Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › zakaj imajo nekateri tako umazane avte

zakaj imajo nekateri tako umazane avte

Bolj je zrihtana dama, večjo umazanijo ima znotraj. Ni to pravilo, ampak fant dela v avtopralnici in pravi da je v večini  tako. Umazani sedeži od blata, zemlje, očitno otroci hodijo po sedežih, stopljena čokolada, razmazan jogurt, sedeži od krvi. Ogabno.Kaj se ljudem ne gabi sedeti v takem avtu?

ja lej zato pa so avtopralnice, da se avto opere. Tvoj fant naj kar lepo pridno dela, razmišljanje pa prepusti tistim, ki jim gre pri tem bolje.

Če njih ne bi bilo tvoj fant ne bi imel službe. Namesto obsojanja jim reci hvala!

Kaj, a fant puca avte tudi od znotraj al samo noter kuka? No, vsega tega, krvi, čokolade, jogurta na sedežih nimam, so relativno čisti, je pa dosti smeti po tleh.

Aja, pa nisem zrihtana dama, mogoče imam zato čiste sedeže 😉

Pri meni doma, je vse čisto u nulo, zato imam čistilko, ki skrbi za dom. Avto, znotraj je relativno čist, da bi ga pa pral ?? hmm, ja taktrak ko brisalci ne zmorejo več s špricanjem očistit stekla, takrat ga peljem prat…. pa je drag avto, precej dražji od večino plehovja, ki ga vidiš na cesti…. sam jebiga, men to ne pomeni nič

Jaz sem že obupala, zadnjih par tednov je obup. V avtu in na cesti smo skoraj ves dan in ga ne spravim več v nekdanje stanje, ni šans. Po vsaki vožnji umazan od tega mokrega cestišča, prav rjave kapljice po celi dolžini, zadaj prašen… Sem ga 3x prala v 2 tednih in se mi zdi res potratno in zamudno. Bomo nekaj časa pustili tako. Znotraj pa ostanejo kakšne rokavice, kape, flaške, brisačke.. tako je naneslo v tem obdobju. Prahu ni, to sproti brišem, sesalcam ko ga perem, se pa ob takem vremenu nabere res umazanije precej na preprogah in zadaj tudi otroci precej umažejo ob vstopanju. Ko imaš polno življenje je tako. Ne moreš paziti. Imamo pa ogromno lepih spominov na to obdobje in dokler so otroci, sem se prisilila navaditi na to, da je bolj pomembno kako se imamo in da se  ne jezim ves čas zaradi čistoče kot pa mnenje mimoidočega, ki vidi kažin v mojem avtomobilu. Na prašni riti avtomobila pa vedno puščam razne napise. Začelo se je z Operi me, potem Yolo,  I like it dirty, zakaj si tako resen, žmigavc ne dela, … Otroci so bili sprva šokirani, sedaj še sami dopišejo kaj ali narišejo.

Odgovor na objavo uporabnika
avto257, 16.02.2022 ob 12:20

Bolj je zrihtana dama, večjo umazanijo ima znotraj. Ni to pravilo, ampak fant dela v avtopralnici in pravi da je v večini  tako. Umazani sedeži od blata, zemlje, očitno otroci hodijo po sedežih, stopljena čokolada, razmazan jogurt, sedeži od krvi. Ogabno.Kaj se ljudem ne gabi sedeti v takem avtu?

Pozabil si bistvo… belih madežev SPERME nisi omenil.

Zato, da ima tvoj fant delo.

Jao ženske, če bi imele manj belega toka bi tudi jaz imel sedeže bolj čiste…

Tudi jaz imam umazan avto. Od psa, čokolade, peska, računi, ovitki od sladoleda… pa razni čevlji, posoda za psa in no.. veliko krame. Ne vem, mene to ne moti, avto imam, da pridem od točke a do b in zavedam se, da ni čist, a mi je udobno. Všeč mi je, da ne rabim otresat čevljev preden se vsedem v avto ali da sem obremenjena, če na pumpi kupim sladoled in kam potem z ovitkom. Na vsake toliko počistim a je takoj enako. Torej zakaj tako: zato, da se ne rabim obremenjevat in biti “žrtev” avtomobila. Spoštujem pa, da tisti, ki imajo čist avto in se v njem peljem jaz, se obnašam zelo kulturno 🙂

Na ostalih področjih bi rekla, da sem pa urejena in čista (recimo postelja itd). Tudi meni je zanimivo, da mi do avta pa ni mar…

Meni vera prepoveduje pranje avtomobila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close