Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj imam jaz talk čuden občutek da bi bilo dobro nabavit orožje

Zakaj imam jaz talk čuden občutek da bi bilo dobro nabavit orožje

A gremo res v to smer  če ne bodo vlado odnesli

Ustavi konje.

Odgovor na objavo uporabnika
KogaBošTiStreljal, 16.09.2021 ob 23:21

Ustavi konje.

Se ga povsem razume na trenutna dogajanja. In smatram, da misli za obrambo in ne napade.

Moj dedek pravi, da ogenj pocasi gori. Da ne bo dolgo, ko bo pocilo.

Imamo orozje. Sicer konzervirano, a ce bo treba, se da ocistit.

Se minzdi, da ta mufljuz ne bo sel zlepa z oblasti! Morda se zgodi drugi Ceausescu…

Orožje, 16.09.2021 ob 23:20

A gremo res v to smer  če ne bodo vlado odnesli

Ko ga boš rabil, ga boš moral oddat.

Ja občutek je nerealen. ?

Zato pa je samo občutek, misel, ki se je pojavila brez osnove in brez tehtnega razloga.

kose in vile pa kakšna sekira zraven

Tudi moj fant je vceraj izjavil, da ma v sebi tak nelagoden obcutek, da bi si najraje nabavil orozje.

Kam smo prisli 🙁

Jaz se pa čudim, da ni še nihče nikomur nič storil. Da ljudje stoično prenašajo vse to …….?

Jaz mislim da nasilje vedno porodi še dodatno nasilje. Iskreno upam da ne bo prišlo tako daleč. V Sloveniji so zelo slabe energije, butasti politiki pa še prilivajo olje na ogenj, namesto da bi umirili situacijo.

Ne čujem dobro, ampak jaz sem si poleg Glocka nabavil še zalogo konzerv in trajnih živil za kakšne pol leta, ter električni agregat. Lovsko puško imam že od prej. Vse to imam shranjeno na vikendu na deželi, kjer načrtujem, da bomo lahko dlje časa samozadostni glede hrane, vode in energije.

Čudni časi so.

občutek te ne vara če mene vprašaš

Jaz imam zeliščni vrt in garjavega ovčarja. Pa pijanega tipa.

Inkkka, 16.09.2021 ob 23:26

Moj dedek pravi, da ogenj pocasi gori. Da ne bo dolgo, ko bo pocilo.

Tvoj dedek je pameten človek. Verjetno že marsikaj dal skozi.

Ja, današnji dedki in babice so preživeli surove jugoslovanske čase, v katerih so imeli zagarantirane dosmrtne službe, piškave dinarje, s katerimi so si gradili hiše, z drobižem, ki je ostal, pa kupovali fičke, da so se vozili kupovat priboljške v Italijo in Avstrijo. Dali so skozi vse grozote samoupravnega socializma v sindikalnih počitniških hišicah in še krvavo vojno za osamosvojitev na TV prenosu.

desperodadajki

Ne sodite drugih po sebi.

Ni bilo v stari YU vse tako kot si izmišljate.

Ne vem sicer koliko ste  stari, vendar neposplošujte vsega.

Med vojno smo kar pošteno zavihali rokave in ne nismo bili pred TV, ker sem delala in bila odgovorna za 24 otrok. Le kaj bi bilo, če bi se komu kaj zgodilo. In ja, preprečili smo marsikaj s svojim odgovornim delom.

Da lahko sedajle v dopoldanskem času pišem je posledica 41 letnega dela in sedaj sem v zasluženi penziji.

Moti me, da o preteklosti razpravljajo tisti, ki niso živeli takrat in če se tako piše kot pišete vi, ste, če ste stari toliko kot jaz bili koristolovci in ne vem, kdo je lahko na lahek način prišel do vseh dobrin, ki jih naštevate.

Nikomur ni nič padlo iz neba. Je pa res da si pošten vzgojen in to ne pride kar od nekod.

ko je prišel na aablast pacient, se ni moglo nič drugega pričakovati kot norišnico v državi, žal.

Jebeš orožje, samo čim prej volitve in maksimalno udeležbo ljudi na volitvah, da se stvari razčistijo.

Desperadodajka, 17.09.2021 ob 08:38

Ja, današnji dedki in babice so preživeli surove jugoslovanske čase, v katerih so imeli zagarantirane dosmrtne službe, piškave dinarje, s katerimi so si gradili hiše, z drobižem, ki je ostal, pa kupovali fičke, da so se vozili kupovat priboljške v Italijo in Avstrijo. Dali so skozi vse grozote samoupravnega socializma v sindikalnih počitniških hišicah in še krvavo vojno za osamosvojitev na TV prenosu.

Vsake toliko so sicer koga na montiranem sodnem procesu usmrtili, pa kaj potem, avte so čakali 10 let, ampak ni bil problem, ker bencina itak ni bilo, ob prehodu meje so morali podariti državi pol plače, hiše so zgrajene tako, da jih vsaj potres 6+ podre kot za stavo, elektrike ni bilo, ni čudno, da so v povprečju umirali pri 68 letih.

Ja, nekateri dedki in babice danes jamrajo, da so morali štirideset let delat. In to v časih, ko se je v penzijo hodilo pri petinpetdesetih. Kakšna krivica, ker so morali hodit v redno službo. Pa da niso imeli privilegijev, ker niso bili v partiji. Ja, pa bi stopili v partijo, če vam je država dala možnost, a ne? Ne jamrat, če ste se prostovoljno odločili za težjo pot v življenju zaradi trme. Tako danes jamrajo anticepilci, da so povsod prikrajšani, čeprav jim država nudi brezplačno cepljenje in vse privilegije, ki pridejo zraven.

imam občutek, da je bilo več kot dovolj groženj psihično neuravnovešenih osebkov, zato sem posredoval tole temo na policijo. pričakuj njihov obisk in pripravi dobro razlago.

Orožje je vedno dobro imeti, samo ga ne dajo motenim osebam 🙂

ker si asshole

koga misliš ubit?

Malo offtopic…

Obstaja en rek.

Pazi se zene koja ti ne uzvrati kada je povredis.

Tako ko pomislim… Cisto res je to.

Stari… Ova nikad nije uzvratila. (direktno). Se ne spomnim.

Za anonimno pa si ne upam trdit. Pride ne… Malo iza ledza… Straga ne… Ko ne pricakujes… Ko mas “guard” dol… Na spavanju ti da povster cez obraz… Ane…

Ko se kopas v banji izpade da si si polnil telefon priklopljen v steker, ne…

Ima metodi… Ni oruzja ne trebas.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close