Zakaj imajo sodišča preveč dela – afera Baričevič
Če bi ob prvi kršitvi zakonodaje ustrezni organi ukrepali, kaznovali Baričevičevo ženo, ki so ji ušli bulmastifi in ogrizli nesrečnega moškega na cesti, pse pa dali usmrtit, bi prihranili veliko dela policiji, sodiščem, prihranili veliko denarja davkoplačevalcev, Baričevič bi bil pa še živ.
Ker pa niso ukrepali, je imela čuda dela policija, pa tudi sodstvo, še danes ni zaključen odškodninski postopek do poškodovanega moškega (medtem ko je povzročiteljica že pokojna), vmes se je zamenjalo samo v tem postopku 5 sodnic, koliko je bilo obravnav in koliko stroškov. Poleg tega je zaradi vseh dogodkov s temi cucki v različnih postopkih pet ljudi, ki jih je ujela ta afera.
Tako se zaradi neukrepanja v začetku sprožajo kopice težav in stroškov. Preneumno.
Če bi se pristojni ob poplavici prijav glede napadov teh psov zganili ob pravem času, niti do napada na g. Megliča ne bi prišlo.
Če bi se vsaj malo poslušalo ljudi, ki imajo določene reference in znanja, bi bil Baričević živ, namesto da se je celo na MON-u množično pozivalo k rešitvi ubogih kužkov, kasneje pa še k prižiganju sveč :p
Ljubljansko sodišče je tako,preveč je zunanjega poznanstva in dogovarjanja.Jaz sem v kazenskem postopku zaradi bolane lažnive ženske,ki me toži.Toži me brez dokazov z 7 pričami.Jaz sem podal 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dokazov,da ženska laže,imam okoli 12000 prič,ki lahko pričajo spet v njej v slabost,naprosil sodišče za pridobitev dokazov,ki grejo le preko sodišča,kot so kamere,telefonski klici,uporaba interneta.
Od začetka januarja pa do danes je bila le pravdni postopek,kjer je odvetnik toženke na vse moje dokaze rekel,da zavljačujem in so sodniki takoj njegovo besedo sprejeli in zaključili pravdni postopek.Sploh niso prebrali do konca vseh dokazov.20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dokazov,ki sem jih predal je bilo le omenjenih.
Amapk ker se poznajo je to pač tko kot je.Ogromno dokazov po spletu pa so uničili,izbrisali.Seveda,ker jih je strah da bo to toženki uničilo tožbo in bodo zavlačevali še nekaj let,dokler ne bo s strežnikov vse izbrisano.
Na ostalih sodiščih po sloveniji take obtožbe,brez dokazov sploh nebi sprejeli,še pred pravdnim postopkom bi vse dokaze pridobili.Taka razlika med LJ in drugimi sodišči po državi.
Kdo tu zavlačuje???
Za tako ugonobljene pse, jaz bi dodala, da tudi nevarne, je usmrtitev bila edino pravilna.
Bravo Yo!
—–
In me zanima vloga gospe žene Zore, ki je umrla zaradi samomora pred tem dogodkom. Moje mnenje je tudi, da koruptivni veterinarji niso odvzeli psov zaradi Baričevičevih zvez z njimi, sicer bi ta bolnik morda takoj najdel druge pse za analno spolno zlorabo in to povrhu z umetnim spolnim udom, najdenim na kraju dogodka njegove (njene) smrti. Baričevič je bil namreč ženska . Morda sta ISTI SPOLNI UMETNI UD uporabljala pri seksu z ženo Zori, ali kako sta sicer živela njuno spolno življenje kot dve ženski? Ali je žena vedela za to in za spolno zlorabljanje psov in ker tega ni mogla več prenašati, zdravila se je baje tudi za depresijo, je storila samomor, zaradi depresije?
Ampak jaz ne pristajam na mnenje, da je dobil to, kar je iskal, ker je vsako trpljenje enako hudo za vsakogar. In mi je hudo, da mora kdorkoli pred smrtjo tako trpeti.
Morali bi ga vladni organi ustaviti, a ga niso hoteli – niso hoteli njegovih psov vpisati niti v register nevarnih psov, pri tem so mu pomagali odvetniki, kljub temu, da bi samo s tem ogromno pomagali vsem žal pa so tako pa ti trije psi pri živem telesu raztrgali veliko drugih živali – tudi ko so trgali meso z g. Megliča, je po pričanju Zora flegmatično stala zraven, po njegovem opisu ni reagirala. Očitno navajena na njihovo akcijo. psov in kasneje se prav tako ni zanimala za njegovo zdravje, pač pa za pse.
Mah, starp primer s temi psi. Pa ne samo to. Tudi zelo skrivnosten in čuden. je pa dejstvo da tega ni malo.veliko pacientov ima nevarne pse in vedno več bo tega. To bo treba nekako omejiti in nadzorovati. Ne more vsak kreten imeti doma kardelo nevarnih psov no??? Kdaj bo to ljudem jasno, da ni normalno to.
Mlade familije, mulci, ženske lastnice, ki tudi slučajno fizično ne obvladajo takega psa imajo doma po 3 bulmastife, rotije…itd.
Pač meni to ninormalno…
Monovina, 23.05.2021 ob 09:40
Mah, starp primer s temi psi. Pa ne samo to. Tudi zelo skrivnosten in čuden. je pa dejstvo da tega ni malo.veliko pacientov ima nevarne pse in vedno več bo tega. To bo treba nekako omejiti in nadzorovati. Ne more vsak kreten imeti doma kardelo nevarnih psov no??? Kdaj bo to ljudem jasno, da ni normalno to.
Mlade familije, mulci, ženske lastnice, ki tudi slučajno fizično ne obvladajo takega psa imajo doma po 3 bulmastife, rotije…itd.
Pač meni to ninormalno…
Strap primer ja, ki ga je bilo treba pomest pod preprogo, ker je bilo prveč slovenske takratne elite vpletene v teh garažnih seansah.
Podobno, kot bitke s psi, petelini v ringih za stave, ipd. samo tukaj je šlo pa za seks orgije.
Forum je zaprt za komentiranje.