Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj babe

Zakaj babe

Hvala. Namreč, če bi rekla, da se ti smilim, bi se počutila ponižano. Ne rabim usmiljenja.[/quote]

Saj si usmiljenja vredna, ampak pri ljudeh, ki tolerirajo takšno obnašanje. A si lahko še bolj ponižana? Poglej, kaj delaš.[/quote]

Hm, nisem te vprašala ali toleriraš moje obnašanje ali ne. To me v bistvu ne zanima. Če te moje obnašanje moti, to ni moja težava. Saj veš, da je to tvoja težava, ne moja.
Sem pa vseeno radovedna kaj delam, da te tako blazno moti? Mene prav nič ne moti.

Če se že toliko gledaš v ogledalo in ti je ravno ta podatek ušel?:)) Saj me res ne briga. Samo povem, kar mislim, tako kot vsem drugim.

Kater podatek?
Pravzaprav nisva na isti valovni dolžini, pojma nimam o čem ti debatiraš.

Saj si usmiljenja vredna, ampak pri ljudeh, ki tolerirajo takšno obnašanje. A si lahko še bolj ponižana? Poglej, kaj delaš.[/quote]

Hm, nisem te vprašala ali toleriraš moje obnašanje ali ne. To me v bistvu ne zanima. Če te moje obnašanje moti, to ni moja težava. Saj veš, da je to tvoja težava, ne moja.
Sem pa vseeno radovedna kaj delam, da te tako blazno moti? Mene prav nič ne moti.[/quote]
Mogoče koga spominjaš na kaj česar pri sebi noče videti ali pa se boji.

Pa dobro, poročene in kako drugače (zve)zane babe, a zna ena povedat, zakaj odnaša vsak dan rit descu, ki ga videt ne more? Vse glasne serjete, kot da bi imele osebne izkušnje s takimi. Oglašate se pa spet samo take, ki tega menda ne počnete, veste pa, da je tega polno. Kje? Kje je kakšna, ki ima prašiča doma, ga futra, pere, pegla, servisira in naj pove, kaj jo v to žene!

Vprašaj svojo mamo, kaj jo žene, da te redi. A je to tak težko?

riba lažje prdne in stisne istočasno kot, de je tiho pravočasno ☺

A je mama bila sitna danes pa se je znesla nad teboj? :=)

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kje ste zdaj trpeče gospodinje? Stalno je po forumih brat o tem, kako se descem vampastim, plešastim, zapitim doma kuha, pere lika, pospravlja in še kaj drugega počne. Sprašujem vas: ZAKAJ? Kaj imate od tega? Nekaj očitno imate. Kaj je tisto, kar vas prepriča v služenje voluharju prek gospodinjstva? A sploh v resnici obstajajo taki tipi, čez katere se pritožujete? Da ni to vse skup samo nek babji mit?

blizu si prišel ☺
babnice se rade počutijo, da trpijo, da se razdajajo, … ker je to edino do kamer jim pamet seže ☺
Lažje je kriviti šivanko in cviren, da se ne vdaneta, kot pa cviren osliniti, da gre v šivankino uho ☺

Vse skupaj je babji mit, da ti lahko lažje živiš s to kruto mislijo. Zdaj pa idi spat, ker si težek.

Imam vedno bolj občutek, da babe rade likajo in glancajo in kuhajo, ker drugače ne vedo, kaj bi same s sabo. Dec lahko meditira ure ob idejah iz knjige, v oštariji sam zase, ob telefizorju, če je fuzbal tekma ali je ni … Dec lahko leži na kavču, razmišlja mirno, čeprav se prah nabira, piskri v koritu nabirajo, cunje smrdijo … Babe tega ne morejo razumet, ker niso ustvarjene za filozofska bitja, ki lahko en pojav preučujejo z različnih zornih kotov. Baba vidi na mizi prah, ki ga je treba z ihto pobrisat. Pijanček ga pa recimo občuduje, piha vanj in ob njegovem lebdenju razmišlja o čudežih fizikalnih lastnosti. Ta vpogled v dimenzije prahu recimo baba nima. Ona bi to samo drgnila, ker ji gre na živce in drgnila in drgnila in drgnila … In še desca bi terala na primitivno stopnjo tega drgnjenja, pod feministično pretvezo, da je treba ženski pomagat. Od tega bo pa res neki znanstveni napredek, če boš babi pomagal v njenem ihtavem gospodinjstvu.

Imam vedno bolj občutek, da babe rade likajo in glancajo in kuhajo, ker drugače ne vedo, kaj bi same s sabo. ŽENSKE TO OPRAVIMO ZA ŠALO, MIMOGREDE, VMES MED 370-IMI OSTALIMI DEJAVNOSTMI. Dec lahko meditira ure ob idejah iz knjige, v oštariji sam zase, ob telefizorju, če je fuzbal tekma ali je ni … POVEDANO NA KRATKO, DEC SMRČI IN PRDI OB LEBDENJU MED DVEMA MISLIMA Z NIČELNIM POTENCIALOM. Dec lahko leži na kavču, razmišlja mirno, čeprav se prah nabira, piskri v koritu nabirajo, cunje smrdijo … DEC JE LEN IN ČAKA, DA DRUGI NAREDIJO NAMESTO NJEGA. Babe tega ne morejo razumet, ker niso ustvarjene za filozofska bitja, ki lahko en pojav preučujejo z različnih zornih kotov. TA MISEL SE LAHKO RAZVIJE LE V GLAVI IMPOTENTNEGA MOŠKEGA. Baba vidi na mizi prah, ki ga je treba z ihto pobrisat. TO NI IHTA, AMPAK OBIČAJNA KRETNJA. V LAJFU SE JE POTREBNO MARSIKDAJ ZMIGATI, SICER GREDO STVARI MIMO TEBE. Pijanček ga pa recimo občuduje, piha vanj in ob njegovem lebdenju razmišlja o čudežih fizikalnih lastnosti. PIJANČEK JE PIJAN, TOREJ NJEGOVO DEJANSKO STANJE NE IZRAŽA SPOSOBNOSTI ZA KARKOLI. Ta vpogled v dimenzije prahu recimo baba nima. SEVEDA NE, KER NE POTREBUJE OPOJNIH SUBSTANC, DA PREŽIVI DAN. ŽENSKE SE SPOPADAMO, PA MAGARI NA TRENUTKE LE S PRAHOM V BAJTI. Ona bi to samo drgnila, ker ji gre na živce in drgnila in drgnila in drgnila … ZATO, KER JE LEPO, ČE JE UREJENO. In še desca bi terala na primitivno stopnjo tega drgnjenja, pod feministično pretvezo, da je treba ženski pomagat. TO PA SPLOH NE DRŽI. S TAKŠNIM NESPOSOBNIM MOŠKIM NIMAŠ KAJ POČET. Od tega bo pa res neki znanstveni napredek, če boš babi pomagal v njenem ihtavem gospodinjstvu. ZATO MORAŠ IMETI DOLOČENE SPRETNOSTI, SPOSOBNOSTI, KANČEK ZNANJA. ZA DRUŽENJE Z ŽENSKO MORAŠ BITI USPOSOBLJEN. TI PAČ NISI, SO WHAT, SPRIJAZNI SE ŽE.

Ti si pa že dolgočasna s tem svojim jamranjem. Pa kdo bo prenašal tako težko babnco.[/quote]

Jaz prensem vsako babnco če pojambra da je samska in da je obupana, če le normalno razmišlja in je vsaj umirjena. Tebe prenašat na forumu je pa pičkin dim. Vzvišena in drekaška pičura.

Ti si pa že dolgočasna s tem svojim jamranjem. Pa kdo bo prenašal tako težko babnco.[/quote]

Jaz prensem vsako babnco če pojambra da je samska in da je obupana, če le normalno razmišlja in je vsaj umirjena. Tebe prenašat na forumu je pa pičkin dim. Vzvišena in drekaška pičura.[/quote]

Sorči, zame ni normalno razmišljanje o obupanosti, gnusu do samega sebe, podcenjevalnih mislih predvsem do sebe. Mogoče pa tebi to paše, ker so takšne ženske lahek plen.

Raj osrečim žensko, ki je obupana in se ne ceni, kot pa tebe, ki jebeš z gnusom, obupanostjo in podcenjevanje drugim.

fak fishika, marihuance te je čist zdelal, kar capslock si začela uporabljat….. fertik je, maske padajo………

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tako pameten, a toliko začudenja nad tako preprostim bitjem kot je ženska. Le kdo bi to razumel? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne ne Matkic…način, ki sem ga ubrala je bil zame najlažji. Ni se mi dalo kaj ekstra citirati. Velike črke sem uporabila zgolj zaradi boljše preglednosti, ne pa da bi kričala. Kako me ti NE poznaš:).

Za popolnega ZEN mojstra, ki se je že davno dvignil nad mondeni pritlikavi svet mesenosti in ga ženske
ne zanimajo, pišeš neverjetno veliko postov o ženskah.
Hec, a ne?

Kar pa se tiče gospodinjstva – poznam kup moških, ki znajo čist lepo zase poskrbet…pa še za koga zraven…
z brisanjem prahu vred….

.. in zakaj sploh tebe to zanima.. zakaj posvečaš temu pozornost?? ne štekam.. sploh.. iz tvojih postov je razvidno tvoje nespoštovanje do nasprotnega spola.. tvoje zaničevanje nasprotnega spola.. in zakaj že se ubadaš z njim?

ajaaaaaaaaaaaaaaaaaa, zato, ker v bistvu si želiš, da bi za tabo, pujsom lenim, ena pospravljala pa likala pa ti kuhala in rit spodnašala.. :))

Pa kje ste zdaj vse tiste trpeče babe, ki non stop stanovanja drgnete in usrane gate na roke perete descom? Tudi ena se še ni pojavila, ki bi izlila svojo bolečino. Stalno neke pritožbe, kako je treba tipom prat, kuhat in likat, v temi, ki je namenjena temu problemu, se pa nobena ne pritoži nad to usodo. Vse zdaj furate neke poročene ljubimce, ki jim ni treba niti sendviča narest. Kaj stalno kokodakate o nekih ženskih gospodinjskih žrtvah, če v resnici nobena ne igra te vloge?

Verjetno si to kje drugje bral….tle nobena ne jamra.
Tko da raj tam vpraši.

Verjetno si to kje drugje bral….tle nobena ne jamra.
Tko da raj tam vpraši.[/quote]
On bi res moral to pismo nasloviti na svojo mamo. Mogoče pa bere forum. 🙂

Izgleda, da v resnici tudi rednega desca nobena od tukaj nima, čeprav so se precej hvalile.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close