Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj Hofer nima nakupovalnih košar?

Zakaj Hofer nima nakupovalnih košar?

So vse Hofer trgovine brez nakupovalnih košar?

To je vprasanje za upravo Hoferja v Sloveniji.

Pred korono so jih imeli.

Objava caka odobritev. 

Vse ostale trgovine jih imajo in so varne. Se jim ne ljubi dezifencirati košar? Ima korona Hofer na piki?

Strošek… Morajo čistiti (več ur dela za brez veze, če lahko delavec napolni med tistim časom več polic in pokasira več…) in pa seveda glavni razlog je če imaš voziček boš pa “natrpal” veliko več kot v košaro. Umske igre tako jih učijo na “teambuildingu” oprani do konca.

Nekatere izdelke imajo poceni… Drugače je pa še dražje kot v ostalih trgovinah…

Ja, vse so brez. Ker želijo z vozički zagotoviti primerno razdaljo med ljudmi.

Meni pa ustreza, da so nakupovalne košare in ne tisti veliki vozički. Tam moram vedno iskati kovance. Sva dve osebi in ne rabiva tistih velikih vozičkov.

Odgovor na objavo uporabnika
bedarija333, 31.10.2021 ob 08:57

Strošek… Morajo čistiti (več ur dela za brez veze, če lahko delavec napolni med tistim časom več polic in pokasira več…) in pa seveda glavni razlog je če imaš voziček boš pa “natrpal” veliko več kot v košaro. Umske igre tako jih učijo na “teambuildingu” oprani do konca.

Nekatere izdelke imajo poceni… Drugače je pa še dražje kot v ostalih trgovinah…

Točno to je razlog.

V Izoli imajo oboje.

Lepo nedeljo.

Hofer zraven UKC Lj ima in košare in vozičke. Sem v drugem Hofru bemtila, zakaj je tako, pa so rekli, da so v manjših Hofrih košare pustili.

Tudi po nekaterih drugih trgovinah jih ni, jih nič ne pogrešam.

Ljudje so pač nemarni in košarice odlaga malo po tleh, malo tu, malo tam po kakšnem sadju in zelenjavi, saj se opere samo zakaj bi morali drugi kupovat umazano in pretlačeno sadje in zelenjavo za takšnimi nemarneži, ki mislijo da je vse njihovo?

Vozičkov pa tudi ni potrebno napolnit ali prenapolnit med uporabo.

Jaz hodim s svojo veliko pleteno košaro  in dodatno tekstilnio ojačano vrečo- tako ne rabim prijemat nič ročajev ne vozičkov, ne košaric. Nikoli pa ne kupim toliko, da bi bil potreben voziček 🙂

Pletena košara ribničan - Ribničan

Odgovor na objavo uporabnika
imam vedno svojo košaro v avtu, 31.10.2021 ob 16:47

Jaz hodim s svojo veliko pleteno košaro  in dodatno tekstilnio ojačano vrečo- tako ne rabim prijemat nič ročajev ne vozičkov, ne košaric. Nikoli pa ne kupim toliko, da bi bil potreben voziček 🙂

Pletena košara ribničan - Ribničan

.https://www.ribnican.si/izdelek/dom/kosare/pletene-kosare/pletena-kosara-ribnican/

Lahko si pa svojo košarico-voziček nabaviš 🙂

.https://www.ribnican.si/izdelek/dom/kosare/pletene-kosare/pleteni-vozicek-2/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close