Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Zakaj eni na Kanarce …?

Zakaj eni na Kanarce …?

Ne razumem, zakaj eni rinejo na Kanarce, Maldice ipd., če potem isto kot doma visijo na MON-u? No, to je v zvezi s posti od prej, ko se ena šema hvali, koliko stopinj imajo.
Daj počnite kaj drugega, če ste se že skeširali za potovanje.

In zakaj ne? Saj je bolj prijetno viset na Monu, če si v ležalni mreži pri 30 stopinjah, kot pa doma, po možnosti sredi neke megle ali snega.

Morš met precej bedn lajf da na kanarcih visiš na internetu

+1

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

That’s me 🙂
In moj odgovor je: kje te srbi,
da se s tem ubadaš 😉

MON poznam, odkar je … ga redno berem (podnevi, zvečer … ko sem zdrava, ali pa ne … poleti in pozimi … itd.)
Skratka, zame je to, kot kdo, ki gre 2x na dan preverit mejl.
In ker je v hotelu wifi, smo ob bazenu ležerni pri +30 … WHY THE HELL NOT?
Grem skozi teme in to je to.
Ostali na ležalnikih pa berejo trič trače ali pa knjige in je to zame isto: če jim je to sprostitev … pa naj.

Jutranji topel pozdrav pri +22 😉

kanarci nimajo nikoli 30 stopinj :)) grem pa tudi jaz včasih, kadar sem na odklopu, na mon, pišem pa redko.

Ne nabiji.
Na kanarcih se ponoci preklet shladi.
Trenutno sem zunaj v mal debelejsi jakni.
Cez dan moram imet pulover gor, ker piha.
Tko da, ti zihr nisi na kanarcih.
Razen, ce pojes kavo pod sliko kanarcev in si si radiator doma navila Na max.

A na smučanju v Franciji/Avstriji je dovoljeno pogledat Mon? Samo v Avstriji, v Franciji že ne več? Do kam greš pa lahko na Hrvaško, da pogledaš Mon? Do Kvarnerja? V Južni Dalmaciji že ne smeš več?

A na smučanju v Franciji/Avstriji je dovoljeno pogledat Mon? Samo v Avstriji, v Franciji že ne več? Do kam greš pa lahko na Hrvaško, da pogledaš Mon? Do Kvarnerja? V Južni Dalmaciji že ne smeš več?
[/quote]

Kakšna provokativna vprašanja! Ve se, da MON vleče samo do Paga, dlje ne. Na severu pa do Celovca. Alpe so visoke in ne grejo vsi kanali čez. Toliko v vednost!

[/quote]

Samo, ko si doma na bolniški ali pa na šihtu.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

No ja, sem zgleda napačno razmišljala, da če kam greš, je dobro kaj doživet.
Mejte se fajn, predvsem na MON-u.

Avtor, meni nikoli ne bo jasno, da nekdo ima dopust pa visi na monu :).
Tudi, če sem na dopustu v Sloveniji, mi na kraj pameti na pade viset na monu.
Če sem pa v tujini pa bi se mi moralo totalno zmešat, da bi visela na monu.
Tako, da kot so nekateri že ugotovili: pač imajo bedno življenje in zato tudi med dopustom raje visijo na monu kot, da bi živeli pravo življenje.

Madona, sploh niste za stose. :-)))

[attachment=0]Capture.JPG[/attachment]

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Ves, jaz tudi na dopustu zjutraj pijem kavo in meditiram ob Monu. Potem cez dan je itak veliko nekih aktivnosti, da mi Mon ne padena pamet, a zjutraj ob kavi, ko vecina se spi in je mir, pa naj bo hotel ali apartma, kava in Mon, meni to ne gre eno brez drugega.

Nemogoče, ker če prideš za pol ure na mon, te itak mine karkoli doživet. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ves, jaz tudi na dopustu zjutraj pijem kavo in meditiram ob Monu. Potem cez dan je itak veliko nekih aktivnosti, da mi Mon ne padena pamet, a zjutraj ob kavi, ko vecina se spi in je mir, pa naj bo hotel ali apartma, kava in Mon, meni to ne gre eno brez drugega.
[/quote]

Bedno življenje pač, da nimaš na dopustu kaj boljšega kot mon.

Jaz tudi kdaj pogledam sem – od drugod.
Nobenega razloga proti ni. Ko opravim kar sem se namenil, ali počivam, pa če se mi ravno bere te pisarije… je čisto vseeno ali sem doma, v pisarni, na morju, smučanju… ali pa kje drugje.

Imajo pač prazno življenje, da si dopust krajšajo s tem, da visijo med motenci na monu.

Jaz gledam ze dolga leta (razem redkih nekajdnevnih ijem) na MON od drugod. Ce to pomeni, da nimam pravega zivljenja, pac tako je. Meni je lustno.

Lani sva bila ogromno okoli. Tudi po Sloveniji, pa nekaj v tujini. Ene dva dni te mogoče še kaj vleče na mon, potem pozabiš na virtualo. Čez nekaj časa greš spet pogledat, pa vidiš da nisi nič zamudil.
Da bi pa na Maldivih ali podobnih destinacijah visela na monu, mi je pa da ne rečem bedno. Kavico pijeva skupaj, na večerjo greva skupaj, si ne predstavljam, da visiva vsak na svojem telefonu.
Net uporabiva občasno zvečer, ko se družini javiva s kako besedo in kako res ekstra fotko.

Kako ste zoprni eni! Ce gre enkrat na dan pogledat na MON, ima zaradi tega pa ze bedno zivljenje? Halo? A ce beres knjigo, trac revije na dopustu, je pa ok? Samo nevosljivi ste ji. Prejsnji vikend je bil prodor toplega zraka in je bilo res toplo. Ce lezis v zaveterju na soncu, imas pa res filing, da je 30 st. Avtorica ti kar uzivaj, pa pridi se kaj napisat sem in izzivat folk. 😉.

Hja, veš, jaz pridem na mon, ko sem naveličana vsega, Ampak, ko imam dopust, pa seveda uživam življenje, zato ne visim na monu.

kanarci nimajo nikoli 30 stopinj :)) grem pa tudi jaz včasih, kadar sem na odklopu, na mon, pišem pa redko.
[/quote]

Včeraj ob 13. uri smo imeli okroglih 30.
Kaj kr neki nabijate eni 🙂

Res je 🙂
Zjutraj smo bili na najjužnejši točki otoka, kjer je naravni rezervat peščenih sipin.
Neverjetno!
Trenutno je 28 stopinj.
Pridem še kej napisat zvečer 🙂

Jaz zihr nisem na Kanarskih, ja … ti že veš, kje točno sem, bravo 🙂
Ponoči je bilo 19 stopinj.
Včeraj ob 13ih okroglih 30 stopinj.
Trenutno je 28 stopinj.
ZAKAJ za vraga bi lagala? 🙂
In ja … vsak naj počne na dopustu, KAR SAM HOČE.
Meni je tudi “bedno”, ko gledam z balkona Skandinavce, ki se pržijo od 10-18 … vsi ožgani. Ok, pomislim na to za sekundo in basta, je mimo.
Pač … let them have their fun.
Pa gledajo youtube in prenose hokeja s Severa … pa prenose športov iz ZDA … in ja, valda zato visijo na telefonih, kje pa naj gledajo.
Ostali spijo … berejo bukle in revije … jaz pišem smse v SLO in berem vmes MON ter iščem restavracije za kosila … zjutri po zajtrku pohajkovanje po otoku, popoldne po počitku kopanje.
Eni ste čisto preveč vpeti v lajfe drugih in svoje ne vidite kot “bedno”, dočim ostale stvari od drugih so pa vedno bedne.
And I don’t care 😛

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close