Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj eni ne priznajo svojih napak?

Zakaj eni ne priznajo svojih napak?

In so totalni egocentirki in sebe vidijo kot popolne, nikoli ne počistijo pred svojim pragom, druge pa vidijo kot najslabše? In pol si si s takim še v sorodu… Zahteva od tebe nemogoče stvari, popolno poslušnost, nadzor nad tvojim življenjem, in ker tega ne prenašaš, si ti najslabši in neubogljiv… A se da takega človeka sploh spremenit? Ko pa hočeš razčistit stvari, misli, da se da reševat s kričanjem in klofutami…

Enostavno povedano KRETEN.

ZATO, KER JIM NEKATERI DOPUŠČATE TE NAPAKE, TAKO, DA JIH PRENAŠATE.

Pa BTW gre za osebo ž. sp…

Tej ženski kronično primanjkuje samozavesti,čeprav se dela kot,da vse obvlada. Taki ženski bi jaz predpisal zdravljenje pri psihologu samo žal pri nas še ni takih pogovor kakor v tujini,pri nas te kar hitro nafilajo z tabletami. Zato naj si prebere kakšno knjigo ali naj gre v kakšno skupino,kjer se srečujejo ljudje z podobnimi težavami kot jih ima ona. Mislim da ima Sanja Rozman v Ljubljani eno tako skupino.

Problem je, ker se taka oseba največkrat na zaveda svoje težave in nasploh to zanika, tako da ji psihologa niti omeniti ne moreš, kaj šele da bi tako osebo tja spravil.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

jaz tud poznam eno tako…. Mislim, da jih ni malo. Je pa res s temi ljudmi nemogoce komunicirat. Tudi iz pogovora z njimi izves, da si ti NULA, pa ceprav si bolj izobrazen kot oseba s katero govoris, ceprav imas redno sluzbo in ona je nima…. Skratka takih se je najbolje izogibati, če seveda gre. Nikoli in res nikoli pa ne prizna svojih napak. Ona je najbolj boga, najboljsa in mi sploh ne razumemo njeje intelektualne veličine. Drugi smo krivi za njeno življenje (slabo), drugi smo krivi ker nima denarja, drugi smo krivi za njen status v družbi, skratka vse najslabše o drugih, sama pa tud z ritjo ne bi mignila. Pa ženska ni več med najmlajšimi.

Ljubica

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close