Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj h kozmetičarki?

Zakaj h kozmetičarki?

Naslednji dan po negi pa izbruh mozoljev? Ne, hvala. Sicer pa imam zdaj čisto kožo in nobenih potreb po eksperimentih.
Savna, tudi fajn. Čeprav masaže so mi res tisto najboljše. Res pa je, da niso vsi maserji ok. Eni so super, drugi pa bolj tak tak.

Te bo res moral bolj redno in bolj konkretno, kakšen moški vzeti v roke, da te ne bo bolelo…:)

Kaj se nisi nič prej pozanimala o teh stvareh, da zdaj sprašuješ povsem osnovne stvari?

Masaže, ki jih imaš v mislih pa so zdaleč najbolj učinkovite. Odlično delujejo na psiho, čustva, telo, kožo… zvabljajo nasmeh na obraz.

Te bo res moral bolj redno in bolj konkretno, kakšen moški vzeti v roke, da te ne bo bolelo…:)[/quote]

Pa naj bodo takšne ali drugačne..:)

Zato pa mislim, da je bolje ta denar, ki se ga zapravi za kozmetiko in kozmetičarke, dati za masažo, saj s tem veliko več prispevamo za svoje zdravje in dobro počutje.

Jaz za vse našteto raje tečem in delam razgibalne vaje celega telesa, da se res raztegnem. Za1x mi še nobena masaža ni toliko dala, da bi naokol padla od sreče, res pa je, da nisem hodila vsak teden.

Sicer pa, Robi, kozmetičarka ti tudi zmasira obraz 😉 Mora, da ti razmehča pore in pripravi kožo na obdelavo.

Se strinjam Robi.
Krivokljun, kar se tiče teka in vaj se tudi strinjam, da je oboje odlično. Masaža vsak teden je malce prehuda, če jo moraš plačat, amapk vseeno paše tu in tam, vsaj meni.
Drugače pa kot je Robi namignil, moškega, ki redno masira :).

To je res…Samo obraz si lahko tudi sam. Hrbta pa si ne morem sam zmasirati. 🙂

Kdo sploh pravi, da je hrbet potreben masaže? Je to naravno? 🙂 Gotovo obstajajo kake vaje, s katerimi si ojačaš in raztegneš hrbtne mišice.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa saj ni telo vedno potrebno masaže, to je tudi za razvajanje, masažice so super. Wellness pač.

Princes, tu se pa strinjava.
Drugače pa masaže so tudi zdrave. Športnike redno masirajo, se mlečna kislina hitreje izplakne (to je bolj po domače povedano, strokovno ne znam). Pa tudi pisarniško, sedeče delo kliče k masaži.
Ne bom rekla, da so masaže nujne, so pa prijetne in koristne (. Je pa res, da tek, razgibalne vaje, raztezne vaje ali kako drugo gibanje, to je pa nujno. Ne le prijetno, ampak nujno za zdravje.

Bolj naravno je, kot pa nanašanje kozmetike na kožo. 🙂

Kdo po tvoje potrebuje razvajanje, če ne telo? Človeški um?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ne vem marko, vsak potrebuje razvajanja za dušo in telo. Jst sem že tako rojena, da izkoristim vsak moment za razvajanja, ali pa vidim možnosti za razvajenja skoraj v vsaki priložnosti hehe. Men full pomaga recimo že samo kak vikend v kakem hotelu kjer imajo spa. ali pa v toplicah kjer ni preveč mladih družin z otroci. Te kar prerodi, pa še pozimi je full dobro, ker imajo kakšne last minute vikend pakete s full popusti.

Mogoče pa si se že rodila v spa-ju in so te nemesto k mami, položili v savno… Hec. 🙂

haha, ja možno:). Ne sam resno to full pomaga samo 2 dni relaxacije kje v kakih toplicah pozimi. Paše ker je uzuni mraz v bazenih pa lepo toplo. Se človek res prerodi.

No, jaz sem bila pri kozmetičarki enkrat na čiščenje obraza; po prenehanju jemanja KT so se mi naredili mozolji (dokazano se po KT koža poslabša), ki jih nikoli prej nisem imela v takem obsegu. Čiščenje obraza logično pomaga, zato nisem premišljala. Po tem čiščenju se mi niso znova pojavili in ni mi žal, da sem šla. Bili so pa tudi zelo boleči, tako da se nisem odpravila samo zaradi eksteskih razlogov. Obrvi si pulim sama, depiliram tudi, nohte si tudi sama rihtam, v ostale stvari (neke masaže s kamni in čololadami) in anticelulitne bedarije pa ne verjamem.

Populjene obrvi sploh niso lepe, kdo si je še to izmislil, ker ne kapiram, zakaj bi bile s populjenimi obrvi lepše??? Dobro, če bi imela takšne kot Fredi Miler, da bi bile zaraščene v eno. 🙂 In ne vem, kako se počuti ženska, ki je skoz vsa v nekih kremicah, pudrih, šminkah, ko zvečer s tonikom vse spere dol in stopi pred moškega? Verjetno naroči moškemu, naj prej ugasne luč, ko bo legla k njemu, pa da je naj ne gleda v obraz, ko zjutraj vstane. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ej Matjazko, kaj govoriš no. Valjda da je unibrown nekaj najbolj sexy, pa tudi dlake na hrbtu, ljubavni tepih mmmm.

To ti dam pa 100% prav Matjazko, ker tolk kakor so pa ženske ki se ličijo GRDE, ko spravijo vso tisto fasado in pudre in kremice dol, ma to je pa nepopisno. Veš take ženske so čisto neprepoznavne ko dajo make-up dol, so kot klovni brez maske. Fugly:)

Okay, samo resno, ženske ki imajo recimo kriv nos, ki imajo nesimetrične povprečne obraze, ali mozolje, slabo kožo, brazgotine od mozolje, vozljičke na koži, kake večje gube. Tega se ne more prikriti s pudri in make upom. Ni šanse, kriv nos popravi samo kirurg (edino kar lahko narediš je da z make upom osenčiš nos da ne izgleda več kriv, prevelik) vendar se še vedo vidi da je kriv, gube botox itd…Ženska, ki je lepa z make upom je lepa tudi brez njega to je dejstvo. Neprivlačen obraz ženske bo še vedno neprivlačen tudi brez make upa, no vsaj meni. Priznam da imam višje kriterije za to kar je v mojem smislu estetsko in lepo. Pa nočem s tem nikogar žaliti.

Naravno lepa ženska lahko uporabi ličil le za odtenek. Tiste, ki pa iščejo napake na svojem “asimetričnem” obrazu, kot si se izrazila, pa itak ne bodo nikoli zadovoljne s sabo, če se tako vidijo, torej da so povsod na njenem obrazu posejane nekakšne “kozmetične napake”, ki jih je treba retuširati.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Mah, ženska ki ni lepa v obraz ne bo nikoli lepa, ne z make upom ali brez njega. Pomaga ji edino še kirurgija. Make up tako žensko malo olepša, samo se ji vidi da ni lepotica, no vsaj jaz to takoj vidim. Ženska ki je napudrana se ji vidi če greš od blizu pogledati če ima lepo kožo, vidi se ji kakšne oči ima, ali je simetrija prava, nos lep tanek raven. Taka ženska bo tudi brez make upa lepa. Samo to vse so shallow aspekti, telo kot avto v kateri se duša prevaža. Meni je recimo Barbara Streisand zelo privlačna ženska bila že od nekdaj, čeprav ima velik in nepravilen nos. Njej se res duša vidi, resnično žari sploh ko poje. Make up pa še vedno ne more prikriti, grde kože ni šanse. Tako kot preparati za lase ne morejo zakriti slabih, redkih las. To lahko naredijo edino lasni podaljški, vsadki, lasulje, v skrajnih primerih tudi presajanje las.

Mah, ženska ki ni lepa v obraz ne bo nikoli lepa, ne z make upom ali brez njega. Pomaga ji edino še kirurgija.

Princess28, nekako se s tabo ne strinjam, ker če bi to bilo povsem res, kozmetične hiše ne bi bile tako kapitalsko bogate oz ne bi proizvedle toliko milijonov razno raznih pudrov, črtal, senčil, glosov, šmink, raznih kozmetičnih pripomočkov, če ne bi vsi ti proizvodi nekaj doprinesli navadnim in ne navadnim smrtnicam tistega nekaj na obraz zaradi česar so opažene, nekateri bi celo trdili lepe. Tudi na spletu obstaja n fotografij “zvezdnic” kakšne so z ali brez make up-a, nekatere so videti ok brez a nekatere ne. To, koliko ženskam make up koristi, da so videti lepše je čisto odvisno od izbora make up-a in obraza. Sama make up-a ne uporabljam vsak dan oz le ob redkih priložnosti, ker se tudi brez njega počutim OK. Nič nimam proti plastični kirurgiji, toda vsak pošten plastični kirurg, bo kritično ocenil, če je lepotna operacija potrebna ali ne in če ženska ali moški gre na tak poseg z željo, da bo potem lepši, se lahko to zgodi, velikokrat se ne.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Zmedena_samica, to sem jaz govorila glede svojih kriterijev, kaj je zame lepo in kaj je zame povprečno. Seveda je lahko ženska s povprečnim ali neprivlačnim obrazom lahko lepša z make upom ampak lepotica pa ne bo nikoli. Mislim ne brez plastične kirurgije. Tako pač je sedaj če ocenjujemo grobo samo zunanji videz. Seveda so tukaj še duša karakter…etc..

Ne vem men so pa tudi tiste zvezdnice, ki jih slikajo brez make upa še vedno lepe. Imajo lepe poteze, to se jim vidi. Nasplošno pa make up vse polepša, samo lepotica bo še vedno lepša od tiste povprečne z make upom ali brez.

Lepotica – a to sploh obstaja ali je lepotica izključno tista ženska, ki jo ti vidiš kot lepotico ali je to nekdo, ki jo mediji okitijo za lepotico ali pa je to običajna punca, ki se ima za lepotico? Jaz tako na ženske ne gledam, ne ukvarjam se tako zelo estetsko podrobno z njimi, da bi imela tako razdelano stališče kakor imaš ti, ker se mi ne zdi potrebno, ne vidim v tem nekega globljega smisla. Pravzaprav, če sem odkrita sem se celo vprašala, kako se ti da s tem tako ukvarjati, a te to kakorkoli izpopolnjuje ali kaj podobnega?

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Amm, ne jaz recimo opazim takoj urejene ženske ali pa ženske s karizmo in običajno so take tudi klasične lepotice. Opazne ženske so večinoma. So pa tudi take ki imajo povprečne obraz in telesa samo imajo full karizme isto je pri moških ala Danny DeVitto in podoni, samo kot sem že omenila so takšni zelo redki.

Samo ja recimo ko hodiš po ulici, seveda so ženske ki so povprečne in lepotice, lepotice so redke, govorim o klasični lepoti stila Grace Kelly, taki obrazi mislim. Tega je zelo malo 80% žensk je povprečje, ostalo 20% so opazne. So se take že rodile. Vsaj jaz tako opažam. Seveda to nima globljega smisla, to kar sedaj govorim so plehke opazke ki bazirajo samo na lutki-telesu. Duša je ogromni del tega, potem imaš ljudi ki so povprečnega izgleda vendar izžarevajo nekaj več toplino, strast…karkoli in obratno..vse sorte obstaja.

Ne v bistvu me ne izpopolnjuje, sem pa po duše estet in perfekcionist, opazim pa vse. Ko vidim ženske vidim če imajo svež lak za nohte, pri moških opazim če ima umazane čevlje, uro, kakšno uro, če ima gel v laseh. Pač detajle opazim takoj, že od malega pa ne samo pri ljudeh, mene oblike motijo nasplošno pri vseh stvareh. Če ni nekaj čisto, čista linija..sem mal special v teh pogledih I know:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close