Zakaj bi bili ljudje, ki varajo slabi?
he, he – kakor se vzame. Verjetno se z leti tudi okus spremeni, čeprav pocukranih fantičev nisem imela nikoli rada. Okus mi je ostal enak, visoki, trenirani, malo dlak po telesu in nekaj dni stara bradica. Taksni pri meni ne grejo nikoli iz mode 🙂 Pa saj tud jaz sem skoz moderna … visoka, natrenirana, suha , blond in še luštna po vrhu, joj pa še izobražena ;-)[/quote]
vse perfekt, le proklemana leta, vse zaser*** :)))
HAHAHAHAHAH če si natrenirana pa blont si kombinacija za v pozabo 🙂 na blont itak večinoma palijo barbie loverji taki pa itak nimajo kaj preveč v glavi 😀
pomeni da se lažeš[/quote]
Ali pa, da ti preveč posplošuješ. Ampak to že ni možno. 🙂
pomeni da se lažeš[/quote]
In kaj lažem? Ne vem, zakaj bi lagala na anonimnem forumu? Daj razsvetli me prosim.[/quote]
Ti tega ne razumeš, ampak nekateri pa, verjemi, imajo tudi to potrebo. In taki potem mislijo, da lažejo tudi drugi, ko sem jim nekaj zdi neverjetno. :))
In kaj lažem? Ne vem, zakaj bi lagala na anonimnem forumu? Daj razsvetli me prosim.[/quote]
Ti tega ne razumeš, ampak nekateri pa, verjemi, imajo tudi to potrebo. In taki potem mislijo, da lažejo tudi drugi, ko sem jim nekaj zdi neverjetno. :))[/quote]
Daj ne bluzi že spet…..
Ti pa si baje mlad, pa lep, pa še vedno se te ženske izogibajo. Kako se te bodo šele, ko boš 40, če si jim že zdaj neprebavljiv.[/quote]
owned 😀
Ti pa si baje mlad, pa lep, pa še vedno se te ženske izogibajo. Kako se te bodo šele, ko boš 40, če si jim že zdaj neprebavljiv.[/quote]
Ko čebelice na med gredo, da vstavijo rilček in popivkajo medičino, pomešano s slanimi kapljicami, ki se nabira na moji dehteči koži, ko pretegujem mišice. Samo ti nimaš nosa, ker nisi ženska… :)))
Forum je zaprt za komentiranje.