Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Zakaj je afera patrija takšno zlo?

Zakaj je afera patrija takšno zlo?

Recimo, da imajo komunisti oziroma udbovci levičarji prav in je Janša res dobil nekakšno neznano obljubo neznane podkupnine in tako naprej….. OK.
Ampak kaj je tukaj posebnega in novega? Dejte vi meni povedat; Kdo danes sploh lahko dobi ali spelje bilokakšen posel brez podkupnine? Kdor je kadarkoli sklenil ali dobil kakšen posel, je moral nekoga podkupit. Drugače posla ni. To že vsak otrok ve, kako se posel dela. Žal je tako. Ampak, zakaj se nekateri delajo poštene ravno pri Janši? Zakaj hočejo biti nekateri bolj papežki od papeža?
Pa še nekaj;
Tudi, če je Janša od Patrie oziroma njihovega dilerja posrednika, res dobil kakšno podkupnino v obliki denarja……Kaj to Slovenijo bremeni? Če je Janša dobil denar, ga je dobil od firme Patria, ki je posel speljala. Torej Slovenci zaradi tega ne trpimo nič. Denar je dal nekdo drug.
Jankovič, ki pa je pokradel dejansko denar slovenskih davkoplačevalcev iz slovenskih bank, torej slovenski denar ( ne denar od nekakšne Patrie) in ga naložil na svoj privatni račun oziroma račun svojih sinekov, pa sploh ni nič kaznovan. In pokradel ga je mnogo mnogo več kot pa Janša. In to nikomu nič mar. Levičarji oziroma volilci levice so to trapasto zgodbo kar kupili. Slepci.
Torej; Janša je dobil tuj denar in to slovence blazno moti, Jankovič pa je ukradel slovenski denar in to Slovence sploh ne moti tako zelo.
Sram me je da sem slovenec.

Je ze res, da se pri veliko poslih dogaja korupcija. Je pa tudi res, da ce se korupcija odkrije, jo je absolutno potrebno preganjati. Ce ze ne iz moralnih razlogov, pa iz povsem prakticnih. V drzavah, kjer se korupcija uspesno preganja, je korupcije manj.

Glede tega, da Slovence te danar ne bremeni, pa je bolj enostavno odgovoriti. Denar za podkupnine je, oziroma naj bi, prisel iz nasega proracuna. Se pravi, mi drazje placamo tanke, da Patria del tega denarja lahko nameni podkupnini.

Glede relativizacije, da zakaj Janso ne pa Jankovica, pa takole. To se mi v vseh takih in podobnih primerih zdi slab argument. Skoraj vedno lahko za vsako kaznivo dejanje najdes nekoga, ki je storil se hujse kaznivo dejanje. Po tej logiki se ne bi preganjalo skoraj nikogar. Jasno pa je, da morajo, in upam, tudi bodo, vsaj resno poskusili kaznovati tudi Jankovica. Je pa dejansko vcasih nekomu nekaj lazje dokazati, kot komu drugemu. Npr. med “tajkuni” je bil najprej obsojen Kordež, ker je pocel stvari bolj neumno kot ostali, in mu je bilo lazje dokazati kazniva dejanja. Jankovic je bil, po mojih informacijah, bolj previden, in imajo zato primerno vec tezav.

Ključnega pomena je politična volja.

Zato ker je predsednik države Danilo Turk povedal da imamo prvorazredne in drugorazredne v tej državi.Zato je Janša obsojen.Katarina Kresal ki je svojemu prijatlju nakazovala vsak mesec tam okoli deset tisoč eur kar tako , uživa na ranču,mnenje protikorupcijske komisije je jasno NPU je koruptivno, a smo jo zasledili na Dobu.Tako ni korupcija niti tisto ko dajejo kredit nekomu ki ga znova in znova ne vrača pa vseeno dobi nov kredit.Nadzornik Kramar pa milion eur nagrade,tu ni nobene škode za prvorazredne samo za drugorazredne dokapitalizacija.Zato je patria le afera ,beseda AFERA zame vedno pomeni spletkarenje in nič drugega ali kot je dejal član pozitivne slovenije bil je plan A na vrsti je plan B.Tako zmaga vrhunski pravnik ki ga mediji novačijo že vrsto let.Škodo kot vidite vedno plačamo drugorazredni tako pri izbrisanih kot pri nlb,škode ki jo nardijo posamezniki v imenu države se ne upa objavit noben svobodni medij.

Vse je treba pozapirat .ne gre se tukaj samo za patrio. Glavno,da postopki tečejo.je pa res podkupnina,ki se tiče predstavnikov ljudstva veliko večji greh kot pa ,če dobi podkupnino en direktor na primer,da bo kupil ene določene stroje.največji greh je prevarat volilce in upam,da bodo vse ,ki so si blatili roke in žepe polovili.zdaleč ni samo 1 grešnik .še jih je.prišli bodo na vrsto vsi krivi.
tukaj ne igra leva al pa desna.strani so samo krinka in ljubiteljem denarja se žvižga za narod.kaj vi mislite,da so tisti govori iskreni.pa ja,da so.ni šans.
ne nasedajte okrivljencem nikoli.igrajo,da nas preslepijo.brez trdnih dokazov ne verjamem ni majki božji.
jaz se spomnem trideset let nazaj za vsako tudi manjšo stvar ,ki sem jo kdaj kupil.za večje škoda besed.niso to čisti posli ne.
pa sem preživel nekaj narkoz in tudi eno 15 ur trajajočo narkozo z odklopljenim srcem in enkrat celo zaustavitev srca samo od sebe ampak,da bo meni nekdo pravil,da pozabiš za denar.ne bom tega verjel.

Zato ker je nek Patrusev ali nekaj takega, precednik Ruske obmejne straze ali nakeja takega, in Janez Jansa je diplomiral is obramboslovja..in potem nekaj motovilijo tukaj okrok, da lahko imajo potem proslave na Ruski Kapelici na “Vrsicu” vsako leto, invojsko in policijo z Rusko zastavo, na Karavnkah in juliskih Alpah..

Slovenščina, da te kap!
Od kod pa si ti, morda iz Rusije?
Kaj si pravzaprav hotel/a povedati?

Nikolaj Platonovič Patrušev (rusko Никола́й Плато́нович Па́трушев), ruski inženir, obveščevalec, general, politik, raziskovalec in pravnik, * 11. julij 1951, Leningrad.

Patrušev je trenutno tajnik Varnostnega sveta Ruske federacije. Predhodno je bil inženir, častnik KGB, minister za državno varnost Karelije (1992-1994), direktor Zvezne varnostne službe Ruske federacije (1999 – 2008).

Drži čin generala armade in ima doktorat iz prava.

zelo lepo povedano, se v celoti strinjam. Dodal bi samo, da je korupcija pri predstavnikih ljudstva toliko bolj zavrženo dejanje in bi zanjo morala veljati nična toleranca, ne pa da obtoženi potem nemoteno nadaljuje kariero. Če pa Zoki bolj krade od Janezka, pa Janezek zato ni niti pikico manj kriv. To ve vsaka vzgojiteljica v vrtcu.

zelo lepo povedano, se v celoti strinjam. Dodal bi samo, da je korupcija pri predstavnikih ljudstva toliko bolj zavrženo dejanje in bi zanjo morala veljati nična toleranca, ne pa da obtoženi potem nemoteno nadaljuje kariero. Če pa Zoki bolj krade od Janezka, pa Janezek zato ni niti pikico manj kriv. To ve vsaka vzgojiteljica v vrtcu.[/quote]

Zoki, ki bolj krade, pa kar nadaljuje kariero? Zakaj vzgojiteljice mižijo, se bojijo hudega ata?

vam jaz povem kaj je narobe.
Podrobno vem kaj se dogaja v naši državi.
1. ljudje nasedajo medijem, ki hočejo predstaviti, da je za vse Janša kriv. Sloveneec, ki je odprl temo je lepo napisal. Janša ni pokradel Slovencev, ampak drugi ,ki še lepo mirno živijo – Bratuškova, Janković, Kučan….
2. dejstvo je, da on ni dolgo časa na oblasti in da nas kradejo levičarji (LDS, PS, SD)
3. v ozadju je vodja SLO Milan Kučan, ki je priznal, da osamosvojitev SLO ni bila njegova želja. Potrditev da Kučan ni od muh sem dobil od prijateljeve sošolke: “Kaj Kučan dela na Generalnem sekretariatu vlade, ko sem bila na praksi, pa še v jedilnici je jedel isto z nami, kot zaposleni tam, ko sem pa vprašala svojo šefico in ostale dve za mizo, kaj Kučan dela, pa so najprej bile tiho, se spogledale, nato pa rekle, da je svetovalec predsednika vlade.”
4. Janša je Kučanu trn v peti…že pred letom 1991. Leta 1988 je bil obsojen zaradi članka, v katerem je napisal čez komuniste – Janez je bil takrat novinar.
5. vprašajte se kako se je živelo v letih 2004-2008….kako se je dalo službo dobiti in kako je zdaj
6. Alenka Bratušek nas je drago zadolžila in še dodatno oskubila: http://www.portalplus.si/251/alenka-bratusek-ni-pocenila-zadolzevanja-drzave/
7. Zakaj mediji ne pišejo o aferah Bratuškove? Ker so podkupljeni… Ne smejo pisati nič čez leve stranke. TO je čisto dejstvo. Poznam kar nekaj novinarjev, ki so podkupljeni in jim je narekovano, kaj morajo napisati..ljudje pa tem žal nasedajo – vse kar se prebere in piše

povrh pa pride še nov zakon o medijih, ki bo pomenil, da se ne bo smelo nič pisati čez novo prihajajočo vlado, ko bo delala napake……In to je svobodna država? Sramota za SLO! Najbolje da postanemo Severna Koreja.

http://www.portalplus.si/301/minister-za-kulturo-v-odstopu-grilc-neza/
nekaj izvlečkov iz članka:

16. člen
(3) Odgovorni urednik mora oblikovati pravila za izbiro in vključitev komentarjev bralcev, poslušalcev ali gledalcev, ter jih javno objaviti. Odgovorni urednik mora komentar, ki ni v skladu z objavljenimi pravili, v najkrajšem času umakniti, sicer za komentar odgovarja.

Politika bo lahko brez meril odločala o tem, kdo sme biti lastnik medija

Varovalka v 49. členu, s katero si je minister Grilc zagotovil, da brez njegovega blagoslova oziroma dovoljenja ne bo mogoče kupiti medija, je tako imenovan “nedorečen” javni interes. Novi Grilčev zakon pravi, da če ni v javnem interesu, na primer Janez Novak, ta ne bo mogel kupiti delnic časopisa Delo.

49. člen
(3) Pristojno ministrstvo po predhodnem mnenju sveta za medije zavrne izdajo soglasja tisti osebi iz prvega odstavka tega člena (prevzemnik), ki bi s pridobitvijo lastninskega ali upravljavskega deleža oziroma deleža glasovalnih pravic:
– škodila javnemu interesu na področju medijev;

skrajni čas, ne more vsak kuža lajat na bika.

Slovenščina, da te kap!
Od kod pa si ti, morda iz Rusije?
Kaj si pravzaprav hotel/a povedati?[/quote]

Nein, ich bin aus Untersteiermark, Marburg an der Drau..
Ich wunschte zu sagen dass ist untersteiermark unter Russianen jetzt. Russien kommen hier schon in 1919 wann war abhebung Revolucion in Russiland und hier werden Könighktum Jugoslawia dann..
Hier in Marburg sind etwas Soldaten und policia mit Russian Flagen jetzt und sprehen diese deine Russische Slowanische sprachen..Ich denke das ist Russische imerial grenzen jetzt hier..ob ist si viel Russische soldaten jetzt hier..

Wir sind nicht so talentieren für Slowanische sprahen wie sind Russianen zum beispiel, das ist aber sicher.

Iščete posojilo za ponovni zagon, zagon projekta ali potrebujete denar iz drugih razlogov? Če pride do težave, tudi če se prijavljate v svoji državi in ​​nimate dostopa do financiranja!.

Razmislite o področjih, na katerih vam lahko pomagamo pri vaših projektih ali odpravimo zastoj.

Osebno posojilo

– Investicijsko posojilo

– Delovno posojilo

– financiranje

– konsolidacija dolgov

– Revolving kredit

– Odkupni kredit

Elektronski naslov: robertpetrov500@gmail.com

Iščete posojilo za ponovni zagon, zagon projekta ali potrebujete denar iz drugih razlogov? Če pride do težave, tudi če se prijavljate v svoji državi in ​​nimate dostopa do financiranja!.

Razmislite o področjih, na katerih vam lahko pomagamo pri vaših projektih ali odpravimo zastoj.

– Osebno posojilo

– Investicijsko posojilo

– Delovno posojilo

– financiranje

– konsolidacija dolgov

– Revolving kredit

– Odkupni kredit

Elektronski naslov: robertpetrov500@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close