Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj je boštjan bračič samski?

zakaj je boštjan bračič samski?

eh, jbg fleš. pač nismo vsi tako nestupidni, kot ti. :)[/quote]

e jebi ga, ni mi lahko))
Kaj je božanstvenost, banalnost?
Vsestranost je moj trpki dar,
itd itd))))

flesh – maš tit tut občutek, da temu najinemu srečanju niso najbolj naklonjeni tle gor?

ja, ne vem kaj jih moti, saj midva sva neškodljiva, pretežno)))

hihihi… mene lahko izvzameš, ker fleš zato ne bo nič manj moj. :))))
pa mislim, da tudi našega klicajčka… on je celo naklonjen temu, da dobi kakšno info.
torej, kje vidiš koga, ki se buni? 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ne vidim, zgolj abčutki 🙂

Fleš mora bit fejst obupan, da tako leze virtualnim babam v rit.Naj se ga končno ena usmili, no.

me zdej si me pa užalu no :)))))))
sem čist realna hahaaaaa

mogoče si ti preevč na virtualne navajen 🙂

a se ti obratna psihologija ni obnesla ?)))

fleš babe so šle…jbg zdaj:))))

saj s ti tud baba, za prvo silo bo čist ok))

spredaj strelec…zadaj devica:))) in tako bo ostalo:P

da poenostavimo, si biseksualc))

da poenostavimo, si biseksualc))[/quote]

hehe…nisem še nagazil na mino:)))

da poenostavimo, si biseksualc))[/quote]

hehe…nisem še nagazil na mino:)))[/quote]
ne vem, po pisanju sodeč bi ne bil tako prepričan))

pusti zdaj abčutke aleksandra, saj če se lepo zmenimo, bo za vse dovolj :)) če pa zmanjka, bomo pa še klicajčka zaprosile, da priskoči na pomoč :))

ja, morte najmanj 2 pira spit, pol pa ne samo da padajo :))))

pusti zdaj abčutke aleksandra, saj če se lepo zmenimo, bo za vse dovolj :)) če pa zmanjka, bomo pa še klicajčka zaprosile, da priskoči na pomoč :))[/quote]

oj, bibitka. pogrešala sem te. 🙂

jst sm dobra, pa vama odstopim še moj del-ček. :))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

pusti zdaj abčutke aleksandra, saj če se lepo zmenimo, bo za vse dovolj :)) če pa zmanjka, bomo pa še klicajčka zaprosile, da priskoči na pomoč :))[/quote]

oj, bibitka. pogrešala sem te. 🙂

jst sm dobra, pa vama odstopim še moj del-ček. :))))[/quote]

oj japki, sem vedla, da si ti dobra dušica in da lahko računam nate :)))

glede na njegove ginekološke fantazije, ne vem, če ga je dober blizu met :))))

glede na njegove ginekološke fantazije, ne vem, če ga je dober blizu met :))))[/quote]

jp, lahko okrog pade… pol mu bo pa fleš umetno dihanje dajal. :))))

glede na njegove ginekološke fantazije, ne vem, če ga je dober blizu met :))))[/quote]

saj, zdaj, ko je japki odstopila svoj delež, pa res ne more (vsaj ne bi smelo) zmanjkat 🙂 tako da pomoč ne bo potrebna.:))

ko so babe na kupu..je vedno pi*darijaaa:)

mene kupi niso nikoli zanimali… tako, da ni nič piiiiiiiip. 🙂

jp, lahko okrog pade… pol mu bo pa fleš umetno dihanje dajal. :))))[/quote]
če vas klicajček ne more spedenat, pol naj si ne obeta pomoči od mene ko mu bo voda v grlo tekla))

mene kupi niso nikoli zanimali… tako, da ni nič piiiiiiiip. :)[/quote]

kaj potem tebe bolj zanima…solo sprostitvena varianta?:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close