Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj je morski pes riba, kit pa ne?

Zakaj je morski pes riba, kit pa ne?

Čudno se mi zdi, saj oba izgledata podobno. Delfin isto, izgleda precej podoben morskemu psu, a ni riba. Kdo se je to izmislil, da je tako zakompliciral?!

zato ker eni dihajo s škrgami?

Mal razlik, sori se mi ne da pisat, je preveč

https://wikidiff.com/mammal/fish

Konstrukcija telesa, hranjenje mladičkov z mlekom, toplokrvnost,kisik???….

Napačen link

https://www.differencebetween.com/difference-between-fish-and-vs-mammals/

Osnovne sole nisi koncalo?!

?‍♀️?‍♀️?‍♀️

Odgovor na objavo uporabnika
mogoče130, 08.08.2021 ob 08:27

zato ker eni dihajo s škrgami?

kakšna bedarija

pa ne morm vrjet da noben ni dal odgovora

Enostavno je, kiti in delfini so SESALCI kot mi ludje! Ribe niso sesalci in morski psi sopadajo med ribe.

Ko morskemu psu zob izpade mu nov zraste. Ne potrebuje zobozdravnika, je sam svoj zobozdravnik.

A je kit slučajno podoben človeku? E, tu leži težava, nekdo je te skupine kar malo po svoje vkup metal, namesto da bi jih po izgledu. Če mene vprašate bi kita in delfina dal k ribam, sesalec gor ali dol!

budale, 08.08.2021 ob 08:46

A je kit slučajno podoben človeku? E, tu leži težava, nekdo je te skupine kar malo po svoje vkup metal, namesto da bi jih po izgledu. Če mene vprašate bi kita in delfina dal k ribam, sesalec gor ali dol!

tudi evolucije ne razumeš debil. Obliko imajo kiti samo evolucijsko pridobljeno ker pač živijo v vodi, ker so pred miljoni let iz kopnjega prišli v vodo in izgubili noge. Torej so še vedno sesalci. Riba in sesalec sta dve stvari, ki se izklučujeta. Samo za kmetavzarja kot si ti je to težko razumljivo.

Ti si na nivoju otroka ki misli, da sta sonce in luna ista stvar. In to je tko kot bi rekel luna gor ali dol še vedno je okrogle oblike kot sonce in tudi sveti torej ji rečimo sonce.

kokoši, 08.08.2021 ob 08:40

kakšna bedarija

pa ne morm vrjet da noben ni dal odgovora

Ne morem verjeti, da ne znaš brati.Odgovor je navedel wd in tudi frog.

Kit in delfin sta sedalca iz povsem očitnih razlogov, morski pes je riba iz povsem očitnih razlogov.

Tvoja edina možnost, da prispevaš kaj dobrega k človeštvu je, da se ne razmnožuješ. Hvala

Teta Agica, 08.08.2021 ob 09:05

Ne morem verjeti, da ne znaš brati.Odgovor je navedel wd in tudi frog.

wd je dal link, meni se ne da odpirati linkov

Sramota da nekdo navaja, da je bil kit včasih človek, potem pa šel v morje in čez leta zgubil noge ter so mu zrasle plavuti. Torej lahko rečem, da je moj nevemoliko pra-dedek kit?!

Za tako razmišljanje bi bili pred par stoletji na grmadi, danes pa kar nekaznovano klofate “svoje” resnice in nedokazane teorije o evoluciji.

Ne samo, da vrjamem v evolucijo, tudi pe.der sem.

Če slučajno kdo skače po tebi upam da uporabljata zaščito. Ker prosim ne se razmnoževat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close