Zakaj hodijo ljudje v Dubaj?
Mogoče.
A mene zanima kaj druge vleče tja, ne kaj mogoče mene.
[/quote]
Vaš link
[/quote]
S tole prezentacijo Cool.
Triglav gledam vsak dan, v Dubaj grem le enkrat letno.
[/quote]
heh, jst raj vsak dan naravno stvaritev pogledam kot enkrat na dest let to umetno “lepoto”, sto ljudi sto čudi in, kot je ta zadnji komentar napisal, da se ljudej pokažejo na fb v Dubaju, to bo predvsem zarad te fore…., 400 km stran imajo pa Doboj, kamor lahko tud peš pridejo, če so zdravi in prave volje, sm črke malo prebekslaš.
Vaš link
[/quote]
Vidim, da res ne razumeš; Take promo strani poznam, a zanima me konkretno, zakaj kdo od tu pišočih gre, ne tiste promocijske pisarije ali pa mnenja zakaj gredo američani ali drugi evropejci.
Vidim, da res ne razumeš; Take promo strani poznam, a zanima me konkretno, zakaj kdo od tu pišočih gre, ne tiste promocijske pisarije ali pa mnenja zakaj gredo američani ali drugi evropejci.
[/quote]
In kaj smo mi različni od amaričanov in evropejcev? Bi rad, da ti najdem še link kjer pišejo ljudje z Balkana? Eni ste res trdi….
In kaj smo mi različni od amaričanov in evropejcev? Bi rad, da ti najdem še link kjer pišejo ljudje z Balkana? Eni ste res trdi….
[/quote]
Ne.
Kaj smo različni od njih? Precej. Živimo v drugačnem okolju in imamo nekaj drugačno razmišljanje in odnose.
Rad bi prebral, ko bo nekdo napisal zakaj je šel on/a, kaj je bilo tisto, kar je pretehtalo pri odločanju.
[/quote]
Saj vidiš, da nista na isti valovni dolžini. V bistvu se v tem tvojem zapisu skriva odgovor – zaradi promocijskih pisarij itd.
Taki ne bodo nikoli razumeli, da se ti počutiš fantastično v gozdu par metrov proč od doma. (na primer)
Absolutno raje izberem Dubaj, kot Triglav, čeprav imam rada svojo domovino.
Razlog: hribov in planin sem že naveličana, ker živim v rovtah, nizkih temperatur in mraza imam že vrh glave in nujno rabim toploto in da končno nase navlečem poletna oblačila, ne pa samo bunde in skibucke.
Pa še malo druge kulture spoznaš, srečaš še koga drugega, razen kakega Janeza, poskusiš kako novo hrano itd.
Vaš link
[/quote]
Forum je zaprt za komentiranje.