Zakaj cepljenje ni obvezno za šolnike, zaposlene v zdravstvu…
Kar ena, ki cepiva pozna, 26.08.2021 ob 16:21
nič, 26.08.2021 ob 15:39
oli166, 26.08.2021 ob 12:00
Cepljenje ne more in ne sme nikoli biti obvezno. Kako tega ne razumeš? Ne sme se človeka prisilit, da se vanj vbrizga karkoli. Sicer pa zase se brigaj. Če se ti zdi pametno se cepit, se cepi. Če se ti ne zdi pametno, se ne cepi. Konec.
Takrat, ko so se pojavile črne koze v Srbiji nas ni nihče vprašal ali se hočemo cepit.Cepili so vse po vrsti, tako da so se črne koze izkoreninile. Sedaj je pa toliko pametnjakovičev da groza. Tega nikoli ne bo konec.
A lahko že prenehate s primerjavo črnih koz in korone, prosim?
Ne mešati hrušk in jabolk in ne primerjat odziva takratnih oblasti.
Če bi korona imela takšno smrtnost kot črne koze, ne bi bila potrebna vsa ta propaganda s cepivom, ampak bi se ljudje stepli, da bi se precepili.
Zanimivo, pa se niso tepli za cepivo, skrivali so se da se ne bi cepili. Sem brala prispevek od dr. Bručana ki je šel takrat na Kosovo pomagat cepit. Z vojsko in policijo, ljudje so se skrivali v vseh mogočih luknjah (tu je lokalna policija pomagala da so našli vse te luknje).
Mary nepr, 26.08.2021 ob 12:27
Proti cem naj bo obvezno.? Ce mislis na korono- ne deluje. Slej ko prej bojo morali priznat na glas, za zdaj to poteka se potiho.
Mi je pisal bratranc, da se suslja, da se pri njih pojavlja nek nov sev, poleg ze obstojece delte.
V čem naj bi se ta novi sev razlikoval od delte? Kaj je tisto, zaradi česar so sploh začeli sumiti, da gre za nov sev?
g5rh, 26.08.2021 ob 21:14
Kaj pa bi ti primerjal? Hruške in kolesa? Ali banane in mizo?
Saj res ne vem, kaj naj s takšnimi…
A ti veš, da so imele črne koze 30% smrtnost? Pri covidu je smrtnost 0,15%. Če bi bilo tako hudo s covidom, bi se ljudje stepli za cepivo. Tako pa vsi poznamo vsaj 10x toliko ljudi, ki so corono preboleli kot prehlad, kot tistih, ki jih je zdelala. Morda kdo pozna tudi koga, ki je moral v bolnišnico. Zadeva je pač abstraktna in vzpodbuditi cepljenje bi bilo treba na drugačne načine, ne pa z zastrasevanjem, ker potem strokovnjakom nihče več ne verjame. Slaba cepiva si tudi ne delajo ravno reklame.
ljhćf, 26.08.2021 ob 11:58
Butara, testov si niso sami izmislili. Če jih nočeš plačevat, se obrni na skorumpirano vlado in njihove skorumpirane mladce, ki uvažajo kitajsko šrot in z njim mastno služijo.
Ljudje pa od tega tedna to korupcijo plačujejo direkt iz svojih žepov!!!!
Cepljenje bi moralo biti obvezno kar za vse!
Kako ne more biti obvezno? Kaj pa obvezno otrokško cepljenje dojenčkov in malčkov? A njih lahko cepimo, ostale pa ne? Jaz bi dala obvezno cepljenje za ljudi nad 50. let. Ti so tisti, ki so rizični, ti so tisti, ki imajo težje poteke bolezni in ti so tisti, ki polnijo bolnice. In ti so tisti zaradi katerih družba stoji, otroci pa ne hodijo v šolo.
Zakaj se to ne uredi? Ker je prevelik polični rizik. Populacija nad 50. let je enostavno navječja in najbolj vplivna in nihče od nobene politične opcije (niti pri nas, niti drugje), si ne upa predlagati kaj takega.
prebolel sem covid, zdelal me je, zelo zoprna viroza, vendar sem se hitro postavil na noge, 1 teden.
Moj oče je umrl za covidom, na respiratorju, pljuča mu je razžrlo do konca. In sem totalno in absolutno PROTI cepljenju. Covid bomo morali sprejeti kot novo virozo, se prekužiti, sprejeti smrtne žrtve – jaz svojo sem. In počakati, da človeštvo razvije dovolj lastnih obramb do novega virusa, ki dejansko za večino ljudi ni usoden.
Cepljenje je pa preprosto fašistično, eksperiment na ljudeh, kjer ljudje, ki znajo z lastno glavo razmišljat, popolnoma upravičeno ne zaupajo temu zvarku iz farmacevtskih struktur. Imam dovolj prijateljev virologov, zdravnikov, ki povsem jasno delijo to mnenje z mano, ki so mi jasno povedali, da nihče v resnici ne ve, kaj ljudem vbrizgavajo in kaj je namen vsega tega. To niso teorije zarot s facebooka, ampak mnenja zdravnikov in celo pulmologov. Samo njih ne bodo dali na tv, jasno.
To, kar dela zdravstvo, je čisti fašizem, ljudje pa teleta, ki so jih dovolj prestrašili, da so se pripravljeni podvreči temu eksperimentu. Nič novega, doživeto v vojnah že nič kolikokrat. Kot je jasno, da množice nikoli niso bile sposobne z lastno glavo razmišljat, ampak nasedejo čisto vsaki propagandi na prvo žogo.
Imam dovolj prijateljev virologov, zdravnikov, ki povsem jasno delijo to mnenje z mano, ki so mi jasno povedali, da nihče v resnici ne ve, kaj ljudem vbrizgavajo in kaj je namen vsega tega. To niso teorije zarot s facebooka, ampak mnenja zdravnikov in celo pulmologov
Teh mnenj je vedno več. Korona sicer zna biti tudi zelo nevarna, je ne gre podcenjevati, vendar je ta zvarek še neprimerno hujši. To vidijo tudi cepljeni, zdaj pa namesto da bi priznali napako, hočejo v to greznico potunkat še vse ostale.
Sicer pa tudi ta propaganda, plačani komentarji, cenzura in teror že sami po sebi jasno kažejo, da pri vsem tem nekaj ne štima.
gasparis, 27.08.2021 ob 08:04
prebolel sem covid, zdelal me je, zelo zoprna viroza, vendar sem se hitro postavil na noge, 1 teden.
Moj oče je umrl za covidom, na respiratorju, pljuča mu je razžrlo do konca. In sem totalno in absolutno PROTI cepljenju. Covid bomo morali sprejeti kot novo virozo, se prekužiti, sprejeti smrtne žrtve – jaz svojo sem. In počakati, da človeštvo razvije dovolj lastnih obramb do novega virusa, ki dejansko za večino ljudi ni usoden.
Cepljenje je pa preprosto fašistično, eksperiment na ljudeh, kjer ljudje, ki znajo z lastno glavo razmišljat, popolnoma upravičeno ne zaupajo temu zvarku iz farmacevtskih struktur. Imam dovolj prijateljev virologov, zdravnikov, ki povsem jasno delijo to mnenje z mano, ki so mi jasno povedali, da nihče v resnici ne ve, kaj ljudem vbrizgavajo in kaj je namen vsega tega. To niso teorije zarot s facebooka, ampak mnenja zdravnikov in celo pulmologov. Samo njih ne bodo dali na tv, jasno.
To, kar dela zdravstvo, je čisti fašizem, ljudje pa teleta, ki so jih dovolj prestrašili, da so se pripravljeni podvreči temu eksperimentu. Nič novega, doživeto v vojnah že nič kolikokrat. Kot je jasno, da množice nikoli niso bile sposobne z lastno glavo razmišljat, ampak nasedejo čisto vsaki propagandi na prvo žogo.
Še naši so priznali, da je ob uvedbi cepiv obstajalo nekaj črnih scenarijev, po katerih si človeštvo praktično ne bi opomoglo. In komentar? NO, VIDITE, DA SE NI URESNIČILO!!! Vedeli pa so in so šli vseeno v to. Zaradi enega ušivega covida, ne kuge!
Forum je zaprt za komentiranje.