Zakaj bi bili ljudje, ki varajo slabi?
Jaz pa mislim, da niso. Vse imamo rade natrenirane moške – to pomeni, da jim ne visi trebuh – kockice pa niso nujne. Im če se moški ukvarja s športom in super postavo.
Moški s šprtno postavo in dlakami – njami — ne pa tile pocikrani fantički.[/quote]
true true.une nabildane kr drugim prepustim. More bit lepo, mal trebuscka ampak natreniran oz.sportne postave, da se loh ulezes gor pa da ne zuli ;D skratka ja…CHANNING!MMMM ♥ come to mamaaaa.
The sexiest men on this world
http://15pictures.com/wp-content/gallery/15-pictures-channing-tatum/channing-tatum-15.jpg
The sexiest men on this world
A veš da ma tip na tej sliki identično bradico kot jaz 😀
Vsaj nekaj, zdaj še samo par plastičnih operacij, da še ostalo spremenijo. :)))[/quote]
hahhaha jah lepo v vrsto pa bomo nardil fotosuting monovcou za cover mona 😀 men’s Mon. That would be fun.[/quote]
Dobro, da tvoj ne vidi teh tipčkov, bi mu čisto zbila samozavest… 🙂
Mogoče bi se pa tudi njemu prileglo kaj eksotičnega v pravem pomenu besede? 😀
hahhaha jah lepo v vrsto pa bomo nardil fotosuting monovcou za cover mona 😀 men’s Mon. That would be fun.[/quote]
Mogoče bi se pa tudi njemu prileglo kaj eksotičnega v pravem pomenu besede? :D[/quote]
mogoce je pa lih dons najdu forum in da sodelujem notr tako da je, je kar socno! Dobr sva oba tako eksoticna da je ze kar kicasto 😀
Vsaj nekaj, zdaj še samo par plastičnih operacij, da še ostalo spremenijo. :)))[/quote]
uuuu exotic, dobra ideja, me prav zanima kaj bi nastalo, pa še novo temo bi dobili, mogoče nekaj v smislu Kateri je najlepši 😀
Mogoče bi se pa tudi njemu prileglo kaj eksotičnega v pravem pomenu besede? :D[/quote]
mogoce je pa lih dons najdu forum in da sodelujem notr tako da je, je kar socno! Dobr sva oba tako eksoticna da je ze kar kicasto :D[/quote]
Eksotična Slovenka? Le, če si križana? 😀
[img]http://4.bp.blogspot.com/-ksOQWWuQgro/Timx_7ap1_I/AAAAAAAAAGI/8zAs8TRAv6Y/s1600/Screen%2Bshot%2B2011-07-22%2Bat%2B1.08.25%2BPM.png[/img]
Eksotika izgleda!!!, kaj pa ima veze značaj in temperament ženske, kdo še to gleda, glavno ,da ima dober ass, a ne? 😀 haha[/quote]
na dolgi rok zihr se kej druzga odehta 😀 kaj ti bo ass ce ne seze nbena njena puhoglava debata v deveto vas? oz po kmecko: kaj ti bo lepa glava…ce ma krive noge, a ne 😉
dobra ASS in stASS bi lahko rekl 😉
Oboje mora biti. Če ne zgleda dobro, ni užitek seksat z žensko. Če je preglupa in nima vredu karakterja, pa na dolgi rok zadeva ne funkcionira.[/quote]
Tudi pri moškem je tako, k sreči pa imajo vsake oči svojega malarja… Tisti ljudje, ki so sposobni it globlje od por in dati človeku šanso, da ga spoznajo, pa lahko na koncu vidijo tudi tiste stvari na človeku lepe, ki prej niso bile. Koliko primerov je, ko vidiš par in se ljudje sprašujejo, kaj ona vidi na njem ali on na njej.
Oni že vedo 😉
he, he – kakor se vzame. Verjetno se z leti tudi okus spremeni, čeprav pocukranih fantičev nisem imela nikoli rada. Okus mi je ostal enak, visoki, trenirani, malo dlak po telesu in nekaj dni stara bradica. Taksni pri meni ne grejo nikoli iz mode 🙂 Pa saj tud jaz sem skoz moderna … visoka, natrenirana, suha , blond in še luštna po vrhu, joj pa še izobražena 😉
Forum je zaprt za komentiranje.