Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice zakaj imeti otroka

zakaj imeti otroka

povejte zakaj imeti otroka pri 17 letih?
odgovorite

kaj ma to s tem forumom???????

forum o otrocih je na http://www.med.over.net/forum.

Se strinjam. Baba zmešana.

po moje je to blo kr zanalasc napisano, ker se potem vsi tak razburite in razjezite:)..no ja, moje mnenje..

lep pozdrav,
Nina

bedarija.go and out!
vsak pametna ga ima po 25 !
poojdi na med.over.net/forum !

lordwales,

a tebi res malo pameti manjka…..Zakaj ga naj bi vsaka pametna imela po 25. letu? res me zanima odgovor!

Po moje zato, ker takrat večina konča študij pa službo dobijo, če imajo srečo. Prej nimaš otroka s čim preživljat.

lp

Pri takih sporočilih bi MORAL POSREDOVATI ADMINISTRATOR in jih brisati! To očitno nima nikakršne zveze ne s potovanji, ne s počitnicami in je edini namen provokacija!

Administrator?

Nič slabega, imeti otroka pri 17, če si le sposoben skrbet zanj. Pa čimveč prijetnih potovanj….saj to z otrokom tudi gre.
lp, Jade

“snegi” a potem je moj otrok revež, ker sem jst 24 let star in študent? ok, potem pa bodite tako kot večina ki sem jih gledal v porodnišnici…veliko preveč ljudi “nad 30” letne dobe sem videl tam…sej ne da imam kaj proti temu, ampak nekoč so imeli ljudje otroke ko so bili mladi… in potem razmisliš da bo 1/2 polovica teh na otrokovi maturi 70 let stara 🙂 ! res uspeh!

1.Imeti otroka pred 25 . Kaj si zamudil ? Nekaj žurk , mal šankiranja , nekaj mačkov in bruhanja zaradi preveč alkota in še par takih ” KUL ZABAV ” kot se temu danes reče .
2.Ko ima ta isti (z otrokom pred 25) malo čez 40 pa : otroci so že dovolj veliki in jih lahko pustiš malo brez nadzora in nadoknadiš vse kar si pred 20 do 25 leti zamudil . Pa z razliko , da si ŽE pri polni zaavesti , precej bolje situiran , točno veš kaj hočeš in da greš lahko kamorkoli in za čas ki samo tebi ustreza pa še otroci so zadovoljni da so mal Tastarih fraj . Lahko jih pa tiudi s sabo kam vzameš kot enakovredne popotnike za katere ni potrebno posebej skrbeti .
3.Imeti otroka po 25 oziroma po 30 kot to nekateri , ki po vsej verjetnosti še niso dozoreli , sedaj zagovarjajo , pa prinese bolj malo v letih ko je človek še pri polni moči .
4. Jaz se kot otrok staršev , ki bi bili na govorilnih urah podobni mojemu dedku nebi počutil ravno ugodno . Še slabše pa kot 60 let star očka nekje ob peskovniku .
Nekatere od zgoraj napisanih navedb sem osebno preizkusil , zati o tem mislim tako kot je .
Nekateri imajo drugačno prepričanje in so zadovoljni s tistim kar imajo , drugi spet pa tako ali tako niso nikoli zadovoljni , pa s podobnimi provokacijami iščejo tolažbo tukaj na netu namesto v svoji glavi .
Mogoče pa sem tudi jaz med njimi , kdo ve ?

Nisem mislila da je “revež”. To sem povedala na splošno. Večina jih je sposobna skbet za otroka potem ko že imajo nek reden dohodek, ker otrok zahteva ful denarja in pozornosti. Drugač res ni nobene meje kdaj naj bi kdo imel otroka, pač ko se čuti pripravljenega. To je lahko tudi pri 15 letih.
Jaz sem pač povedala samo svoje mnenje, to pa ne pomeni da zdaj obsojam vse, ki imajo otroke pred 25 letom. Verjamem da, če si študent lahko vseeno skrbiš za otroka.
Drugač imaš pa prav, da se jih večina odloči za otroka po 30 zato ker bi radi imeli kariero in denar.

Drugač pa vsak zase ve kdaj bo imel otroka in zakaj.

Lp, Snegi

no sej ta tema res ne sodi v ta forum ampak kaj čmo če jo je nekdo odprl 🙂 1. moj dohodek je 90.000 sit na mesec 2. otrok ne zahteva fuuulll denarja, kot si ti to predstavila, razen seveda če ga oblačiš v benetton puloverje in ga voziš v vozičku na tri kolesa katera se da napumpat. Drugače se pa zenkrat počutim tako kot je napisal “881”…ene par žurk spustiš, za kar si na koncu še vesel! ne vem od kje ta ideja kariere in otroka po tridesetem…?!?! a ko bo pa kariera bo pa tut čas za otroke?! nekako skregano z logiko se mi zdi to!

no pustimo zdej to pa se raje o potovanjih pogovarjimo…..

$ problem ~ delam v turizmu ~ pa vedno ista : mlade družine največ gnjavijo , od njih nič ali pa melenkost !

otrok ne zahteva denarja ?

vrtec : od 30 jurjev dalje / manj ni možno razen če imaš status študenta /
plenice : od 20 jurjev dalje
hrana : od 30 jurjev dalje
obleka : vsaj 10 jurjev
ostalo : vsaj 10 jurjev

mesečno !

mesečni minus pri 90 jurjih / minimalna plača / je 10 jurjev !
če žena ali prijateljica nima vsaj 90 jurjev lahko preživite samo z pomočjo staršev , ali dobrodelnih organizacij !

povprečen znnesek položnic povprečne slovenske družine brez časopisov inn revij :
od 30 jurjev mesečno !

nekaterim se matematika ne izide ,

en otrok do polnoletnosti stane starše

najmanj 20000 evrov

delaš v turizmu? uau…še en ki pakete prodaja! Score!

vrtec : od 30 jurjev dalje / SE DA MANJ TUT ČE NE BI BIL ŠTUDENT
plenice : od 20 jurjev dalje/NE VEM KJE SI TO POBRAL/PRIDEJO TOČNO CCA. 4500 MESEČNO
hrana : od 30 jurjev dalje ZA DOJENJE OČITNO ŠE NISI SLIŠAL, PA TUDI BREZ TEGA….???!!!
obleka : vsaj 10 jurjev…RECIMO, ČE SI MAMICE MALO PRIVOŠČIJO ZA SVOJO DUŠO…
ostalo : vsaj 10 jurjev DEFINIRAJ OSTALO !

sej jst ti nočem pamet solit in se na spošno pametnega delat, ampak nimaš prav! če ne veš, potem ne pametuj!

in ne, žena nima blazno višje plače…in ne, ne živiva s podporo staršev….

kam daš pa ti celo tvojo plačo? v avto kot večina slovencev 🙂 ?

Bravo doza,očitno Lord za 20 jurjev plenic porabi za svoje potrebe,naši otroci jih prav gotovo ne…
Lp,King

a ste vsi malo usekani!!!

Bravo tako pametnega posta nisem že dolgo časa prebrala, to, da otroci ne stanejo lahko izjavi le zelo zarukan ……..
pa dejte prosim, pogovarjajte se o potovnjih, karkoli saj zato grem na ta forum tega računanja in premišljanja o plenicah, kremah ….imam dovolj doma…vem, pa ni ti treba brati, a te vseeno zanese…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jest se pa strinjam z Laguno!

A lahk kle o potovanjih, za otroke mate pa http://www.ringaraja.net pa http://www.med.over.net!

Aja, pa jest sem ena tistih, k sem najprej neaj časa hodila na žure, pa sem si naredila kariero, imela otroka pri 30-ih, voziček mam s kolesi za napumpat, rada si privežem dušo z bemetton puloverčki, kar pa ostane dam pa vse za avto!!!!!

Meni gre pa že pošteno na živce, ko ljudje v otrocih vidijo samo finančno breme in koliko stvari bodo zaradi njih zamudili, ne pa kaj lepega otrok prinese.

zarukan.dejstvo ostane : da stanejo !
pa brez zamere !

zamudili ?
prav nič.
nikoli ne bi dosegel to , kar imam , če bi imel otroke po 20 letu.sedaj jih imam 38 in mi ni nič žal da jih nimam.biološka ura zame ni problem , o tem bom razmišljal po 45 letu.okoli abrahama.

zakaj preveč je strvari , ki jih je treba še narediti !

http://www.lordwales.com

Nisem se mislil oglašat. Ampak kar je res je res – o potovanjih govorijo ljudje, ki ne potujejo, o otrocih imajo največ besede tisti ki nimajo otrok, naslednji post bo odprl zdravnik, ki je nazadnje delal z motorno žago…

lp

bv

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close