Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Zakaj hodijo ljudje v Dubaj?

Zakaj hodijo ljudje v Dubaj?

Pa vidite potem tudi, kako se gode tem priseljencem?
[/quote]

Pa jebela, saj ti priseljenci v “storitveni dejavnosti” že v štartu vedo, kaj bodo delali -in to tudi navedejo v prijavi, predno prestopija tla UAE. Niso tako kot pri nas, ko lahko cuzajo državo po par tisoč eur na mesec, če pa negre, se pa bolne naredijo, ker jim “izkušeni ” pri nas to svetujejo. V UAE je pa vsakršno zdravljenje plačljivo, ni tako , kot pri nas 🙂 Tudi psihiatrija 🙂

Lahko pa verjameš, da kljub vsemu še vedno 10x več zaslužijo, kot bi v svoji domači državi, za isto delo, še hujše izkoriščanje…… A tega pa nočeš doumeti in videti?

Po tole
https://uae.souq.com/ae-en/arabian-delights-choco-apicots-250-gm-25822297/i/
[/quote]

Napaka -če že to popaš, potem daj vsaj orginalno sadje not-ker marelice niso vtohtono njihovo sadje:

http://www.chocolatesdirect.ae/shop-by-brand/chocodate.html

Večinoma tole, ja, da se malo pohvalijo. Vsaj tisti, ki jih jaz poznam (pa ne na Facebooku, ker noben od njih nima fb profila). Vsi precej pri denarju, agencija jim zrihta vse od letala, hotela, taksijev, ogledov … In potem o enem tednu izveš, da so šli na burj khalifa za 55 evrov, pa na večerjo na ladji (je bla tolk draga, da rajš ne povem!), ogledali so si eno mošejo pa en kup mallov pa v nobel hotelu so bili … Evo, tole je v glavnem vse, kar sem jaz izvedela od tistih, ki so bili v Dubaju. Aja, pa eni so šli še enkrat na golf, eni pa na smučanje v dvorano …
Bi šla pogledat to “čudo” samo v primeru, da bi imela neomejeno časa in denarja. Ker sem pa omejena s plačo in dobrimi 30 dnevi dopusta, pač izbiram destinacije, ki mi več dajo, več si lahko privoščim za isti denar, pa sem tudi na toplem in tudi ne srečujem “Janezov” na vsakem vogalu (ker ena je za razlog, zakaj ITI v Dubaj, navedla tudi to, če sem prav razumela).
[/quote]

Si pač tipična Slovenka. Razumemo.

Iz napisanega sklepam, da hodite zato, da ljudem pokazete, da imate tisti drobiz, kolikor stane 1 teden v Dubaju. Da bi globlje razmisljali, pa nimate dometa.
[/quote]

Meni ni treba ničesar kazati, meni je dovolj da imam. Imam pa veliko :)))

Ker je to zdaj moderno :)))

Ker je to varna in cista drzava. Ker je vse drugace kot doma. Ker vidimo in dozivimo stvari, ki jih nikjer drugje ne. Arhitektura me sploh sezuje, vkljucno z najvisjim na svetu. Gradi se se nekaj kar bo superlativ. Podirajo meje nemogocega. Madinat Jumeira je kot da si v Benetkah. Arabske Benetke kjer mirno pijes pivo. Toplo je in ni zelo dalec. Notri je itak povsod klima.
Priporocam!
Komur ni, naj bo doma. Le potem naj ne pljuva.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close