Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj imajo južnaki okoli vratu torbico?

Zakaj imajo južnaki okoli vratu torbico?

Sodelavka srbskega porekla mi je povedala, da imajo v srbiji to večinoma vsi moški in da je to kot nek statusni simbol in da se je to očitno preneslo tudi v Slovenijo med priseljenci. Naj bi bila sicer ta torbica višjega cenovnega razreda, ampak je glede na njihove plače več ali manj vse to ponarejeno iz turčije. Naj bi jih imelo veliko ima v teh torbicah tudi drogo. Je to res?

Ker potem mi ni jasno, ali so naši policaji slepi, ker se že na nekaj sto metro opazi če furja s torbico….

haha res so smešni s temi torbicami. Zgledajo kot odkriti homoseksualci. Ni čudno da je g. Tič potem vse skupaj narobe razumel. Naj mu bo sicer lahka zemlja. Škoda takega umetnika.

To o drogah sem pa tudi jaz slišala.

To je njihova noša. Pa seveda trenirka in Nike Airmax superge. Vedno pripravljeni za fuzbal, o katerem seveda nimajo pojma…. Mimogrede, zakaj je slovenska Prva liga tako slabo obiskana in nepriljubljena? Ja keri Slovenec pa se bo s takimi poistovetil? 90 % igralcev je nekih blokarskih drugarazrednih balkancev (ki niso dobri za slovensko ligo)…. in jaz naj bi za njih navijal? hahahaha

PEDERUSA se imenuje torbica, ki jo nosijo cefurji. To in trenerka je v bistvu njihov zascitni znak.  Itak, jih pa ze na dalec spoznas tudi brez tega.

Zgledajo ko klovni. Pa tudi če se normalno obleče, ga boš še vedno preopoznal po trdem Lju in to kljub temu, da je rojen pri nas 40 let nazaj.

Odgovor na objavo uporabnika
homoseksualci, 30.12.2021 ob 17:48

haha res so smešni s temi torbicami. Zgledajo kot odkriti homoseksualci. Ni čudno da je g. Tič potem vse skupaj narobe razumel. Naj mu bo sicer lahka zemlja. Škoda takega umetnika.

Misliš, da je bilo to vzrok?

No mene pa zanima statusni simbol Slovencev. Kdo ve?

Zgledajo kot odkriti homoseksualci? Ali imajo homoseksualci kakšen poseben izgled? ?

Ali si mislila da so homoseksualci tipi, ki jih vidiš na cesti in imajo ženske gibe in se po žensko smejijo in govorijo?

V primeru umora se pa je šlo zato, da je latentni gej ubil drugega geja.

homoseksualci

……………………………………………..

…………………………………………….

Zgledajo kot odkriti homoseksualci? Ali imajo homoseksualci kakšen poseben izgled? ?

Ali si mislila da so homoseksualci tipi, ki jih vidiš na cesti in imajo ženske gibe in se po žensko smejijo in govorijo?

V primeru umora se pa je šlo zato, da je latentni gej ubil drugega geja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close