Zakaj cepit prebolevnike
Piki, 25.05.2021 ob 09:03
Mene pa zanima, zakaj se štejejo med prebolevnike samo tisti, ki so imeli pozitivni pcr test. Sama točno vem, kdaj sem ga prebolela in imam izvid od protiteles in ta ne velja. Nisem se pa takrat šla testirat. Sedaj sem bila prvič cepljena in so rekli, da omajo taka navodila, da velja samo pozitivni pcr, ne ap tudi protitelesa. Bravo stroka, vrtanje po nosu, pred krvnim testom.
enako. S tem, da mene zdravnica ni dala na test, ker če je mož pozitiven, sem jaz ziher tudi. In tako sedaj nisem uradno zabeležena kot prebolevnica. Pa takih nas je iz prvega vala ogromno.
tuerk, 25.05.2021 ob 10:27
enako. S tem, da mene zdravnica ni dala na test, ker če je mož pozitiven, sem jaz ziher tudi. In tako sedaj nisem uradno zabeležena kot prebolevnica. Pa takih nas je iz prvega vala ogromno.
Ja, to je bilo res nekaj boljšega. Tudi jaz sem en tak primer, ko sem imel vse znake covid, ampak ker je bilo to obdobje, ko niso več testirali, so ti samo rekli, da se obnašaš kot da si okužen in si 14 dni doma. to je bilo to. Ne vem, če sem prebolel takrat. Res pa nisem kasneje zbolel, pa so 3 ostali sodelavci (pa sem bil v stiku z vsemi tremi). Sedaj sem pa cepljen, tako da test na protitelesa ne bo več pokazal prave slike.
Forum je zaprt za komentiranje.