Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj hočejo nekateri parkirat takoj ob vhodu trgovine?

Zakaj hočejo nekateri parkirat takoj ob vhodu trgovine?

Nikoli ne razumem, zakaj se nekateri rinejo na parkinge takoj zraven vhoda, ki so navadno najbolj zasedena. Potem pa obračajo, manevrirajo itd. Če bi se parkirali malo stran, bi imeli malo dlje za peš, časovno pa bi bili hitreje, saj bi se samo usedli in odpeljali. Ali so nekateri res tako leni, da se jim ne da malo peš?!

Ne samo to. Eni parkirajo na prostorih za invalide pa so invalidi le v glavi. Pa pogosto so zaparkirane tudi intervencijske površine, čeprav je parking skoraj prazen,

Invalidi v glavi.

Lenoba, plus napenjanje mišic, niko nam ništa ne može.

Kam pa naj parkiram kolo?

Kok me taki zjezajo??.

Mene tudi razpizdijo. Nikoli se ne kregam, ampak se res komaj zadržim, da jih ne naderem. Ne morem kolesa pospravt, ker mi serjejo pred vhodom kot kakšni imbecili.

Zato, ker vozijo audije in bmwje. Primitivna južnaška drhal.

Ja kje pa boš pokazal bmwja ali audia ali merđota kot pred vhodom v štacuno? Nek se vidi razkoš!

Taki bi se še not zapeljali, če bi se lahko. Lenoba do groba.

Dobro, razumeš starejšega, ki nima (še) ravno invalidske izkaznice, pa ima težave z lokomotornimi organi, nepa tudi z možganskimi celicami 🙂 In da si tak čimbližje sparkira, da čimmanj hodi in vleče tisti pol rudl fojtra do prtljažnika. Ampak niso pa vsi taki in tako upravičeni. Enim tudi ego na veliko šrpica in mislijo, da kjerkoli se pojavijo, jim pripadajo VIP najboljši protori, tudi pri parkiranju 🙂

Slovenski pregovor pravi “: čez komot’ ga ni”.

Izpit imam že preko 30 let; in če je le možno, sparkiram precej dlje od vrat štacune  na parkirišču. In nesem ali peljem robo do tja, brez problema in zložim v miru, brez da mi kdo opleta okoli avta. Zakaj? Ker ne maram, da mi avto obutajo ne taki, ki se tako guzijo in manevrirajo, kot tudi tisti namenski, ki odrine vrata zanalašč na “bumf”, pa direkt v tvoj avto. Parkini prostori po Sloveniji so pa večinoma precej ozki,  natlačeno, d ajih je ja čimveč po raznih garažah in parkirnih hišah, standardizirani na velikost vropskega avtomobila srednjega razreda. Dostikrat premalo, ko se nekdo poleg tebe pakira ven, pa potrebuje malo več prostora morda zato, ker ima bergle, ali pa ga jemalo več skup. Pa čeprav ima kakšen manjši avto.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close