Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj bi se cepila?

Zakaj bi se cepila?

Tudi cepljeni lahko zbolijo (ja, kao v manj hudi obliki, ampak jaz sem prebolela v zelo zelo blagi obliki, ne cepljena).

Tudi cepljeni lahko prenašajo virus. Se bolj pogosteje, ker se ne testirajo. Mi se, vsak teden. Ali še večkrat.

Da bom lahko šla v trgovino? Ne hvala, imam vse na spletu. Bom pa prisparala na kavicah, to pa ?

Odgovor na objavo uporabnika
Peppapig, 14.09.2021 ob 12:50

Tudi cepljeni lahko zbolijo (ja, kao v manj hudi obliki, ampak jaz sem prebolela v zelo zelo blagi obliki, ne cepljena).

Tudi cepljeni lahko prenašajo virus. Se bolj pogosteje, ker se ne testirajo. Mi se, vsak teden. Ali še večkrat.

Da bom lahko šla v trgovino? Ne hvala, imam vse na spletu. Bom pa prisparala na kavicah, to pa ?

Cepljeni še pogosteje prenašajo virus? Aja? A pa res, ali si si to gladko izmislila? Ali si samo nekje prebrala to? Ker vsaj ena zadnjih raziskav pravi, da polno cepljeni vseeno manj prenašajo virus.

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.08.20.21262158v1.full

spet spet, 14.09.2021 ob 13:21

Cepljeni še pogosteje prenašajo virus? Aja? A pa res, ali si si to gladko izmislila? Ali si samo nekje prebrala to? Ker vsaj ena zadnjih raziskav pravi, da polno cepljeni vseeno manj prenašajo virus.

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.08.20.21262158v1.full

Si ti pismena? Cepljeni bolj prenašajo virus, ker zanje ne velja pogoj testiranja jn karanten. Tudi če se jih okuži manj, lahko tako prispevajo levji delež okužb.

hkošd, 14.09.2021 ob 13:23

Si ti pismena? Cepljeni bolj prenašajo virus, ker zanje ne velja pogoj testiranja jn karanten. Tudi če se jih okuži manj, lahko tako prispevajo levji delež okužb.

Pa zakaj se trudis. Vidis da na vse nacine in pretege skusajo odobrit svojo odlocitev. Pa ceprav v sevi vejo da so… Zajebal po celi crti.

1. Zato, ker je naš zdravstveni sistem v krizi in ima težave sprejeti 200 + bolnikov na intenzivni negi, zaradi česar nam stoji država.

2. Ker nikoli ne veš, kakšen “covid paket” boš dobila ob prihodnji okužbi – da ne boš ena od tistih 200 + bolnikov, ki bodo na intenzivni negi.

Očitno precej bolj kot ti. Ne prepričujem nikogar, opozarjam pa na neresnice, ki jih nekateri brez uporabe ene možganske celice ponavljate kot papige.

Zakaj se ne bi ?   Vsi razlogi so ZA cepljenje.   Ampak norcu govorit je itak brez veze.

Marksella, 14.09.2021 ob 13:31

Zakaj se ne bi ?   Vsi razlogi so ZA cepljenje.   Ampak norcu govorit je itak brez veze.

pametni norec. Kot pa budalo, ki misli, da je pameten.

?

Ko himen… Ko gre, gre… Nimas vec kaj…

Neko, 14.09.2021 ob 13:36

?

Ko himen… Ko gre, gre… Nimas vec kaj…

JP.

Kako ze pravijo na balkanu…posle J

Posle cepljenja nema kajanja.

Prejsnji teden sta zbolela dva cepljena, ki ju osebno poznam zelo dobro, en ima se danes temperaturo in je cisto bogi, drugi je bil bogi 3 dni, zdaj pa se vedno brez okusa in na smrt utrujen.

Torej cisto klasicno prebolevanje korone.

Tretji primer je bolj tragicen, saj je od moje sestricne sodelavka umrla, cepljena 2x Pfizer.

ker ne veš kako bo prihodnjič, 14.09.2021 ob 13:29

1. Zato, ker je naš zdravstveni sistem v krizi in ima težave sprejeti 200 + bolnikov na intenzivni negi, zaradi česar nam stoji država.

2. Ker nikoli ne veš, kakšen “covid paket” boš dobila ob prihodnji okužbi – da ne boš ena od tistih 200 + bolnikov, ki bodo na intenzivni negi.

Debilno, kakšen paket si dobilo na psihiatriji, da lahko širiš svoje blodnje ?

Zdravstveni sistem je v krizi le zaradi debilov, ki podpirate zločince, kateri namerno uničujejo sistem.

Ves čas poslušamo, da je zdravstveni sitem v krizi, ali je to naš problem navadnih državljanov vas vprašam?

Dobro naj se jih plača, kar si seveda absolutno zaslužijo in tako ne bo nobenih odpovedi in pomanjkanja

delovnih mest v zdravstvu. Zakaj imajo samo zdravniki tako visoke plače?

Prišparala na kavicah? ???? Če vam večkratno testiranje morda delodajalec plača, bi že morda prišparala. Ampak, če opravljate test večkrat, kje imaš potem oviro za šparanja pri kavucah, če greš lahko s pct? Če boš na spletu koupovala, čeprav praviš da se večkrat testirate, čemu, če imaš pct? Ker imaš pct, pa verjetno tudi v sluzbo ni treba in delaš iz kavča, verjetno.

Za razliko od tebe, sem hodila 1,5 leta vsak dan v službo kot necepljena. In se nisem okužila. Nekateri pred Covidom ste že navadne viruse pobirali vsako leto jovo na novo. Sama sem imela virozo leta 2013. Vmes nič. Ker pa nihče ni nedotakljiv, sem se šla cepiti.

Ti kar lepo doma na kavču ostani. Bo manj možnosti, da spet poverbaš Covid in ga še komu drugemu streseš. Zakaj se sploh testiraš, če vse iz kavča počneš oz. boš? ???????

Cepljen ali necepljen, ne ves, kako te bo zadelo.

Ostajam necepljena, pa kar bo, pac bo.

Da bi se jaz cepil v tej mafijski drzavi? Tudi na kraj pameti mi ne pride.

Glejte, virus je treba nekako obvladat, sicer se nam zelo slabo piše. Cepivo je na voljo. Kot je bilo davno tega na voljo proti davici in tetanusu in paralizi in crnim kozam in …

A si predstavljate, da bi se pred desetletji takole petelinili pred vsakim cepljenjem? Koliko otrok bi se zadušilo z davico, koliko ljudi bi skrivenčeno hodilo naokrog (če bi sploh hodili)? Koliko življenj bi vzel tetanus? Pa so bili tudi takrat stranski učinki cepiv.

Kako torej po vašem rešiti to situacijo s kovidom? Ropotanje po družbenih omrežjih in iskanje temnih spletnih strani očitno ne rešuje problema. Zatekanje k protiakterjem brez medicinskega znanja in ponavljanje njihovih parol tudi ne. Kaj torej ostane?

Cepljenje, ljubčki! Kakorkoli obračamo, je to edini izhod. V izogib temu, da se povsem sesuje naš zdravstveni sistem in bi zmanjkalo postelj za tiste, ki bi zboleli za kakšno drugo hudo boleznijo. V izogib temu, da bi moral umreti kdo od naših bližnjih, ker ni verjel v obstoj virusa. Še danes odmeva primer glasbenika, ki je neobstoj virusa vehementno širil pi FB, nazadnje pa sam pristal na kisiku. Takrat je rekel: Če kdo še vedno ne verjame v virus, naj pride k meni in mu bom natančno razložil, kako izgleda, ko ne moreš dihati in samo prosiš, naj te nekdo reši.

Če pa je še kakšna alternativna pot k rešitvi problema, ji z veseljem prisluhnem. A prosim za verodostojne podatke, ne le ponavljanje nekje prebranih misli, da nas hočejo vse pobiti.

Zakaj skoz nabijate da se lahko sesuje zdravstveni sistem, to ni naš problem, problem je vaš,

ker delavci v zdravstvu niso primerno plačani in zato odhajajo,  ali to ni jasno, kaj nam nabijate slabo vest,

poskrbite za zdravstveno osebje, postelje in vse ostalo, denar naj se pa najde tam kjer je bil nepravično

razdeljen!

ljudje dragi, 14.09.2021 ob 14:39

Glejte, virus je treba nekako obvladat, sicer se nam zelo slabo piše. Cepivo je na voljo. Kot je bilo davno tega na voljo proti davici in tetanusu in paralizi in crnim kozam in …

A si predstavljate, da bi se pred desetletji takole petelinili pred vsakim cepljenjem? Koliko otrok bi se zadušilo z davico, koliko ljudi bi skrivenčeno hodilo naokrog (če bi sploh hodili)? Koliko življenj bi vzel tetanus? Pa so bili tudi takrat stranski učinki cepiv.

Kako torej po vašem rešiti to situacijo s kovidom? Ropotanje po družbenih omrežjih in iskanje temnih spletnih strani očitno ne rešuje problema. Zatekanje k protiakterjem brez medicinskega znanja in ponavljanje njihovih parol tudi ne. Kaj torej ostane?

Cepljenje, ljubčki! Kakorkoli obračamo, je to edini izhod. V izogib temu, da se povsem sesuje naš zdravstveni sistem in bi zmanjkalo postelj za tiste, ki bi zboleli za kakšno drugo hudo boleznijo. V izogib temu, da bi moral umreti kdo od naših bližnjih, ker ni verjel v obstoj virusa. Še danes odmeva primer glasbenika, ki je neobstoj virusa vehementno širil pi FB, nazadnje pa sam pristal na kisiku. Takrat je rekel: Če kdo še vedno ne verjame v virus, naj pride k meni in mu bom natančno razložil, kako izgleda, ko ne moreš dihati in samo prosiš, naj te nekdo reši.

Če pa je še kakšna alternativna pot k rešitvi problema, ji z veseljem prisluhnem. A prosim za verodostojne podatke, ne le ponavljanje nekje prebranih misli, da nas hočejo vse pobiti.

Debilno fašistično, koga še sploh briga tvoja lažniva fašistična propaganda

Robi567, 14.09.2021 ob 15:05

Debilno fašistično, koga še sploh briga tvoja lažniva fašistična propaganda

In koga misliš, da briga tvoje cepatanje? :-))))))

Te fore, bodi solidaren, cepi se zaradi drugih,na ta način me ne morejo kupiti, sem se večkrat prepričal o tej lažni solidarnosti. Ko potrebuješ pomoč, ni nikjer nikogar, ostaneš sam s svojo družino, to je pa tudi vse.Le zakaj je tako nezaupanje javnosti? Zaradi potez politike v preteklosti, in sedanjosti. Kdo jih v vsemu temu podpira? Jasno, elita šolstva, zdravstva, in sodstva: Brez njih ne bi mogli počet, tega, kar počnejo, več, kot 30 let. Pametnemu dovolj!

Robi, sej ma model prav po eni strani. Poglej npr. afero s taliomidom v zgodovini.

Ja, sm proti cepljenju ( sebe), pač, ker vidm, da stvar ne ” dela” tko k so si zamislil; vseen lahko zadaneš kovid, vseen trosiš kovid…blažji potek, kot sm ga mel, pomoje skor ne obstaja.

Tvoj argument ima pa res verodostojno ozadje.

Mislim, da je čas za popolni reset, ne samo Slovenije, ampak generalno. Ali obstajajo ljudje, ki bi se lahko prebili v ospredje, in , da nimajo nobene povezave z aktualnimi svetovnimi liderji? Ne verjamem, nisem optimist

Najboljsa resitev je higiena!

Dosledno izogibanje mnozicam, umivanje in razkuzevanje rok ter maska.

Vse ostalo je tombola! Tudi cepljeni zbolijo in zbolijo lahko tudi s hujsimi simptomi!

Kakor ti je zapisano ali kakor bo tvoje telo odreagiralo, tega pa nihce od nas ne ve.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close