Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj je poroka za moskega neumna poteza

Zakaj je poroka za moskega neumna poteza

Cesar ti ne opazis, je da pises eno bedarijo za drugo. Kot ponavadi… bova tudi tokrat tu midva zakljucila. (oz. po “zadnji besedi”, ki se ji tako tezko upres)
[/quote]

Ok. Zadnja beseda.

A nisi malo prestar za te zadeve, to je bolj najstniški mentalni nivo, ko se fantje postavljajo in hvalisajo pred drugimi, koliko so jih “podrli”. Se pravi, krhek ego in želja po dokazovanju “moškosti” pred drugimi za vsako ceno. Ampak to bi moral kot normalno razvojno dozorel moški že zdavnaj prerasti. Naj ti sedaj tu odrasli ljudje ploskamo z “vauuuuuuu” ? :))

DX, kakšen imenitnež si, kako neverjetno sposoben si, kako boljši od drugih, navadna raja ti ne seže do kolen, pa s kakšnimi enkratnimi ženskami spiš, s samimi zvenečimi akademskimi naslovi: dr. Bimba, mag. Lahkotna, prof. Picologinja … ;)) To so zagotovo same krepostne ženske, skorajda device, če bi začele šteti od 20, kakšna čast, da se zraven drugih, ki imajo denar, drajsajo še s tabo, ki se ravno tako rad pohvališ $$$. Povej eni izmed teh, da imaš nek običajen poklic, z ne predebelo denarnico, si takoj na istem kot ti moški, ki jih opisuješ – nobena te ne bo povohala.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Amen.

A dxy sploh pozna zgodovino? hahaha

Tebe tudi.
Zgodovinsko je bilo daleč več žensk prisiljenih v poroko, kot moških.
Enako, kot še danes.
Govoriti o tem, kako se moški “osvobajate od poroke” je pravzaprav žaljivo do žensk, ki to dejansko delajo.
[/quote]

Amen.

A dxy sploh pozna zgodovino? hahaha

Kaj ap ti brezdelna baba veš, kaj on ima in česa ne. Ti imaš samo to, kar je moževo, ni res?
[/quote]

Cenjeni gospod!
Živite v zmotnem prepričanju. Gospa je odlično materialno preskrbljena in res ne vidim nobene potrebe po žaljenju dotične, kajti s to poroko je profitiral samo gospod mož.
Zakaj je izbrala ravno njega pa ve le ona.

Grda je moja, lepa je od vseh.
Slovenski pregovor.
Kaj pa zdaj:-)))?
[/quote]

Čisti Coolidgeov efekt, tebi je grda (navajenost, samoumevnost..), drugim lepa.
Španski torej še vedno drži 🙂

De omnibus disputandum..

Če bi ti tok f**** kot se tu hvališ, ne bi mel cajta pisat tu gor!
[/quote]
A tisti, ki NE, si fuk predstavljate kot full time sluzbo s 24 urnim dezurstvom? Ja, bogi no… lol

Resitev je bedarije, kot so te, ki jih sisris ti in ostale feministke oznaciti za bedarije. Resitev je v tem, da se jasno pove, da je DXY pac zgolj narkomansko pezde in ne odresitelj ali guru, kot se poskusa predstaviti. Resitev je v tem, da se utemelji, da je to, kar DXY govori vsebinsko enakovredno temu kar govorijo feministke in da sluzi izkljucno emaskulinazaciji in nicemur drugemu.

Primer:

2018-06-23_16h02_53.png

Kaj taksnega more skupaj spraviti zgolj um ponesrecenega abortusa. Kajti… upostevaje stroske (costs) in dobrobit (benefits) je to edini nacin, da se je nekako” izmuznil enacbi” (parafrazirano po tem, kar pise na MGTOW spletni strani) im more danes drekati po forumih.
[/quote]
Ves kaj je emaskulacija? Ko moski v vse bolj feminiziranem okolju se vedno vztraja v tradicionalni vlogi. Pa ceprav ga niti zenske, ni okolje ne spostuje, kaj sele ceni.

A nisi malo prestar za te zadeve, to je bolj najstniški mentalni nivo, ko se fantje postavljajo in hvalisajo pred drugimi, koliko so jih “podrli”. Se pravi, krhek ego in želja po dokazovanju “moškosti” pred drugimi za vsako ceno. Ampak to bi moral kot normalno razvojno dozorel moški že zdavnaj prerasti. Naj ti sedaj tu odrasli ljudje ploskamo z “vauuuuuuu” ? :))

DX, kakšen imenitnež si, kako neverjetno sposoben si, kako boljši od drugih, navadna raja ti ne seže do kolen, pa s kakšnimi enkratnimi ženskami spiš, s samimi zvenečimi akademskimi naslovi: dr. Bimba, mag. Lahkotna, prof. Picologinja … ;)) To so zagotovo same krepostne ženske, skorajda device, če bi začele šteti od 20, kakšna čast, da se zraven drugih, ki imajo denar, drajsajo še s tabo, ki se ravno tako rad pohvališ $$$. Povej eni izmed teh, da imaš nek običajen poklic, z ne predebelo denarnico, si takoj na istem kot ti moški, ki jih opisuješ – nobena te ne bo povohala.
[/quote]
Lepo si opisal problem, ki ga ima vecina. In zakaj vecine “nobena ne povoha”, kot pises.

Zal precenjujes vlogo denarja, ipd. Namrec, na svetu je se pa se milijonarjev, ki jih ravno tako “nobena ne povoha”. Te reci so precej bolj kompleksne. In ni univerzalnega recepta.

Ravno tako precenjujes “krepostnost” zensk. Pravemu moskemu bo celo devica “dala” na prvem zmenku. Tako “absurdne” so zadeve.

Sicer pa kar se tice stila zivljenja, kot pravijo, vsako tele ima svoje vesele. In razloge, da tako ali drugace zivi.

Ves kaj je emaskulacija? Ko moski v vse bolj feminiziranem okolju se vedno vztraja v tradicionalni vlogi. Pa ceprav ga niti zenske, ni okolje ne spostuje, kaj sele ceni.
[/quote]

Pa ti vedno kvasiš take bedarije, ali imaš to samo težko obdobje, ki botruje temu?

Kolega… Emaskulacija je, ko v feminiziranem svetu brezjajčniki pristanete na to, da je moški manjvreden zaradi svoje moške narave in s sklonjeno glavo prikimavate: “Ja mami, res je… nima smisla biti moški. Bomo sedaj postali punčke, kot pravite, da je prav.”

Bodi moški, ne pa peechka, govedo. Stoj pokončno. In živi. Ker to, kar zagovarjaš je bedarija. Kot sem poprej zapisal, produkt ponesrečenega abortusa, ki se je po nesreči izognil costs and benefits enačbi. To namreč izhaja iz tega, kar trdiš. Si res to? Premisli. Premisli, ali se res boriš za tisto, za kar misliš, da se boriš? Ali pa si zgolj še ena izmed peechkic, ki živi na račun moških in kokodajsa, kako je ona zapostavljena?

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Mone se tako niste ukapirali, da sem naceloma zagovornik tradicionalizma pod tradicionalnimi pogoji. Glede na to, da v taksnem svetu ze lep cas vec ne zivimo, pa si recem, ne, hvala, bom pa ze raje tako kot zivim. Temu se rece prilagodljivost. In eni pravijo, da glavni pokazatelj inteligence. Za cisto nekaj drugega bi slo, ce ne bi slo za premisljeno osebno izbiro.

Moski bomo v sodobni druzbi prisli do boljsega polozaja ne zaradi raznih desijev, ki bi ne glede na pogoje in situacijo terali po staro. Ampak, ko bo kriticna masa “deviantov”, ki se pod aktualnimi pogoji vec ne mislimo iti tradicionalizma, druzbo prisilila, da tradicionalizmu postane bolj naklonjena. Ali pa jo bo povozila druga kultura.

Zame je moski, ki prevzame tradicionalno vlogo brez oziranja na pogoje v katerih jo prevzema (danes ni ne spostovan kaj sele cenjen), definicija emaskulacije. Ocitno se niti malo ne ceni. Saj ni nic vec od zavrgljivega suznja.

Pa ti vedno kvasiš take bedarije, ali imaš to samo težko obdobje, ki botruje temu?

Kolega… Emaskulacija je, ko v feminiziranem svetu brezjajčniki pristanete na to, da je moški manjvreden zaradi svoje moške narave in s sklonjeno glavo prikimavate: “Ja mami, res je… nima smisla biti moški. Bomo sedaj postali punčke, kot pravite, da je prav.”

Bodi moški, ne pa peechka, govedo. Stoj pokončno. In živi. Ker to, kar zagovarjaš je bedarija. Kot sem poprej zapisal, produkt ponesrečenega abortusa, ki se je po nesreči izognil costs and benefits enačbi. To namreč izhaja iz tega, kar trdiš. Si res to? Premisli. Premisli, ali se res boriš za tisto, za kar misliš, da se boriš? Ali pa si zgolj še ena izmed peechkic, ki živi na račun moških in kokodajsa, kako je ona zapostavljena?
[/quote]
Zgoraj sem ti napisal kaj in zakaj si ti, ki se imas za taksno muskarcino.

Zgoraj sem ti napisal kaj in zakaj si ti, ki se imas za taksno muskarcino.
[/quote]
To ti je tako kot, ce ti delodajalec ponuja 2€ na uro. Ti mu reces, ni problema in se osedlas. Jaz mu recem, ko tu jebe, premalo nudis, in grem svojo pot. Prava muskarcina si, ja, lol.

To ti je tako kot, ce ti delodajalec ponuja 2€ na uro. Ti mu reces, ni problema in se osedlas. Jaz mu recem, ko tu jebe, premalo nudis, in grem svojo pot. Prava muskarcina si, ja, lol.
[/quote]
Ne dojames, da sem na tvoji strani. Namrec, s svojim obnasanjem se med drugim tudi nenasilno borim za boljsi polozaj tebe. In se imas za muskarcino, ker bi bil pripravljen se bolj “muskarciti” magari za 1€, lol. Saj pravim, komedija.

Ne dojames, da sem na tvoji strani. Namrec, s svojim obnasanjem se med drugim tudi nenasilno borim za boljsi polozaj tebe. In se imas za muskarcino, ker bi bil pripravljen se bolj “muskarciti” magari za 1€, lol. Saj pravim, komedija.
[/quote]

V bistvu je ravno obratno kolega. Takšni kot sem jaz omogočamo, da peechkice sploh lahko preživeti. Mimogrede, moja ura je v povprečju okoli 85 evrov (brez DDV).

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Nikakor nisi na moji strani. Sem ti ze razlozil, cenjeni kolega: Ni zaveznikov in ni nasprotnikov. Edini boj se odvija tukaj in zdaj, na osebni ravni. Kdor se bori, izgublja. Kdor preide to raven, spozna da ni boja.

To kar ti pocnes ni nenasilen boj, temvec submisivnost. Kot sem podal primer: to je tako, kot bi se podal v Auschwitz, se dal upepepliti in ponucati za zajfo in bi svojo pot tja razglasal kot boj proti nacizmu. Bedarija.

In se enkrat bom ponovil: meni je vseeno, kaj pocnes. Tvoja pot. Jaz se pogovarjam zgolj o idejah. In na idejo, ki jo siris, da naj s sklonjeno glavo pristanemo na feministicno sranje in se kot infantilni triletniki sprijaznimo, ter recemo “Ni vredno. Prav imate. Bomo poceli tako, kot feminizirana druzba pravi, da je prav.”, gledam s prezirom.

Ker, ko ze tako rad govori o zenski naravi, ki je oportunisticna, obstaja tudi moska narava… in ta je omogocanje. Prokreativnost. Odpovedati se temu pomeni emaskulacijo. Simbolno kastracijo. Kakor zelis. Zato mi ne nakladaj, prosim. Ker je ze utrujajoce brati idiotizme, ki jih stresas.

😛

V bistvu je ravno obratno kolega. Takšni kot sem jaz omogočamo, da peechkice sploh lahko preživeti. Mimogrede, moja ura je v povprečju okoli 85 evrov (brez DDV).
[/quote]
Glej, napacnemu se kurcic s svojo urno postavko. Za namecek pa se nima veze z mojo prispodobo.

Nikakor nisi na moji strani. Sem ti ze razlozil, cenjeni kolega: Ni zaveznikov in ni nasprotnikov. Edini boj se odvija tukaj in zdaj, na osebni ravni. Kdor se bori, izgublja. Kdor preide to raven, spozna da ni boja.

To kar ti pocnes ni nenasilen boj, temvec submisivnost. Kot sem podal primer: to je tako, kot bi se podal v Auschwitz, se dal upepepliti in ponucati za zajfo in bi svojo pot tja razglasal kot boj proti nacizmu. Bedarija.

In se enkrat bom ponovil: meni je vseeno, kaj pocnes. Tvoja pot. Jaz se pogovarjam zgolj o idejah. In na idejo, ki jo siris, da naj s sklonjeno glavo pristanemo na feministicno sranje in se kot infantilni triletniki sprijaznimo, ter recemo “Ni vredno. Prav imate. Bomo poceli tako, kot feminizirana druzba pravi, da je prav.”, gledam s prezirom.

Ker, ko ze tako rad govori o zenski naravi, ki je oportunisticna, obstaja tudi moska narava… in ta je omogocanje. Prokreativnost. Odpovedati se temu pomeni emaskulacijo. Simbolno kastracijo. Kakor zelis. Zato mi ne nakladaj, prosim. Ker je ze utrujajoce brati idiotizme, ki jih stresas.

😛
[/quote]
Submisivc si sam. Za vsako ceno bi fural kar furas. Jaz za igranje tradicionalne vloge potrebujem vec koristi.

Za vse, FYI, Desi je fukfehtar On_ iz mosko zenskega cveka. Tolk on tem, lol.

Aja, meni potomci ne pomenijo nic. Ne bi jih imel v taksnem ali drugacnem primeru. Komur pase pa naj. 😉

Glej, napacnemu se kurcic s svojo urno postavko. Za namecek pa se nima veze z mojo prispodobo.
[/quote]

Kolega, edini ki se tu nekaj kurci, si ti. In ne, prispodobo sem dobro zajel. Zivis udobno zivljenje zahvaljujoc taksnim kot sem jaz. Ki ne iscemo koristi, temvec pocnemo kar je dobro. Brez taksnih kot sem jaz, bi zivel v jami in kimal: “Ja mami!”.

Sedaj pa, kolikor vidim si se izpel. Iskreno upam, da sleces krilo, si nadenes hlace in postanes moski. Bilo bi posteno, da vendar tudi kaj das svetu, ce si ze po neki logiki usel enacbi.. da bo se kak benefit od tebe in ne samo costs.

Kolega, edini ki se tu nekaj kurci, si ti. In ne, prispodobo sem dobro zajel. Zivis udobno zivljenje zahvaljujoc taksnim kot sem jaz. Ki ne iscemo koristi, temvec pocnemo kar je dobro. Brez taksnih kot sem jaz, bi zivel v jami in kimal: “Ja mami!”.

Sedaj pa, kolikor vidim si se izpel. Iskreno upam, da sleces krilo, si nadenes hlace in postanes moski. Bilo bi posteno, da vendar tudi kaj das svetu, ce si ze po neki logiki usel enacbi.. da bo se kak benefit od tebe in ne samo costs.
[/quote]
Igrati druzinskega osla pod danimi pogoji ni dobro zame. In to je vse kar steje.

Ti pa bodi musko in igraj osedlanega osla sistemu, ki te ne ceni. Tako si nesposoben videti ironijo pocetja. Ampak vazno, da se pocutnis musko, lol.

Igrati druzinskega osla pod danimi pogoji ni dobro zame. In to je vse kar steje.

Ti pa bodi musko in igraj osedlanega osla sistemu, ki te ne ceni. Tako si nesposoben videti ironijo pocetja. Ampak vazno, da se pocutnis musko, lol.
[/quote]

Skoda, ker se ti ne mores tako pocutiti. Socustvujem.

Ne cudi, da si lahko danasnje zenske privoscijo toliko enega afnanja pred tipi. Ce pa po svetu hodi vse polno “muskarcin”, ki so za to, da se pocutijo “muskarcine” pripravljeni pozreti vse govno tega sveta. Za vsako ceno, je njihov moto. 😀

Taksnim se zdi vprasanje “zakaj je poroka za moskega neumna poteza” popolnoma absurdno. Namrec, poroka in otroci jim predstavljanja smisel zivljenja h kateremu je vse podrejeno. Zato ni cudno, da se jim cisto odpelje, ko jim zacnes majati pedestal na katerem pociva njihov smisel zivljenja. Moski, ki na poroko in otroke gledamo tudi racionalno, in se po danasnjimi pogoji tega vec ne mislimo iti, smo zanje cisti pezdeti. Le kako si drznemo gledati tudi nase in svojega ne podredimo zivljenja njihovemu smislu?!? Haha… To so ti hard core enoumnezi.

Ni cudno, da jih zenske, tudi lastne zene, s casom nehajo spostovati. Ce pa slej kot prej pogruntajo, da bo njihov princ nadaljeval v zacetem slogu, pa ce bodo same se taksne avne guncale. Pri cemer mi na pamet pade hipoteza dr Petersona, da je masovni uvoz muslimanskih moskih navaden zenski shit test. Ces, nase pic.ke od tipov nimajo jajc, da bi se uprli, rekli ne. Desi je kronski primer tega, ki bo drzal kurs, pa ce se pred njim zena s tremi pofuka. To so ti cuckholderji per excelance. Za vsako ceno… 😀

Kolega, ti si delezen “afen” in nespostovanja, ker si pac to zasluzis. Jaz si pac zasluzim spostovanje in sem ga tudi delezen. Verjetno tvoje travme botrujejo k tvojim predstavam in moje prijetne izkusnje k mojim. Hej… v koncni fazi gre za “neskonscno igro” (ce ti je poznana teorija iger).

Jest se zabavam nesmrtno, šele zdaj sem tole videla – neprecenljivo. :)))
Desi s svojega “pol človek/pol bog” prestola se krega z najstnikom, ki se kuja v svoji sobi in noče ven, ker “boste že videli in vam bo žal”… :)))
Sej bi vprašala dxy, kateri so tisti “tradicionalni pogoji” pod katerimi bi se prišel nazaj v peskovnik igrat, ampak saj itak ne zna povedat. Ker to bi bilo UKREPANJE, on pa dlje od držanja mule še ni prišel.
LOL kera dva pajaca :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close