predstavljas vsega nervoznega, ki iz zavisti, ker v netradicionalnem svetu ne fura tradicionalizma, mrzlicno replicira?

Polezavam na lezalniku bred bazenom. S polnim trebuhom. Zavisten do amena, lol. Kak bi se jaz rad bil velik, resen, …. 😀
[/quote]

Vidis… spet pritrjujes moji tezi. Kot receno. Korakaj svojo pot. Vztrajaj!

Ravno obratno. Vem, da se ljudje razlikujemo. Kar za vecino zagovorniko “ene in edine pravilne poti” zal ne moremo reci. On_/Desi je pa sploh uber hard core enoumnez.

Ne le, da se nase potrebe malenkost razlikujejo. Tudi uresnicujemo jih lahko na razlicne nacine. Temu eni pravijo tudi life hacking. Ko si zivljenje zdizajniras tako kot ti ustreza. Ne le ‘tradicijonalno v netradicionalnem svetu’, kot edino pravilno vsiljuje On_.
[/quote]
Seveda jih lahko.
A nobeno življenje ni popolno in se je za vsako pridobitev potrebno nečemu odreči.

[/quote]
Vaju oba daje zavist. Oba sta željna pozornosti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close