Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj babe

Zakaj babe

Marihuanca, tudi če ti je starkulja dvignila slučajno pritisk, ima prav. Takšne ženske, izmozgane, tepene in še prevarane od dedcev ne visijo na netu, ker nimajo časa. Poznam ogromno takšnih žensk, družina+ služba + kmetije in nimajo časa za nič, kaj šele za komentarje na spletu.

Tako da tu imaš hipotetično samo sofisticirane, pametne in premožne dame, ki imajo obilo časa se ukvarjat z mulcem kot si ti, za tvojo cankarjevsko podobo ženske pa poglej malo okoli sebe, ali se zapelji kam na podeželje.

To, da zgoraj omenjene ženske ne najdejo časa, ni zaradi preobilice dela. Kot da se samo na kmetiji dela? Običajno je bolj problem nepismenosti, premalo podkovanosti v pisanju, neznanje itd. In ne vem, zakaj prevarana ženska ne bi imela časa?:)) Ker ves prosti čas brska po moževih žepih?:)

Samo ti si pa dejansko res totalno zabit ali kaj? Kaj ti res ni jasno, da takšne ženske, ki jih ti opisuješ (torej svojo mamo, ki to počne tebi) res ne visijo na netu?
Kaj si res tako butast, da ne vidiš, da zdajle, ko ti visiš tule gor, tvoja mama pere tvoje usrane gate, ti lika, čisti tvoje bruhanje od tvoje pijanščine in tako naprej?[/quote]

Moja mama to počne z veseljem. Tako kot Margot z veseljem svojemu tipu rit odnaša. In kaj imaš ti zdaj pri tem? Tako cviliš, kot da ti brišeš kozlanje za mano in moje usrane gate pereš. Koliko imate problemov z usranimi moškimi gatami ravno tiste, ki descev nimate. Kako ste revce zatirane, ker v domišljiji strežete descem, ki jih ni v vašem resničnem gospodinjstvu.

Pri temu zadrogirancu je dovolj, če pogleda samo pri sebi doma – svojo mamo.

Ha, ha, to pa res, verjamem, da tvoja mama to počne iz čistega veselja. Tipična cankarjanska mamica.

Če jih toliko poznaš, pa pripelji eno enkrat za svoj računalnik in naj napiše svojo zgodbo tukaj. Ali jo pa ti napiši po njenem nareku. V resnici osebno ne poznaš nobene. Iz tebe govori samo tvoja feministična domišljija.

Saj maš prav, samo zakaj pol ženske tukaj gor glede česarkoli jamrajo ne razumejo se sprašujejo (pa ne zdaj rečt da se nobena ni, poglej malo teme) če pa dobijo odgovor lahko sam ov reali ker tu takšnih ni……… oziroma si jih same namišljajo pod nekimi vzdevki…….. ali nimamo potem moški enake pravice?

Samo tam pri premožne pa sofisticirane pa si me nasmejala……… jaz ene take ne vidim po pisanju tule gor, obilo časa že imajo, to drži, ampak zaradi tega ker so na ZRSZ, ali pa imajo službe v JS/JU, torej tam kjer se dela manj v celem lajfu kot jaz na servisu v 14 dneh 🙂 vsaj kar se tiče neposrednega učinka in profita. prelaganje papirjev iz enega na drug kup ni efektivno btw………

Tu gori pa je videt, samo dosti revnih žensk, ki jih verjetno noben ki ga one želijo, noče, pa se tolažijo da ne želijo nikogar, par zasedenih, ki se s svetlobno hitrostjo približujejo poznim srednjim letom (torej 50tki) večinoma zgledajo verjetno neprivlačno z odvečnimi kilogrami in postavo ki je prej za 5/10 kot 7/10 ……… potem pa še je par mladih pod 30, mogoče najbližja ki bi ji upal dat naziv dama, po obnašanju bi bla antilopa, pa še to nisem 100% je pa najbolj ”damska” od vseh kvazi dam tukaj gori, vsaj kar se rednih pisateljic tiče…………………

Prave dame, tako kot Canjkarske matere nimajo časa pisarit po MONu, sicer pa pravih dam v Sloveniji je bore malo……….. je večja verjetnost da na forumu prebiraš canjkarsko mati, kot pa pravo damo v Svetovnem merilu 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ha, ha, to pa res, verjamem, da tvoja mama to počne iz čistega veselja. Tipična cankarjanska mamica.[/quote]

Tebi smo desci krivi, ker moraš oprat svoj dildo. Kako trpiš, ker moraš to reč prat. Kako si revica izkoriščana, ker moraš svoje cunje zlikat in posodo za sabo pomit. Kako te desci izkoriščamo, ker si moraš kosilo skuhat.

Saj vem, da ti droga omamlja možgane, ampak naj ti še enkrat povem, da jaz nisem od nikogar izkoriščana. Ne od dedcev, ne od žensk. Od nikogar. Saj vem, da to težko razumeš, amapk tako pač je.

Če te pa zanimajo te trpeče ženske pa jih jaz dosti poznam. Tvoje mama, ki je sicer ne poznam, je že ena. V reali pa jih dosti takih poznam. Žal nobena od njih ne zna uporabljat računalnika, ne zna tipkati. Še osebno sem videla kako jih možje tepejo, zmerjajo.

Ha, ha, to pa res, verjamem, da tvoja mama to počne iz čistega veselja. Tipična cankarjanska mamica.[/quote]

Tebi smo desci krivi, ker moraš oprat svoj dildo. Kako trpiš, ker moraš to reč prat. Kako si revica izkoriščana, ker moraš svoje cunje zlikat in posodo za sabo pomit. Kako te desci izkoriščamo, ker si moraš kosilo skuhat.[/quote]

Ti misliš da si ona skuha kosilo? Po moje gre v McDonalds 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Saj vem, da ti droga omamlja možgane, ampak naj ti še enkrat povem, da jaz nisem od nikogar izkoriščana. Ne od dedcev, ne od žensk. Od nikogar. Saj vem, da to težko razumeš, amapk tako pač je.

Če te pa zanimajo te trpeče ženske pa jih jaz dosti poznam. Tvoje mama, ki je sicer ne poznam, je že ena. V reali pa jih dosti takih poznam. Žal nobena od njih ne zna uporabljat računalnika, ne zna tipkati. Še osebno sem videla kako jih možje tepejo, zmerjajo.[/quote]

Ne poznaš ti nobene razen tistih, ki se v svojem osamljenem deliriju počutijo izkoriščane od tipov, ki ne obstajajo.

Tebi smo desci krivi, ker moraš oprat svoj dildo. Kako trpiš, ker moraš to reč prat. Kako si revica izkoriščana, ker moraš svoje cunje zlikat in posodo za sabo pomit. Kako te desci izkoriščamo, ker si moraš kosilo skuhat.[/quote]

Ti misliš da si ona skuha kosilo? Po moje gre v McDonalds :)[/quote]

Samo za McDonalds rabiš denar, tam ni poceni, sploh pa najbližji je 51km stran od mojega doma. Torej moram biti bogata, da lahko hodim v McDonalads. Me veseli, da me imaš za tako bogato, da lahko tako drago plačujem kosila :).

Ti misliš da si ona skuha kosilo? Po moje gre v McDonalds :)[/quote]

Samo za McDonalds rabiš denar, tam ni poceni, sploh pa najbližji je 51km stran od mojega doma. Torej moram biti bogata, da lahko hodim v McDonalads. Me veseli, da me imaš za tako bogato, da lahko tako drago plačujem kosila :).[/quote]

Saj v McDonaldsu lahko tudi pobiraš kaj drugi pustijo 🙂 Ne se prehitro veselit………

Glej, vem, da ti v svoji omami ne vidiš niti ped pred nosjo. Jaz pa takih žensk osebno dovolj poznam in ja, garantiram ti, da ne bodo pisale na monu. Garajo , perejo usrane gate pijanih mož, ki jih pretepajo. Ne, še več, tipi se celo podelajo in poščijejo v posteljo. Zakaj čistijo za tako sodrgo pa ne bi vedela. Mislim, da je Marko pojasnil zakaj. Kaj več pa je težko povedat.

Samo za McDonalds rabiš denar, tam ni poceni, sploh pa najbližji je 51km stran od mojega doma. Torej moram biti bogata, da lahko hodim v McDonalads. Me veseli, da me imaš za tako bogato, da lahko tako drago plačujem kosila :).[/quote]

Saj v McDonaldsu lahko tudi pobiraš kaj drugi pustijo 🙂 Ne se prehitro veselit………[/quote]

Hm, še vedno moram plačati prevoz 51km na eno stran, 102 skupaj. Torej sem bogata, da lahko to počnem.

Glej, vem, da ti v svoji omami ne vidiš niti ped pred nosjo. Jaz pa takih žensk osebno dovolj poznam in ja, garantiram ti, da ne bodo pisale na monu. Garajo , perejo usrane gate pijanih mož, ki jih pretepajo. Ne, še več, tipi se celo podelajo in poščijejo v posteljo. Zakaj čistijo za tako sodrgo pa ne bi vedela. Mislim, da je Marko pojasnil zakaj. Kaj več pa je težko povedat.[/quote]

HAHAHAHAHAHA, ja pa kaj še, pa prodajajo jo sosedom za 10€, pa slike njene nage dajejo na net, pa jest mora njihov drek s postle ane?

In ti to vse vidiš v živo po trojčku ane? al si samo snemalka fetiš akcij?

Saj v McDonaldsu lahko tudi pobiraš kaj drugi pustijo 🙂 Ne se prehitro veselit………[/quote]

Hm, še vedno moram plačati prevoz 51km na eno stran, 102 skupaj. Torej sem bogata, da lahko to počnem.[/quote]

Že to da veš da je McDonalds stran 51km (torej ne od oka 50 ali 55 zaokroženo, mi pove več kot dovolj o čem sanjaš…. o hrani seveda…..

To kdo te pelje pa kaj jaz vem, mogoče kak ”dedek” za blowjob, medtem ko gleda playboy….. jako bogastvo, par mililitrov sperme in ostanki Mekiča 😉

Glej, vem, da ti v svoji omami ne vidiš niti ped pred nosjo. Jaz pa takih žensk osebno dovolj poznam in ja, garantiram ti, da ne bodo pisale na monu. Garajo , perejo usrane gate pijanih mož, ki jih pretepajo. Ne, še več, tipi se celo podelajo in poščijejo v posteljo. Zakaj čistijo za tako sodrgo pa ne bi vedela. Mislim, da je Marko pojasnil zakaj. Kaj več pa je težko povedat.[/quote]

HAHAHAHAHAHA, ja pa kaj še, pa prodajajo jo sosedom za 10€, pa slike njene nage dajejo na net, pa jest mora njihov drek s postle ane?

In ti to vse vidiš v živo po trojčku ane? al si samo snemalka fetiš akcij?[/quote]

Daj vsaj tako piši, da te bo kdo razumel. Si tudi totalno zadet?
Aja, ti si tisti blokar, ki tudi ne vidi ven iz svojega betona. Daj kdaj stopi ven in poglej okrog sebe. Tudi izven računalnika je življenje. Ne viset samo na netu. Pojdi med ljudi in ne boš takih neumnosti okrog trosil.

Hm, še vedno moram plačati prevoz 51km na eno stran, 102 skupaj. Torej sem bogata, da lahko to počnem.[/quote]

Že to da veš da je McDonalds stran 51km (torej ne od oka 50 ali 55 zaokroženo, mi pove več kot dovolj o čem sanjaš…. o hrani seveda…..

To kdo te pelje pa kaj jaz vem, mogoče kak ”dedek” za blowjob, medtem ko gleda playboy….. jako bogastvo, par mililitrov sperme in ostanki Mekiča ;)[/quote]

Seveda sanjam o hrani in o moških o čem pa?
Tako kot ti. Oba sanjava o moških.

In ti to vse vidiš v živo po trojčku ane? al si samo snemalka fetiš akcij?[/quote]

Daj vsaj tako piši, da te bo kdo razumel. Si tudi totalno zadet?
Aja, ti si tisti blokar, ki tudi ne vidi ven iz svojega betona. Daj kdaj stopi ven in poglej okrog sebe. Tudi izven računalnika je življenje. Ne viset samo na netu. Pojdi med ljudi in ne boš takih neumnosti okrog trosil.[/quote]

In to praviš ti, ki nima keša da bi se peljala 102km? Sprehod okrog bajte kjer živi mama ni enak sprehodu po mestu.

Tudi izven vasi je življenje, precej bolj zanimivo kot tisto pri tebi v rovtah

Jaz trenutno nimam privilegija bit zadet, veš jaz čez eno uro začnem delat, veš to je tisto s čemer si potem lahko plačam XYX kilometrov poti če želim……….. tisto kar si ti ne moreš, ker maš glih za to da natankaš mamičin avto do Zavoda za nezaposlovanje 🙂

Aha, na monu one ne pišejo, zato pa tebi v detajle razlagajo svoja intimna doživetja. Ravno tebi hodijo razlagat o svojih posranih in poscanih posteljah. Kar vrsti stojijo pred tvojo spovednico, da ti lahko na dolgo in široko razlagajo te dogodke.

Matkič, kako sva si podobna. Oba obožujeva moške, oba sva očitno brez keša, oba razmišlajva o hrani, moških.

Aha, na monu one ne pišejo, zato pa tebi v detajle razlagajo svoja intimna doživetja. Ravno tebi hodijo razlagat o svojih posranih in poscanih posteljah. Kar vrsti stojijo pred tvojo spovednico, da ti lahko na dolgo in široko razlagajo te dogodke.[/quote]

Ja, ženske to z leti povedo. Najprej leta in leta trpijo, potem pa pride vse na dan. Enkrat pribeži pretepena k enemu sosedu,drugič k drugemu. Potem pride policija povprašat kako in kaj tako naprej.
Se pa podobno kot ti, tudi jaz sprašujem zakaj to prenašajo. Ne bi vedela. Vem pa, da je takih žensk ogromno. Preveč.

Tolaži se ja 🙂

A zakaj to prenašajo?
Najprej imajo oprane možgane. (ženska mora potrpet, si že kaj rekla, da te je udaril, ženska mora biti
tiho, ja kakšna gospodinja pa si, tko bo kot sem jaz rekel, kdo pa služi pri tej hiši)
Potem so (80%) nezaposlene, brez lastnega premoženja, dejansko nimajo kam iti, s čim preživeti
Potem se ne znajdejo….še v banko ne zna iti, denarja svojega nima, službe ne zna iskati….
Potem so ustrahovane….če je celo življenje ob vsakem dvigu glave dobila eno po njej….si ne upa več
Potem so otopele….ker spremeniti ne morejo nič, se sprijaznijo
In tako naprej….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close