zakaj coigani lahko fukajo 10 pa 12 ltnice , slovenci pa ne
Padežnik, 30.07.2022 ob 18:56
Verjetn jih cigani že prej fukajo, pri desetih pa tam okol pa že zanosjo zato se to šele takrat javno ve. A kdo ve kolk mora bit ena stara da se ji ga da not potisnt? Vem da je vagina zelo raztegljiva reč ampak bi blo vseen zanimivo vedet, usaj tko približn.
je za na elektricn stol
bolnik
A kdo ve kolk mora bit ena stara da se ji ga da not potisnt? Vem da je vagina zelo raztegljiva reč ampak bi blo vseen zanimivo vedet, usaj tko približn.
Hmmm… tole lahko izvemo samo na dva načina:
1. če je tu gor kakšen medicinec, ki nam bo razložil iz medicinsko-teoretičnega vidika,
2. ali pa je tu gor kakšen cigan, ki nam bo razložil iz izkustveno-praktičnega vidika.
Čisto znanstveno:
The age at which puberty begins is affected by both genetic factors and by environmental factors such as nutritional state and social circumstances.[70] An example of social circumstances is the Vandenbergh effect; a juvenile female who has significant interaction with adult males will enter puberty earlier than juvenile females who are not socially overexposed to adult males.[71]
Bolna glava, 30.07.2022 ob 12:02
ander, 29.07.2022 ob 15:09
Maka čivčata, 29.07.2022 ob 15:06
rečejo da je to njihova tradicija.
vidiš še cigani majo tradicijo.. vi…
ee-eee
Pravi Ciganka sinu; sine, pa ti boljše po*ivaš od ata. Sin odgovori: vem, tudi sestra mi to pravi ?.
In tebi smesno?
He heheh meni je ta štos vedno smesen ,će bi pa bil cigan ,mi pa sigurno ne bi bil
Bodimo realni, večina v tej temi pišočih moških, nima ne izgleda, ne šarma, ne razgledanosti, ne denarja, samski fantazerji, ki ne dobijo niti “normalne babe”, od najstnic pa so tako oddaljeni svetlobne milje daleč, še najbolj se jim približajo pred TV z večernimi športnimi aktivnostmi, kot je narokomet. 😀
Ni tukaj pravilnega odgovora, ker bi morali poskrbeti, da se to ne bi dogajalo, saj to menda razumemo. Je pa nekdo v državi podpisal, da spreme evropsko podkupnino za manjšine in zato moramo vsi gledat stran.
Isto kot kovid natisnjen keš. Eni si ga bašejo, pa teste kupujejo pa dodatke dobivajo, drugi moramo pa gledat stran. Lahko smo še poskusni zajčki, za katere oni dobijo donacije, ne zajčki. Ponavadi si za sodelovanje v testiranju zdravil plačan kot sodelujoči.
Kokoši ??????, 31.07.2022 ob 16:15
Ane BOŽO, zato pa jih spoštuješ! Važno je, da imajo tradiciji, pa četudi je ta porivanje 12 letnic (tako kot pri muslimanih na bližnjem vzhodu). Že zato so več vredni od Slovencev, a ne?
Aja, pa MODRI VRAG, čudno, da se ne strinjaš z BOŽOTOM, saj ti si tudi zelo za tradicijo in proti pedrom.
Še moj odgovor:
Zato, ker so jih slovenci odrivali na rob družbe in se niso mogli integrirat. Sicer pa za 18 letne ciganske fante, ki jih poznam vem da imajo že otroke. Tako, da očitno dekleta poročajo z mladoletnimi fanti.
Za pedofilijo pa se ne spomnim, da bi že slišal(oziroma da bi 12 letnico v Sloveniji poročili z odraslim moškim).
Jaz sem v Pattayi že porival 18-letnico, ki je imela nekje 140 cm. Pičkico je imela prijetno tesno, a ni bilo nobenega problema vstaviti korenjaka. Seveda pa nisem bil jaz tisti, ki ji je odprl konzervo.
Sicer imajo Azijke še bistveno ožje pičkice kot Evropejke, ker imajo azijski moški zelo majhne kurčke.
Zato bi rekel, da bi se verjetno dalo evropskim puncam, gledano zgolj iz anatomskega vidika, vstaviti korenjaka tam pri 130 cm telesne višine, če se da Azijkam brez problema pri 140 cm. Ampak prosim, to je zgolj osebno mnenje oziroma domneva.
In vse pozivam, da se držite slovenske zakonodaje in ne občujete s puncami, mlajšimi od 15 let. Če imate fetiše na majhne in tesne, lahko dejtate kakšno pritlikave rasti, ki pa je of legal age to be fucked.
A ti misliš da pravi slovenclji pa se niso onegavili ? Včasih so se ga kmetavzli napili, prišli domov, navalili na hčere ali pač kaj je lezlo počasneje od njih. Mačke, psi, ovce, to je vse bežalo in point je, da je tak kmetavz nekam spustil tisto noč. Pa ni bilo važno v kaj. To ni nobena cigajnarska tradicija. Madonca, še stara mati je govorila in s prstom kazala po hišah kje se naj bi to dogajalo. Pa Haloze zelo verjetno niso edine, so taki hodili tudi drugod.
Kompost, 31.07.2022 ob 21:34
A ti misliš da pravi slovenclji pa se niso onegavili ? Včasih so se ga kmetavzli napili, prišli domov, navalili na hčere ali pač kaj je lezlo počasneje od njih. Mačke, psi, ovce, to je vse bežalo in point je, da je tak kmetavz nekam spustil tisto noč. Pa ni bilo važno v kaj. To ni nobena cigajnarska tradicija. Madonca, še stara mati je govorila in s prstom kazala po hišah kje se naj bi to dogajalo. Pa Haloze zelo verjetno niso edine, so taki hodili tudi drugod.
“KOMPOST”,
ja to je najbolj realn opis slovenske realnosti! 🙂
Sej točno to so povedali Slovenci Mileni Miklavčič, ki je izdala knjige z temi zgodbami. SLOVENIJA NEKOČ: vse ženske posiljene, mnogo več pedofilije in incesta in moški so fukali ovce in koze.
Zakaj slovenci pravijo, da je treba pedofile kastrirati, če pa so njihovi predniki pedofili? Če so na temu svetu zaradi incesta njihovih prednikov?
Glede nato KAKO NEUMNI SO NEKATERI SLOVENCI se ne bi čudil, če ima gdo za preababico ovco.
In potem taki nasprotujejo temu da lahko geji in lezbike posvojijo otroke! 🙂 🙂 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.