Zakaj je Bratuškova na tako slabem glasu?
V preteklosti se nisem zanimala za politiko, priznam. Vem da je bila Alenka en čas predsednica vlade, pa da je nekako rešila tisto finančno krizo takrat. No pa za njen: we dont need money, we just need time” tudi vem.
Ampak kadarkoli med družbo beseda nanese na politiko in nanjo, jo nihče resno ne jemlje, češ da je….
Meni se, ko jo kdaj poslušam, zdi čisto uredu. Torej vprašanje: kaj je zasračkala, da nima večje podpore?
Naredila je le eno (neodpustljivo) napako. Ko je velesposobni JJ ugotovil da ne gre več, da smo bankrotirali in da je nujen prihod “trojke”, je ona dokazala, da so tudi druge rešitve – neprijetne, a so. Tega ji nikdar ne bodo odpustili. (Da ena “šivilja” reši tisto, kar “veliki vodja” opiše kot nerešljivo)
eh, kje bi začeli
v bruslju se je kandidirala za podpredsednico evropske unije in na zaslišanju dokazala, da nima pojma, da je sposobna samo meglo mešat, na konkretna vprašanja pa ni znala odgovorit. cela evropa se je delala norca iz nje, ne vem, če je kdaj kakšno zaslišanje za kandidata, sploh pa za kandidata za podpredsednika EU tako sramotno pogorelo.
vsi so ji svetovali, da naj se dva pripravljalna tedna poglobi v strokovna vprašanja, ona pa je kofetkala po bruslju in mislila, da lobira.
mene ne moti zulu angleščina, mene moti, da je ženska na ravni srednješolca po znanju, ko se začnejo strokovna vprašanja. ampak pri nas prosperirajo taki mešalci megle
da o prepisanem magisteriju raje ne govorimo. ČE ga je sploh sama pisala. senat ji magisterija ni odvzel, ker bi to takrat sprožil novo krizo v državi in so ji pogledali skozi prste. diplomirala pa je iz švicanja.
ženska je zadetek v prazno. mene je sram, ko jo poslušam.
pa janše organsko ne prenesem. tip nam je v sramoto. ona pa isto. hudo mi je, ko vidim kak poden je naša politika, na obeh polih
Največja njena neumnost je bilo grebatorstvo za pozicijo komisarke, v zameno za to je vrgla milijarde v banke, sfrizirali so številke, razlastili delničarje, obveznicarje…tako kot je finančni lobij hotel, da lahko kupi banke za drobiž. Strici iz Bruslja so ji obljubili nebesa med evropskimi komisarji in 30k EUR na mesec plus ostale dodatke. Njena ekipa si je takrat že kupila enosmerne avionske karte za smer Bruselj kjer bi svirali kurcu prema suncu za mastne pare…čeprav še niti ni opravila zaslišanja za komisarko. Zaslišanje so razumeli zgolj kot formalnost saj je bilo že vse zmenjeno…
V bistvu je reševala jajotova dela, kar bi bilo še nekako ok, če se ne bi izkazalo, da je bil to stran vržen denar. Kmalu bomo na istem, s to razliko, da nimamo več od kje vzet ko bo treba vrnit kar je ljubljeni vodja naprosil in dal svojim kameratom. Ga ni mesije, ki bi lahko rešil godljo, ki jo je naredil. SDS itak dela v smeri, da se Slovenijo razdeli še pravno formalno. Finančno je že.
Kar se AB tiče, ni kakšne razlike med njo in ostalim parazitom v parlamentu. Nič boljša, nič slabša. Gre samo za deljenje naroda.
Bratuškova zdaj leze v rit upokojencem. Zavohala je priložnost, medtem ko se je DESUS sesuval. Logično je sklepala, da bo zdaj veliko volivcev ostalo brez stranke in se je kao začela strašno zanimati za upokojence in jim ponujati ta svoj SAB. Sposobna res ni kaj prida, zvito pa se zna prilagajati situaciji.
zanima me101, 05.11.2021 ob 09:33
V preteklosti se nisem zanimala za politiko, priznam. Vem da je bila Alenka en čas predsednica vlade, pa da je nekako rešila tisto finančno krizo takrat. No pa za njen: we dont need money, we just need time” tudi vem.
Ampak kadarkoli med družbo beseda nanese na politiko in nanjo, jo nihče resno ne jemlje, češ da je….
Meni se, ko jo kdaj poslušam, zdi čisto uredu. Torej vprašanje: kaj je zasračkala, da nima večje podpore?
Razlastinjenje malih delničarjev. Banke so se preveč dokapitalizirale.
Razlascena, 05.11.2021 ob 11:46
Imela sem bančne delnice in bila sem razlascena. Zdaj je jasno, da je bila to ena politicna svinjarija in smo bili lastniki dobesedno čisto brez potrebe pokradeni. Tako da njej gotovo ne morem zaupati. Obstoječemu PV pa se manj.
so pa zato delničarji propadlih faktor banke in probanke elegantno obogateli z njeno pomočjo.
čekdisout, 05.11.2021 ob 10:13
eh, kje bi začeli
v bruslju se je kandidirala za podpredsednico evropske unije in na zaslišanju dokazala, da nima pojma, da je sposobna samo meglo mešat, na konkretna vprašanja pa ni znala odgovorit. cela evropa se je delala norca iz nje, ne vem, če je kdaj kakšno zaslišanje za kandidata, sploh pa za kandidata za podpredsednika EU tako sramotno pogorelo.
vsi so ji svetovali, da naj se dva pripravljalna tedna poglobi v strokovna vprašanja, ona pa je kofetkala po bruslju in mislila, da lobira.
mene ne moti zulu angleščina, mene moti, da je ženska na ravni srednješolca po znanju, ko se začnejo strokovna vprašanja. ampak pri nas prosperirajo taki mešalci megle
da o prepisanem magisteriju raje ne govorimo. ČE ga je sploh sama pisala. senat ji magisterija ni odvzel, ker bi to takrat sprožil novo krizo v državi in so ji pogledali skozi prste. diplomirala pa je iz švicanja.
ženska je zadetek v prazno. mene je sram, ko jo poslušam.
pa janše organsko ne prenesem. tip nam je v sramoto. ona pa isto. hudo mi je, ko vidim kak poden je naša politika, na obeh polih
sj ko je bla nazadnje ministrca je niso zastonj klical 5% dobr je rihtala anekse. tk kt vizjak rihta kšeft ta pravim. levo desno je sm za neumno rajo. hlev bi mogl mal spucat. je pa kr tragedija d je vlada tolk zavozila da še ena šivilja deluje normaln.
Zakaj je na slabem glasu. Nekaj stvari:
1. Ko je politično uspela na račun Zorana Jankoviča se je hitro pokazal njen obraz in njen egoizem in je prišla zelo hitro v spor tudi z njim.
2. Na zadnjih parlamentarnih volitvah ni dobila niti toliko glasov kot jih dobi povprečen župan in niti ni bila izvoljena v parlament. V parlament je prišla, ko je nadomestila enega gospoda, ki je umrl.
3. Levi mediji njene izjave pogosto citirajo, pa vendar njen volilni rezultat je bil zelo skop.
4. Ko je vodila vlado, je prodala dosti dobrih slovenskih podjetjih tujcem, tudi na račun taktirke Bruslja, ta ista Slovenska podjetja so enkrat posredno kupovale tudi vlada druge države, npr znano bivšo slovensko trgovsko podjetje.
3. Ker naj bi Junkerja poslušala in je prodajala Slovensko premoženje, naj bi si s svojim pristopom uredila, da si jo je zaželel za evropsko ministrico in je hotela odditi v Bruselj, torej državna politika in Slovenija jo ni več veliko zanimala ampak le bolje plačan položaj.
4. Ko so bile razne afere, npr imenovanja za službe mimo razpisa, npr Katje Špur, je hladno rekla, to ni moja stvar ampak stvar ministra.
5. Za tisto versko zgradbo tuje vere, ki ni bila tu tradicija nikoli, le za časa turških vpadov, se je zavzemala kot da je to najbolj pomembna stvar. Mogoče sedaj ko je toliko migracij iz Azije in Afrike je pomemba, ampak takrat ni bila tako primarna zadeva.
6. NKBM so male delničarje v času njene vlade kar razlastili. Torej čez noč nisi bil več lastnik delnic. Od kupnine NKBM, najprej Američani potem Madžari, niso mali delničarji dobili nič.
7. Njen “biser od biserov” Čufer naj bi celo lobiral, da bi se Tuš prodal tujemu skladu. Naši bi še zadnjo bilko prodali tujcem.
8. Kar se mi je nekaterim res zdelo podlo, je pa to, da ko so imeli evropsko srečanje politiki pred časom, je njena stranka objavila sliko kjer so Počivalška izrezali iz slike. Bratuškova s fotografije izrezala Počivalška, pustila le sebe in Šarca | Žurnal24 (zurnal24.si)
9. Pisala naj bi Evropskim liberalcem, da izključijo SMC iz te Evropske stranke. Pa kdo to počne, da bo za stranko iz svoje države predlagal, da jo izključijo. Pa lahko si jezen na nekoga kolikor želiš, ko tega ne bi smel storiti.
10. Kako je morebiti samovščena pa nakazuje, da naj bi bila poročena, pa ima samo priimek od svojega očeta ne pa od moža.
Forum je zaprt za komentiranje.