Zakaj imajo spolne odnose zakonci, ki se ne marajo
Ne zavedate si vi še prav, kaj je dolgoročno resna zveza. To je povsem očitno. To neko poudarjane čustvene navlake je bolj na nivoju šankovskega pecanja na drugi strani zgodbe. Kratkotrajnega značaja. resna zveza pa je nekaj drugega. Kaj, ne bom razlagal, to morate sami vedeti. Nič me ne čudi več, da so vezane ženske kr naprej tečne, skačejo čez plot, se v končni fazi ločujejo…
Saj mi VEMO, ti pa nam kar naprej razlagaš, da ne vemo, čeprav je vse kar imaš, samo neka tvoja predstava, ne pa realna izkušnja.
Saj so danes tudi!
Dva se dogovorita, da se bosta poročila…nisi vedel?[/quote]
Ma ti si mi stvarno blesav. takrat so se dogovorili očetje med sabo.
V časih, po katerih vzdihuješ, tebe ne bi nihče nič vprašal, katero babo hočeš met. Dobil bi tisto, ki bi ti pripadala po lokalnem dogovoru, glede na premoženje tvoje družine.
Saj so danes tudi!
Dva se dogovorita, da se bosta poročila…nisi vedel?[/quote]
Ma ti si mi stvarno blesav. takrat so se dogovorili očetje med sabo.
V časih, po katerih vzdihuješ, tebe ne bi nihče nič vprašal, katero babo hočeš met. Dobil bi tisto, ki bi ti pripadala po lokalnem dogovoru, glede na premoženje tvoje družine.[/quote]
Sej, ko pa ljubezen še ni obstajala! Še dobro, da so se tako znašli, ker drugače niti nas ne bi sedaj bilo…
Če bi triper fasal bi me peklo nekaj drucga…. 😛
Če sem prav razumel, tema ni bila zastavljena tako na široko kako bi nekdo(jaz?) vse napovprek, mislim, da se sprašuje kako to gre med partnerjema. Četudi se ne marata še vedno občasno seksata.
Glede na zastavljeno vprašanje bi lahko sklepal, da avtorica rabi nekaj več, da se spravi k poslu, ne samo željo potešiti spolni nagon.Torej rabi neko razumevanje, sprejetost, simpatijo, da lahko nekoga “spusti nase”.
Ti nič od tega ne rabiš?[/quote]
Blagor ubogim na čustvih, zakaj njih bo spolno kraljestvo. :)))[/quote]
Kako ubogim na čustvih? Saj pa vendar ljubim seks.
Hahaha :))))
Čustva so dodatna perspektiva erotike in čutnosti, ki dajo odnosu še globino (bližina, povezanost, občutek sorodnosti in razumevanja, zaupnost…), ker se potem vse ne odvija zgolj na goli fizični(spolni) ravni, kakor pri živalih. :)[/quote]
Tudi dobra vzmetnica pripomore k večjemu ugodju, samo gre pa tudi na trši podlagi veš :))))
Kako ubogim na čustvih? Saj pa vendar ljubim seks.
Hahaha :))))[/quote]
Ne boš verjela, kar ti bom pravkar obelodanil, sliši se prav neverjetno, skoraj nemogoče, pretreslo te bo, ampak večina ljudi ljubi seks, nisi edina med njimi. 😀
Margo, pa ti puno pričaš, a malo…. :))) Ampak glavno je, kako se vidimo. 😀
Bullshit. Ti, ki naj bi prebral tooooliko enih knjig, bi moral vedeti, da vzdihovanju nesrečno zaljubljenih rečemo hrepenenje, ne pa ljubezen.
Forum je zaprt za komentiranje.