Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj h kozmetičarki?

Zakaj h kozmetičarki?

Grošljeva ne vem če je ravno prototip lepotnih operacij, toliko se z njo ne ukvarjam, ti boš to bolje vedela, ampak pooseblja tip ženske, ki deluje naravno, toplo, za razliko od tistih, ki imajo graciozne postave, kot naprimer dvorne dame v prejšnjih stoletjih, ko so si s stezniki še zmanjšale obseg pasu za 20 cm. Oba tipa sta verjetno privlačna različnim tipom moških. Ali spet kot da leti neko perje…[/quote]

Hja hja katenjka, vidim, da si se obesila na to, ko sem napisala, kaj mi je všeč (sicer pa ne vem, zakaj hočeš to dotolči; pač všeč mi je, kar mi je, tako kot tebi) … Nikar ne postavljaj tega, kar mi je všeč, v take skrajnosti. Všeč mi je normalen pas na ženski (brez steznika), odvečni kilogrami pa to običajno zakrijejo … V času moje babice so imele ženske povečini čisto drugačno postavo (no saj danes so tudi še takšne, ampak jih je zaradi rejenja vse manj). Danes pa je prehrana popolnoma drugačna in nekatere ženske merijo čez pas in trebuh več kot marsikateri moški … Če je tebi to všeč, nja ti bo, meni pač ni. Hočem reči, da se zaradi rejenja izgublja tista osnovna ženska silhueta, ko se že od daleč vidi, da je ženska.[/quote]

Misliš ,da se njen fant obremenjuje s tem? Drugače pa je itak obraz tisti, ki pritegne, če govorimo o tem, da ti je nekdo vizualno privlačen. Saj menda ne pogledaš v joške ali rit prvo? :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Odvisno kam je obrnjena. Če je naprej in jaz stojim za njo, potem logično, da v rit. In če je dovolj natrenirana, potem skoraj ni več važno kakšna je odspredaj 😀

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Hja hja katenjka, vidim, da si se obesila na to, ko sem napisala, kaj mi je všeč (sicer pa ne vem, zakaj hočeš to dotolči; pač všeč mi je, kar mi je, tako kot tebi) … Nikar ne postavljaj tega, kar mi je všeč, v take skrajnosti. Všeč mi je normalen pas na ženski (brez steznika), odvečni kilogrami pa to običajno zakrijejo … V času moje babice so imele ženske povečini čisto drugačno postavo (no saj danes so tudi še takšne, ampak jih je zaradi rejenja vse manj). Danes pa je prehrana popolnoma drugačna in nekatere ženske merijo čez pas in trebuh več kot marsikateri moški … Če je tebi to všeč, nja ti bo, meni pač ni. Hočem reči, da se zaradi rejenja izgublja tista osnovna ženska silhueta, ko se že od daleč vidi, da je ženska.[/quote]

Misliš ,da se njen fant obremenjuje s tem? Drugače pa je itak obraz tisti, ki pritegne, če govorimo o tem, da ti je nekdo vizualno privlačen. Saj menda ne pogledaš v joške ali rit prvo? :)))[/quote]

Odvisno od okusa, matjažkec – osebno poznam kar nekaj moških (to pravim zato, ker praviš, da ste bolj relevantni za oceno), ki si še kako želijo, da bi njihova partnerka shujšala, že zaradi zdravja (ker je bila včasih normalne kilaže, zdaj pa več ni). Poznam pa tudi take z obratnim okusom (a nobeden ni ekstremen), da me ne bo kdo napadel. Pač odvisno.

Sama pogledam oboje (ampak ne jemlji tega resno, matjažko, ker kot ženska po tvojem itak nisem relevantna za ocenjevanje); načeloma so mi ženske, ki sem jih dala kot primer lepih, tudi fenomenalne v obraz in obratno. Obraz ima v sebi nekaj unikatnega. Sicer pa ti tega nikoli v svojih postih nisi poudarjal, vedno samo na telo – tako da to tvojo inovacijo jemljem kot tvojo novo provokacijo.

Majica z napisom Made By Dr. Fabjan pa ne vem, če je lih simbol topline in naravnosti.

Alex

Mati narava vse svoje investicije nalaga v seks oz. v razplod. Tako da je to naravno, da imajo tudi telesne obline svoje čare, ki pritegnejo. Vendar človek ni samo žival – in ko se postaraš, ne bo ne eno ne drugo, kot je bilo, kar se tiče zunanjosti, npr. gube, sivi lasi, telo izgublja na obliki …. Tako da , kdor sedaj tu “živčka”, se mu lahko začne mešati, ko se pojavijo prvi znaki staranja.

Telesne obline imajo tudi bolj suhe ženske, IMHO. Tebi pa to ni jasno. Moja naj kolegica recimo ima ob isti višini in 10 kg več isto košarico kot jaz.

Zdaj pa res fertik, ker je že smešno.

Sem morda to zanikal? Seveda lahko imajo izražene boke in tudi prsi velike….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close