Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj je čedalje več kožnega raka

Zakaj je čedalje več kožnega raka

Ker mažete kemijo na svojo kožo! Pri vsej tej preventivi in opozarjanju, bi moralo biti v upadanju ne pa v porastu!

Človek še vedno slepo zaupa farmacevtom in svoj največji organ izpostavlja strupeni kemiji!

farmacija ne bi služla, če nas ne bi naredila v prvem planu bolnih…

Kaj pa vem….Jaz ze 20 let nisem na soncu, razen na dopustu, ko sem v morju, takrat se tudi mazem. Vem pa, da sem bila do mojga 20.leta velikokrat opecena, tudi ko sem bila se zelo majhna me niso mazali. Evo, pa so mi lani tik pred zdajci odkrili znamenje, ki je bilo na meji melanoma. Sedaj moram 1x letno na kontrolo. Prav tako jih poznam veliko tam okrog 40-50, ki so bili veliko na soncu in se nikoli mazali. In vsem tem so odstranili kar nekaj znamenje, sodelavka je že imela melanom, ampak se je vse vredu izteklo. Vsem so prepovedali na sonce in vsak dan se morajo mazati s faktorjem 50, tudi če grejo samo v trgovino. Ne zivim v Sloveniji, mogoče so tu pri nas drugačna pravila.

Odgovor na objavo uporabnika
Copyright, 27.06.2021 ob 13:59

Kaj pa vem….Jaz ze 20 let nisem na soncu, razen na dopustu, ko sem v morju, takrat se tudi mazem. Vem pa, da sem bila do mojga 20.leta velikokrat opecena, tudi ko sem bila se zelo majhna me niso mazali. Evo, pa so mi lani tik pred zdajci odkrili znamenje, ki je bilo na meji melanoma. Sedaj moram 1x letno na kontrolo. Prav tako jih poznam veliko tam okrog 40-50, ki so bili veliko na soncu in se nikoli mazali. In vsem tem so odstranili kar nekaj znamenje, sodelavka je že imela melanom, ampak se je vse vredu izteklo. Vsem so prepovedali na sonce in vsak dan se morajo mazati s faktorjem 50, tudi če grejo samo v trgovino. Ne zivim v Sloveniji, mogoče so tu pri nas drugačna pravila.

no ta terapija je čist mimo, sonce je res nevarno, če greš ti popolnoma bel- ne pripravljen na sonce na dopust in se tam valjaš par ur, jasno da te bo opeklo….če pa bi zdravniki predlagali ljudem, da gredo že aprila vsaki dan ko je sonce za 5 minut- 10 minut- 15 minut- itd….vsakič malo več, da se koža prepravi, da melanociti pripravijo, začnejo svoj varovalni učinek s počasno porjavitvijo kože in sočasno proizvodnjo D vitamina, je pa to zelo varno. Melanom ne nastane zaradi sonca, to je pa tudi že bilo razloženo, ampak zaradi psihe!

Tik pred dopustom mi je dr položil na mizo plakat z melanomi.

Svetla ste, vaša koža ni za na sonce. Zelo hitro me opeče, koža je svetla in nežna.  Se skopam v morju, na kratko osušim in grem v senco.

Uporabljam faktor 50.

Kako lahko še živite ob tem ko vsak dan vdihujete zrak z ogljikovimi delci, ki se  kopičijo v pljučih?

Za vse ostale; bodite pozorni na obraz, roke, noge in pri moških je še posebej na udaru hrbet. Pri znamenju bodite pozorni na:

asimetrijo
    neostro zamejenost
    neenakomerno obarvanost
    premer več kot 5 mm
    spreminjanje znamenja.

No ja, dermatolog je hodil x let v šolo. Bo verjetno že vedel, o cem govori. Sonce ni nevarno, ampak uv a zarki pa so, in ti prodrejo globoko v kozo, prav tako se komi I a uv a sevanja z leti kopici v telesu in v dolocenem momentu se celice ne morejo več obnavljati in smo tam kjer smo.

seveda235, 27.06.2021 ob 13:20

farmacija ne bi služla, če nas ne bi naredila v prvem planu bolnih…

Tocn tako. Ce nas nebi zastrupljal bi farmacevstki giganti ze zdavnaj propadl.

UV B

MAVRICAAAAA, 27.06.2021 ob 14:07

no ta terapija je čist mimo, sonce je res nevarno, če greš ti popolnoma bel- ne pripravljen na sonce na dopust in se tam valjaš par ur, jasno da te bo opeklo….če pa bi zdravniki predlagali ljudem, da gredo že aprila vsaki dan ko je sonce za 5 minut- 10 minut- 15 minut- itd….vsakič malo več, da se koža prepravi, da melanociti pripravijo, začnejo svoj varovalni učinek s počasno porjavitvijo kože in sočasno proizvodnjo D vitamina, je pa to zelo varno. Melanom ne nastane zaradi sonca, to je pa tudi že bilo razloženo, ampak zaradi psihe!

Res je.

Napaka je, da so ljudje deset mesecev zaprti, potem pa hočejo v dveh dneh porjaveti.

Na sonce je treba že aprila, najprej po par minut, sčasoma pa več. Odvisno od tipa kože.

Sonce je vir življenja, energije…in kontrolirano izpostavljanje nas spravi iz depresije, napolni z energijo, daje D vitamin….

prosim, lepo prosim da kaj malega napiš o tem, da melanom nastane zaradi psihe. Tenks.

Umetno sonce ….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close