Zakaj eni na Kanarce …?
Capture.JPG
Hmmmm… Cudno tole.
[/quote]
Ma velikokrat sem že bila na Kanarcih, pa takele napovedi niso nikoli držale.
Je bil za cel teden napovedan dež in od 15 do 17 stopinj, sem bila prav slabe volje, ko smo odhajali od doma, češ, zakaj sem morala rezervirati prav ta teden.
Pridemo tja, vreme jasno, toplo. In tako cel teden.
Glede temperatur pa so moje izkušnje takšne: višje so novembra in decembra, januarja so nižje, februarja spet višje.
Ma velikokrat sem že bila na Kanarcih, pa takele napovedi niso nikoli držale.
Je bil za cel teden napovedan dež in od 15 do 17 stopinj, sem bila prav slabe volje, ko smo odhajali od doma, češ, zakaj sem morala rezervirati prav ta teden.
Pridemo tja, vreme jasno, toplo. In tako cel teden.
Glede temperatur pa so moje izkušnje takšne: višje so novembra in decembra, januarja so nižje, februarja spet višje.
[/quote]
Eno je napoved, drugo pa je trenutno stanje (izmerjeno). Ločiš?
Locimo mi vsi, ampak dejstvo ostaja, da danes ni bilo niti 24, kaj sele 30 stopinj.
Velja za cel teden nazaj.
Dopuscam moznost, da vam termometer ne deluje.
In ne gre za to a ste na dopustu na monu al ne. Bodte. Kdo vam brani?
Definitivno pa pove to veliko o tem, koliko se na dopustu zabavate.
In ce ze ste – dejte folku pravo informacijo o temperaturah in vremenu. Mogoce bere glih nekdo, ki jutri potuje v ta kraj.
Res bi bilo noro, da pride samo s kratkimi rukavi in tankim puloverckom na destinacijo.
Imam pa obcutek, da se sam hodis sem duvat kolk je teb fajn, ker nisi v sloveniji in ker si koncno zbrala tistih 300 eur, da si lahko odpeketala nekam ven. In da imas tukaj 30 stopinj kaze na to, da si zgresila destinacijo. Bos mogla nekam drugam po te temperature.
Torej, ce slucajno potujete na kanarce – verjamte mi – vzamte debel pulover in po moznosti vetrovko- ker drugace boste cel dan premrazeni.
Zdej pa dost.
Napišem zadnjič.
Na jugu Gran Canarie je trenutno (ura 18:07) 26 stopinj.
Toplo!
Valda je najbrž KJE DRUGJE na Kanarcih hladneje oz. ne vem,
so celo v puloverjihitd.,
AMPAK tukaj je toliko stopinj
in ni potrebe takoj na plano vlačit denarja v smislu “pa si le zbrala 300 eurou za pot”: če te že zanima;
3x letalska karta = 1.350 €
in hotel 835 € za 7 nočitev.
Kwa ti zdej ni jasno?
Matr ste ljudje našpičeni
in slabe volje,
ko kdo kam gre
in kej napiše …
In ja, tudi iz Kanade, ZDA
in drugih koncev sveta sem pisa z MONa and I don’t care what others think 😉
Chill, folk, relax.
Ah daj no! Zavajas! V Maspalomasu, na jugu Gran Canarije vcasih res piha. Ce je uradno merjena temp. 24, dejansko na soncu deluje 28-30 st. Bila 10 dni tam v februarju, krasno, toplo. Tisti dan, ko piha je pa mogoce res boljse biti ob bazencku,kot na obali ob sipinah. Ne rabis puloverja, verjemi! Avtorica uzivajte! Najboljsi tapasi so v Jumbo centru, manjsa restavracija Vapa tapa 😀.
Forum je zaprt za komentiranje.