Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj imajo otroke?

Zakaj imajo otroke?

Misliš, da bi pri taki kot je ferbčna to užgalo?[/quote]

Ammmm, zakaj te pa to skrbi? Imaš kake namene z mano?

Misliš, da bi pri taki kot je ferbčna to užgalo?[/quote]

Ammmm, zakaj te pa to skrbi? Imaš kake namene z mano?[/quote]

Ma ne!!! Bom vsako tako misel v kali zatrl, ker bi me utegnila stati doživljenjskega pomivanja posode, pranja, košenja trave in menjavanja plenic. :-)))))

Ammmm, zakaj te pa to skrbi? Imaš kake namene z mano?[/quote]

Ma ne!!! Bom vsako tako misel v kali zatrl, ker bi me utegnila stati doživljenjskega pomivanja posode, pranja, košenja trave in menjavanja plenic. :-)))))[/quote]

Kakšen zajc.
Za plenice sem hkrati prestara in premlada, posodo pomije pomivalc, trave pa nimam.

Ma ne!!! Bom vsako tako misel v kali zatrl, ker bi me utegnila stati doživljenjskega pomivanja posode, pranja, košenja trave in menjavanja plenic. :-)))))[/quote]

Kakšen zajc.
Za plenice sem hkrati prestara in premlada, posodo pomije pomivalc, trave pa nimam.[/quote]Ato je v stilu: kjer mnogi hodijo trava ne raste….?.. 😉 :))))

Kakšen zajc.
Za plenice sem hkrati prestara in premlada, posodo pomije pomivalc, trave pa nimam.[/quote]

Ups, tole je pa bil udarec direkt v čelo mojega moškega ega, ki zahteva takojšnjo in bliskovito akcijo, da se ponovno pobere :-))))

Kakšen zajc.
Za plenice sem hkrati prestara in premlada, posodo pomije pomivalc, trave pa nimam.[/quote]

Ups, tole je pa bil udarec direkt v čelo mojega moškega ega, ki zahteva takojšnjo in bliskovito akcijo, da se ponovno pobere :-))))[/quote]

Sem izračunala, da si rabil 22 minut.

Ups, tole je pa bil udarec direkt v čelo mojega moškega ega, ki zahteva takojšnjo in bliskovito akcijo, da se ponovno pobere :-))))[/quote]

Sem izračunala, da si rabil 22 minut.[/quote]

Za? A za odgovor? Ne. Še več. Seveda, ko me je pa skoraj čisto potrlo :-)))

Sem izračunala, da si rabil 22 minut.[/quote]

Za? A za odgovor? Ne. Še več. Seveda, ko me je pa skoraj čisto potrlo :-)))[/quote]

NE! Za takojšnjo in bliskovito akcijo za pobiranje ega.

Za? A za odgovor? Ne. Še več. Seveda, ko me je pa skoraj čisto potrlo :-)))[/quote]

NE! Za takojšnjo in bliskovito akcijo za pobiranje ega.[/quote]

Ni mi jasno kako ti je to uspelo izračunat. Mi je kuštranje bolj pri srcu kot računanje, zgleda :-)))

NE! Za takojšnjo in bliskovito akcijo za pobiranje ega.[/quote]

Ni mi jasno kako ti je to uspelo izračunat. Mi je kuštranje bolj pri srcu kot računanje, zgleda :-)))[/quote]

No, se je pobral?

Ni mi jasno kako ti je to uspelo izračunat. Mi je kuštranje bolj pri srcu kot računanje, zgleda :-)))[/quote]

No, se je pobral?[/quote]

itak. :-)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close