Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice zakaj imeti otroka

zakaj imeti otroka

🙂 ja verjetno nekaj takega “bojanv”. ampak jst potujem in imam tudi otroka, zato sem se na to temo oglašal….lordwales očitno misli da vse ve, ker on prodaja pakete 🙂 zelo raznoliko delo z zelo raznolikimi destinacijami….

lordwales sej jst ne tupim, da morajo vsi imeti otroka…če ti ne paše, to mene nič ne moti, ne vez zakaj bi me. ampak bolj težko potem govoriš kako in kaj je z otroci….tako kot da bi jaz tebi pametoval koliko bi morala stati rotacija avijona, ali moraš zakupiti alotmanske ali fiksne hotelske sobe….pač tega ne delam, zato ti ne bom pametoval o tem.

Doza, napisano ni bilo naperjeno proti nikomer osebno. Zavedam se, da o potovanjih govore tudi ljudje, ki so še premladi za kaj takega, ki si tega samo želijo in mogoče bodo ali pa ne uresničili svoje sanje.

Ampak na potovalnem forumu je sedaj debata že o vsem drugem, samo o svojih izkušnjah s potovanj ne več. O pogovorih o potovanjih, o mnenjih, ki zadevajo potovanja.

Sam sem svoje skromne prispevke na to temo ukinil, ker sem ugotovil, da vse skupaj nima več nobenega smisla.

lp

bv

Naslov foruma je:

KAM IN KAKO NA POČITNICE
Počitnice naj bodo res počitnice. Napotki, izkušnje in koristne informacije. Kako in kam na dopust?

Na ta forum na travel.over.net se pride tudi iz med.over.net., na ostale forume na travel.over.net, ki so bolj popotniški pa je dostop samo iz travel.over.net.

In nehajte težit, če kdo hoče samo na počitnice.

Lara

naslov te teme je čist nekaj drugega kot nadaljevanje vprašanja :)) … velik premalo iztočnic si dala da bi kdorkoli lahko normalno odgovoril.

drugač so pa drugi že povedali … če bi vsak odgovarjal tisto o čemer ima lastne izkušnje … bi bilo mnogo bolje … eni so pa itak tko pametni … da jim ni pomoči :)))

B.

zakaj nimam otrok :

stvari postajajo zanimive.SIOL PROMOVIRA šprint net , moj zmrzovalnik je odmrznil ko sem reinštaliral nero media player , najnovejše pisanje worda je trajalo 1 cd in pol pink ployd division bell .

vse kar sem danes napsisal vam razen zadnjega odstavka premierno podarjam.vse boste dobili za 200 sit.naslov znan !

http://www.lordwales.com

trenutno teče boney m , siol me posliljuje z varno e – pošto itd !

delam pa v privatni galeriji , ne prodajam paketov !

ti pa maš težave…

edina moja težava je čas , nisem nor ! DA BOM DELAL OTROKA Z MINIMALNO PLAČO ! SAJ ŠE ZASE NIMAM DOVOLJ !

pisati moram z 4 in pol leta starim računalnikom , ker si novega ne moram privoščiti !

o otroku bom razmišljal / še prej pa o resni zvezi / ko bodo moji avtorski honorarji letno vsaj 300 jurjev in plača vsaj 150 jurjev na mesec !

kar je realno :
v turizmu kjer delam ni čustev , program imamo dober / galerija , vodstava , spominki / in povpraševanje se veča !
če je pro konkurenci zaprto , kar bo kar nekaj mesecev / razen ob vikendih / turistom ostale le še gostilna.kjer pa ni ne turističnih prospektov ne ravno dovolj turističnih informacij.

honorarji :
sodelovanje z dnevnik je pokazalo da so objave možne , kar je tudi dobra odskočna deska !
iščem sevedaaprave ljudi iz mediskih poklicev in pišem naprej.
moj digitalni arhiv slik ima skoraj 10000 posnetkov , nekateri so pisonirski.ne boste jih našli v nobeni turistični literaturi ali prospektih.

najprej kariera , poskrbeti zase , šele potem lahko skrbim za druge , kot moškemu se mi nikamor ne mudi !

KARIERA NAJPREJ !

lordwales…300 tisoč honorarja in 150 tisoč plače je skupaj 450.000 sit/na mesec…skratka, vidim da si se odločil, da ne boš nikoli v resni zvezi, niti imel otrok :)!

Jaz sem pa za dojenje že slišal… ampak ne pa, da bi otroka nekdo dojil, recimo do 14 leta (ko nekako zaključi OŠ)!!!?

Kljub totalno nerazumljivem lordovem pisanju, se da lepo razbrati,
da govori o 300K honorarja letno..,,

ja www…nisem tako butast, da bi pričakoval da bo žena dojila do 14. leta….ne vem pa od kje ideja da hrana za otroka stane milijone…sicer pa sem s to temo zaključil ker vidim, da nimam somišljenikov glede te teme…vsi ste namreč prepričani, da otroci stanejo milijone…komentarjev lordwalesa pa niti ne mislim komentirati ker se ne splača…..

doza??? jaz se strinjam s tabo, še najbolj pa z zadnjim stavkom tvojega zadnjega posta… žleht žleht 🙂

pardon pa še en kondom !

300 jurjev honorarja na leto kar je 25 jurjev na mesec , plača na mesec 175 jurjev , ko to bo , bodo tudi otroci /otrok / , če bom uspel dobiti žensko.zaenkrat dobivam predvsem plačo in objave.in sem z tem zelo zadovoljen.

potujem sam , preberite

http://users.volja.net/magicni

Pa dejte že nehat tole razpredat ker nima nobene veze s potovanji in nobenega smisla.
Odločitev za otroke je stvar vsakega posamzenika in upam, da ima vsak ki se odloči za otroke pri sebi toliko pošlihtano da ve, da se bo moral nečemu tudi odpovedati, ampak v dani situaciji to ni težko, ker kot je rekla mici6 ti otroci prinesejo precej veselja in to odtehta tista odrekanja. Pa kakorkoli trdiš, doza, otroci tudi nekaj stanejo. Saj zrastejo v končni fazi vsi, tisti v 3 kolesnih vozičkih in benetton puloverjih in tisti v sposojenih oblekah in vozkih, samo nekaj moraš imeti pa vseeno. V nasprotnem primeru se mi zdi nefer do otrok, sploh kasneje, ko so večji, v šoli, pa je nekaj “in”, pa so športni dnevi, pa izleti, pa gledališča… kako mu pa takrat razložiš da ne gre, ker ni denarja? Lord, ti se pa ne smili sam sebi! Če si tako nezadovoljen v turizmu pa pojdi na drugo področje!

…ko jih je pa tko lustno delat …
vcasih se pac zalom …

viv….nisem govoril, da otroci nič ne stanejo….seveda stanejo, hotel sem samo opozoriti na to, da to niso miljarde tolarjev…pa so me vsi napadli….tudi proti trikolesnim vozičkom in benetton puloverjem nimam čisto nič proti….spet napačna interpelacija….glede športnih in kulturnih dnevov pa ne skrbi…sej nisem revež zaboga….jst osebno si v lj. pač malo manj stvari privoščim, ker dam rad denar za potovanja…to je pač moj hobi…in potoval bom tudi z otrokom…poleti bom zapravil nekaj letalskih milj, ki sem jih zbiral skozi leta in bomo šli čofotat na pacifik….mislim, da temu ne moreš reči revščina?! no in sem končno vsaj malo temo navezal na potovanja….

drugače sem pa jst že v enem postu prej povedal to kaj si ti prej napisala….da je otrok stvar posameznika, in nimam nič proti ljudem, ki jim otroci ne dišijo, ne vem zakaj bi imel?!

p.s: barbara, če misliš, da se je meni in ženi zalomilo se pošteno motiš…ubistu sem se kar nekaj časa matral 🙂 in ne vem zakaj me obtožuješ da se delam pametnega…???

Doza,

se opravičujem če sem narobe razumela, pa resno to mislim. No, pa če si že navezal na počitnice, dejmo nadaljevati. Koliko imate stare otroke in kam nameravate z njimi na dopust oz. potovanje. Pa še, koliko so bili stari ko ste šli prvič na kakšno daljšo pot. Naša Mirna bo ta mesec stara eno leto in poleti imamo namen za 3 tedne s šotorom v J Italijo in na Sicilijo. Do sedaj smo bili pa malo po Sloveniji (toplice in to) pa ko je bila stara dobre pol leta v Londonu!

LP, živa

Verjamem, da sta se matrala, hocem pa povedat to, da 17-letnice ne sekajo zato, da bi se matrale ampak zato da sekajo in to je pac velika razlika. Pa pustite ze enkrat te otrocke pri miru ( moj otrocek je bil tu, pa moj se rad igra v mivki, pa moj je pa tako priden, moj je pa ze bil v Londonu … pa bla bla bla …), to je forum za popotnike, ce bi se pa rade res samo o otrockih pogovarjale ( v sluzbi, na malici, na sprehodih, po GSM-ih, skratka kjerkoli in kadarkoli ), prizanesite s tem vsaj na tem forumu.

ja ampak midva nisva 17 let stara….

+ barbara če je to forum samo za popotnike ne vem zakaj se potem pogovarjate smao o paketnih potovanjih, kako ste bli zadovoljni z vodiči itd….blazni popotniki, sicer mi pa ta beseda pošteno stopi naživec….popotnik, popotovanja….bla bla bla a ljudje ne morejo potovati….morejo popopopotovati…pa nej admin. to temo zdje končno zapre, da bo mir in konec te podjebancije…

Veliko nestrpnežev vas je tule.

Koliko pa si stara Barbara, da ti gre tako v nos to razkladanje o otrocih. Morda sem čisto usekla mimo, ampak zelo si podobna tistim mojim prijateljicam, ki jih je čas povozil, imajo le kariero, ne pa tipa in otrok, ter se jim zdijo tisti, ki to imajo in se pogovarjajo, kako mali serje, kot največji debili. Vem, da je malo obrabljeno, ampak vseeno, če se ti zdi tema na forumu mimo, se je pač ne udeleži. Jaz priznam, da se mi zdi mimo, zato je do sedaj nisem gledala, me je pa firbec premamil, ker je toliko odgovorov.

In ti doza, se počutiš malo več, da si frajer, a ne, če ne greš z agencijo. Imam občutek, da tisti, ki potujejo tako in to strašno poudarjajo, tega ne počnejo le zato, ker jim tako paše, ampak, ker so potem največji frajerji. A veš kaj bi bil tudi posebnež in strašen frajer, če bi na primer na smučišču štamfal. Tako bi pokazal svoj prezir, do te industiralizacije. In bejbe bi po moje padale v nezavest.

Jaz pa rada potujem na oba načina, predvsem poleti lepo z ruzakom ali pa sedaj, malo starejša po svoje za avtom, ampak pozimi se pa prav paše vkrcati v čarter avion in pustiti, da te zapeljejo do kake plaže, kje se AI zavališ na plažo.

Andža,

tvoj odgovor je pa eden najboljših v tej temi.

ne, ne počutim se več…in ne se ne duvam s potovanji…od kje ti ta ideja?! ne vem kdo se počuti frajerja zaradi tega ker potuje?! razen Šeruge seveda!

dam ti prav , viv , otroci stanejo , so pa hkrati tudi veliko veselje , ki ga noben denar ne odtehta.
ko se za njih odločiš , se moraš zavedati , da nadaljnih 20 let ne bom potekalo kot poprej , ko si zvečer obiskoval kadar si ene in iste site na webu / vsaj jaz / čez dan bil v službi , vmes kakšen sms poslal , skočil na vrt , v trgovino , pošto , sprehod.

sve to ko je prvi in ne vem kateri otrok podrejeno otroku , to veidim pri starejši in mlajši sestri.vse je podrejeno otroku , obe sta apatični , kar naprej nam starejša vozi najmljašega , in kar gre.

a verjami mi , z minimalno palčo res ne gre delat otrok.čeprav sta moja starša imela še manjšo v 60 letih.a to so bili drugi časi.

pa še to : v turizmu sem super zadovoljen , če kaj rečem na to temo , rečem zato dase malo sprostim.ko se enkrat odločiš za delo v družinskem podjetju se odločiš za vedno.poti nazaj ni.
in še to : zaradi turistične službe mi pisateljska kariera kar cveti

smerokaz , dnevnik , 2 in 8 december !

pravilno : ko je tako luštno sexsat , pol pa kondom poči , pa dobimo enega slovenca ali alovenko več.

predlagam zaključek tega posta , in pejte na med.over.net

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close