Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj babe

Zakaj babe

kuhate, (na roke) perete, likate, pospravljate svojim descem, če vam je to tako odvratno? A za tistih pet minut klavrnega seksa na teden, od katerega bežite in se mu izognete, če se le da? Ali zaradi nekega mazohizma? Morda zato, ker se vseeno počutite nekako varno v vlogi tradicionalne gospodinje in se v svetu feminizma ravno ne znajdete najbolje? Jamranje je pa itak sestavni del izrazne moči gospodinje.

Sej ne. Zdej vse to prepustimo svojim nezrelim nedonošenim sinčkom, ki vse to opravljajo z
nasmehom in brez jamranja, v upanju na dediščino…..

Jaz nobenemu dedcu ne kuham, perem, likam. Raje sem si omislila loverja. Odličen seks. Pa nič dela z njim.

Sej ne. Zdej vse to prepustimo svojim nezrelim nedonošenim sinčkom, ki vse to opravljajo z
nasmehom in brez jamranja, v upanju na dediščino…..[/quote]

Tko si neki našpičena in zajedljiva danes….pa tak lep sonček…pa živi smo…pa zdravi smo…pa radi se imamo

Poročeni ljubčki so zakon. Opere, zlika, skuha mu žena. Sitnari tudi doma pri ženi. K meni pa pride opran, dišeč, stuširan, sit, nasmejan. Potem po crkljanju pa naj gre domov se zrihtat k ženi.

nasmehom in brez jamranja, v upanju na dediščino…..[/quote]

Tko si neki našpičena in zajedljiva danes….pa tak lep sonček…pa živi smo…pa zdravi smo…pa radi se imamo[/quote]

A ne? Jest te mam tud rada….:)

Zdaj se pa javljate samo neke samke in priležnice. Kje ste tiste v “trdnih” vezah, da jasno odgovorite na jasno vprašanje: zakaj gospodinjite svojim descem, ki jih ne prenesete in vam je to tako breme?

Ja, ti jaz povem. To počno zato, da pridejo potem k nam ljubicam urejeni, spedenani in tako naprej. One se pa lahko gredo mučenice, razpravljajo kako so zgarane, prave cankarjanske mame. Zraven pa še pljuvajo po ljubicah, ker menda posilijujemo njihove možeke.
AJa, pa mož seveda prinaša domov denarce. Za denar pa se prenaša vse to.

že v neki drugi temi sem pisala o tem.. meni niti pod razno ni bad kaj skuhati in pospraviti.. pa imava dva otroka.. dela je kar precej.. ampak jaz dejansko opravljam zadeve z ljubeznijo 😉 mož ima pa druge zadeve čez (tamale vozi na treninge, opravila na vrtu..).. mi je takšna delitev dela ok in super funkcioniramo 🙂

kje se dobi kakšno takšno o katerih piše marihuanca ???

Če je ženska dovolj obupana, bo postala to, kar piše marihuanca. Samo dovolj obupana mora biti.

kako prepričljiva osebna izpoved ☺

Ni osebna izpoved. Jaz sem obupana, ker sem samska. Nič ne gospodinjim nikomur, razen sebi. Samo vem kako je, ko je človek obupan, bolj si obupan, več slabih zadev sprejmeš.

tukaj ne.. tukaj smo samo takšni v srečnih vezah in pa tisti srečno samski + ljubica, ki pokasira samo češnjico na vrhu smetane 😀

Pol si na ta pravem forumu…. 🙁

Kera bedna teza. S takšnim razmišljanjem se lahko poženeš v brezno. Kako preživiš srečevanje s samim seboj??

A jbt ga, marihuanca. 5 min zjutraj, 5 opoldne, 5 zvečer … se kar nabere veš :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ti si pa že dolgočasna s tem svojim jamranjem. Pa kdo bo prenašal tako težko babnco.

Kaj bi se sprenevedala in se delala lepo in prijetno bitje, če to nisem?
Upam se pogledat v ogledalo in to je to. Taka sem, kaj čem.

Glede na to, da je večina dedcev najinih let takih, pol je ogromno izbire…..edin, kar zna narobe
hodit, je tisto s pogledom v ogledalo….

Ful se mi NE smiliš. Ne maram takšnih negativcev.

Ja, ogromno dedcev je najinih let (a sva istih let?), samo noben ni samski. Razni zadetki ne pridejo upoštev. Tako obupana pa tudi nisem.

Ful se mi NE smiliš. Ne maram takšnih negativcev.[/quote]

Hvala. Namreč, če bi rekla, da se ti smilim, bi se počutila ponižano. Ne rabim usmiljenja.

No vidiš :-)))

Ful se mi NE smiliš. Ne maram takšnih negativcev.[/quote]

Hvala. Namreč, če bi rekla, da se ti smilim, bi se počutila ponižano. Ne rabim usmiljenja.[/quote]

Saj si usmiljenja vredna, ampak pri ljudeh, ki tolerirajo takšno obnašanje. A si lahko še bolj ponižana? Poglej, kaj delaš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close