zakaj je boštjan bračič samski?
ja zato ker še ni srečal tebe:)[/quote]
tud, če bi mene srečal bi bil še naprej samski. ni namreč po mojem okusu :)))[/quote]
eeee ne bodi tako prepričana…veš kak pravijo…ko iskrica preskoči…vse meje pa okusi izginejo…in še vse ostale ovire ki samo v naših glavah:)
samo je če gej potem nimaš kaj praskat:))))
to glede iskric imaš sicer prav. ampak pred(pogoj) da sploh pride do “iskric” je privlačnost, tako z ene kot druge strani (mora bit vzajemna).
ker jaz govorim zase, sem prepričana, da pri meni do iskric pri njem ne bi prišlo (glede na videno fotko in njegove izjave in ……) :))) za njega pa kot sem rekla, ne vem :))
tako da zaradi mene je lahko tudi gej. nimam nič proti njim :))
[/quote]
se ne strinjam popolnoma…mislim da nas včasih ta fizična privlačnost toliko omejuje, da smo na koncu lahko na slabšem…
recimo primer…zase mislim…če me določena oseba nebi toliko fizično privlačila se z njo nebi zbližal..aa kaj če bi se pa v drugih stvareh zelo ujela, to sicer nebi nikoli ugotovil a ne…mislim da potem ta povprečna privlačnost nebi igrala veliko vloge…sicer je stvar posameznika koliko mu je pomemben zunanji videz.
js tudi nimam kaj proti gejem…dokler niso v moji bližini…ali pa za hrbtom:)))
vsakdo je do nekoga lahko nadležen samo toliko, kolikor mu druga stran dovoli.
pa ne glede na to ali govorimo o gejih ali lezbikah ali npr. o jehovovih pričah, za katere nekateri pravijo, kako so nadležni. 🙂
ob gejih, lezbikah pa tudi jehovovih (ker sem jih že dala za primer) se jaz nikoli nisem počutila ogroženo.
[/quote]
saj pravim, da moja stran ne dovoli:)…in če so mi nadležni…kot jehove priče…brez razlage zaprem vrata…oz. nimam stikov z geji.
sem napisal na nek način ogroženo…saj vsaka jehova priča te vidi kot potencialnega kandidata da pristopiš k njim…se pravi ko jehovo pričo zagledaš na cesti…veš da se moraš izognit in it drugo smer…se pravi ogroženo v tem smislu da te hočejo prepričat v nekaj kar je za njih “dobro”…nekako tako sem mislil…
Forum je zaprt za komentiranje.