Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj anticepilci niso glasni tudi po smrti svojcev

Zakaj anticepilci niso glasni tudi po smrti svojcev

Odgovor na objavo uporabnika
Oujea, 08.12.2021 ob 07:51

Mene ni, 08.12.2021 ob 07:41

japajade573, 07.12.2021 ob 15:47

Necepljena, 07.12.2021 ob 15:46

Jaz sem anticepilka, verjem,da virus obstaja in sem ga tudi prebolela. Ne poznam nikogar,ki bi umru.Ne verjamem v cepivo,ki se še vedno testira na ljudeh,nosečnicah,otrocih…

Po domače – si velik egoist!

Raje egoist, ki je sam sebi na prvem mestu in s tem zadovoljen, kot brezhrbtenični servilnež, ki se v vsem podreja drugim in v sebi trpi, ker ne zna poslušati sebe… In potem s svojimi frustracijami, ker se ne zna boriti zase, mori ostale…

Ja, zato ste pa tako glasni, hehe. Eno samo zadovoljstvo veje že iz tukajšnjih tem.

Tisti, ki pa ni glasen, pa fenta svojo familijo (kot Švabo v Brandenburgu). A tako zelo zadovoljni ste lahko?

Za Oujea

Da, ravno zaradi tega, zadovoljen s sabo ne pomeni, da si zadovoljen z vsako situacijo v katero te pahne vlada, da se boriš zase in za svoje dobro, če je treba. Ker smo soočeni s popolnoma nerazumnimi, neracionalnimi, nesorazmernimi, nelogičnimi in škodljivimi ukrepi. Ukrepi zaradi virusa, ki ne predstavlja človeštvu nobene grožnje, vse poganja le neracionalen strah, histerija in panika.

Tu ne gre za happy, happy slepljenje, da je vsaka situacija vedno čudovita…

V zadnjih 21 dneh sem zaradi covida  izgubila dva necepljena svojca, oba prej popolnoma zdrava, prvi star 45 let, drugi 62…..tako da….

Cepite se preden vam umrejo vaši najdražji!!

Tudi mene zanima, kakšen izgovor je sedaj našla družina anticepilcev in zanikovalcev covida, kjer so vsi preboleli le babica se ni izmazala. Pogrešali bodo njeno kuho in čuvanje otrok, to je jasno, ampak verjetno se še vedno ne čutijo odgovorni da zaradi njih ni bila cepljena? Verjetno menijo, da je to bila njena usoda.

mal matematike, 07.12.2021 ob 18:44

Jahno, 07.12.2021 ob 16:45

ma nemoj, 07.12.2021 ob 16:23

Joooojno, 07.12.2021 ob 16:04

ne pa ne bom, 07.12.2021 ob 15:50

Kayya, 07.12.2021 ob 15:38

Ko se ti bodo pljuca sprijela v trdo , mokro gobo, se ne bos sprasevala iz cesa je cepivo.   ; Ampak zakaj si bila anticepilska butara !

Ne bom!

Imam nekje 1% moznosti, da gre zelo narobe, ce zbolim in ce ta 1% prevga, bo pac prevagal.

Nic se ne bom sprasevala, zakaj se nisem cepila, sem namrec prepricana, da bom zivela le toliko, kolikor mi je odmerjeno in ce me bo pobral kovid, me bo s cepivom ali brez.

A v avtu tudi ne zapneš pasu in ne počakaš na zeleno luč na semaforju? Kar ti je usojeno ti je usojeno ane? Ko se bodo zdravniki in sestre matrali v že 10. dežurstvu tisti mesec, da te ohranijo pri življenju, jim boš rekla, ah saj ni treba, veste, če mi je usojeno mi pač je…

Nehaj že s to prežvečeno floskulo. A varnostni pas ti tudi špricnejo v telo?

In kakšno vezo ima to? Tako kot cepivo te ščiti pred hujšimi zdravstvenimi posledicami in celo smrtjo. Ne 100%, ti pa krepko zmanjša možnosti. Lahko se pa tudi zgodi, da imaš zaradi pasu modrice ali se celo zadušiš. Pa je vseeno obvezen in vsi ga uporabljamo, celo otroci.

Pretvori si v %%%, koliksna je verjetnost, da ti pas resi zivljenje in koliksna je verjetnost, da ti cepivo resi zivljenje, ce racunas, da tudi brez cepiva nisi ne vem kako ogrozen!

Ko zabitim ljudem pustiš uporabljati procente se zašijete. Ne gre za to, koliko jih umre, saj jim bolnišnice dobesedno REŠUJEJO ŽIVLJENJA!

V tem trenutku je več kot 1000 ljudi v bolnicah takih, ki bi UMRLI BREZ POMOČI!

A ti mi boš cmizdilo tukaj o smrtnosti bolezni. Seveda je nizka smrtnost, če se pa uničuje zdravstveni sistem zaradi kapricov finih riti.

Kayya, 07.12.2021 ob 15:31

Poznam par primerov. Ko zaradi kovoda umre kdo od starih starsev, se vsa druzina anticepilcev potuhne.  Res hinavsko od njih.

Jaz vem za hujši primer. Družbena omrežja razkrijejo marsikaj. Dve osebi, ki se med seboj dobro poznata, ki sta si ena drugi pihali na dušo o ovcah, o čipih, o prehladku, ena drugi držali štango, se posmehovali in vsemogočno obsojali, iskali in razkrivali vse možne teorije zarote in dokaze, da je vse to izmišljotina. Tukaj in s takim obnašanjem nastanejo “pakti” in “povezave”: “če se ona ne bo, se ne bomo niti mi”, marsikdo tudi zato, da fura zgodbo dalje, da se ne izneveri, da dokaže hrbtenico, češ “če sem nekaj že začela, bom pa tako končala”.

In kaj se je zgodilo? Ena od teh oseb je zbolela, tudi partner te osebe je zbolel, oba dokazan covid, hospitalizacija, enemu na boljše, drugemu pa žal ne,  človek je žal umrl. Mi je hudo, da to pišem, ampak z razočaranjem opazujem, kako druga oseba še naprej širi svojo prvotno držo, kljub temu, da je od blizu in na lastne oči videla, kako je vzelo človeka, kako je razpadla družina, kako je nekdo ovdovel zaradi tega “prehladka”. Človek bi ji za to pokončno držo še čestital, res je, vztraja pri svojem. A skupek vsega je žalosten, da bolj ne bi mogel biti.

Razumem, da imamo vsi svoja prepričanja, ampak tega koaliziranja, podpihovanja, paktov in šopirjenja, s katerim dobesedno nagovarjaš druge, da ti sledijo, ker si narcisitična oseba, ker želiš, da v tem nisi osamljena, zato da boš mogoče nekega dne morala reči, npr svojim otrokom ali bližnjim, ki si jim spucala možgane, “ja pa saj so ostali tudi tako govorili”, evo tega ne razumem.

Insegnante, 07.12.2021 ob 14:42

Jaz pa ne verjamem v virus.

Covid virus 02 je bil patentiran, ne izoliran, ampak PATENTIRAN že leta 2003. Patent ni nekaj naravnega, temveč človeški artefakt, delo človeka, v tem primeru delo računalniškega softwarea.

Tako je tudi z covid virusom 19  – je računalniško skonstruiran artefakt, ki ga nikoli niso izolirali ali videli pod mikroskopom.

To so dejstva, ki jim znanost ne oporeka, temveč jih oznanja, vendar so glasniki znanosti, med njimi tudi Nobelovci, utišati za javnost, nekateri pa so bili tudi eliminirani.

Na žalost pa obstajajo neraziskovalne institucije, kot je na primer WHO , ki so potvorile vse znanstvene resnice, saj tako vplivajo na nevedne ljudi, med katerimi so tudi tako imenovani strokovnjaki, ki sedijo v političnih in para političnih organizacijah in kujejo profit v sodelovanju z Big Farma in Big Tech industrijami.

S časom bo prišlo vse na dan. Le vztrajanje na neodvisni znanosti je ključno.

Cepiva so smrtonosna in ne bodo nikoli do konca stestirana .

Ta epidemija se širi v nasprotju z vsemi zgodovinskimi pandemijami  – nenaravno. Prvi takšen primer se je zgodil že z AIDSem, ki se nikoli ni razširil na vse ali mnogo rizičnih skupin, kakor so strokovnjaki trdili v začetku 90ih.

Vse je na žalost pogojeno z neznanstveno manipulacijo, ki pa tokrat grozi z posledicami, ki so nepredvidljivo katastrofalne.

Vse dobro in – berite resnične znanstvene izsledke, ne zaupajte strokovnjakom.

O covid fašizmu in fašistični cenzuri.

Uredniško umaknjen intervju za revijo OBRAZI

Zgoraj ena omenja zaslužkarje farmacevtske.

Pa nobeden ne vidi zaslužkarje, ki proizvajajo in dobavljajo teste, ki jih necepljeni potrebujejo.

Da o količini plastične embalaže mastno služijo razne smetarske družbe.

Da o tem da bo zaradi tega najbolj trpela narava in živali.

Poznam sodelavko, ki se ni cepila. Taka cagava oseba. Pač prehladek varianta. Itak da se je okužila. Pristala v bolnišnici na kisiku v plenicah. Ne sicer na intenzivi ampak en a vrata od tam.

Ko je prišla k sebi da je lahko govorila po telefonu mi je rekla, da naj zaradi nje lahko vbrizgajo podganji strup samo da bi lahko dihala. Seveda jo ni na delavno mesto že 3 mesece. Po stopnicah gre z vmesnim počivasnjem.

Zdaj pa mi vsi plačujemo ne samo zdravstveno osebje, zdravila, fizioterapijo, njeno bolniško in po možnosti še zdravilišče da pride k sebi.

ne vem kaj je slabše, 08.12.2021 ob 13:04

Jaz vem za hujši primer. Družbena omrežja razkrijejo marsikaj. Dve osebi, ki se med seboj dobro poznata, ki sta si ena drugi pihali na dušo o ovcah, o čipih, o prehladku, ena drugi držali štango, se posmehovali in vsemogočno obsojali, iskali in razkrivali vse možne teorije zarote in dokaze, da je vse to izmišljotina. Tukaj in s takim obnašanjem nastanejo “pakti” in “povezave”: “če se ona ne bo, se ne bomo niti mi”, marsikdo tudi zato, da fura zgodbo dalje, da se ne izneveri, da dokaže hrbtenico, češ “če sem nekaj že začela, bom pa tako končala”.

In kaj se je zgodilo? Ena od teh oseb je zbolela, tudi partner te osebe je zbolel, oba dokazan covid, hospitalizacija, enemu na boljše, drugemu pa žal ne,  človek je žal umrl. Mi je hudo, da to pišem, ampak z razočaranjem opazujem, kako druga oseba še naprej širi svojo prvotno držo, kljub temu, da je od blizu in na lastne oči videla, kako je vzelo človeka, kako je razpadla družina, kako je nekdo ovdovel zaradi tega “prehladka”. Človek bi ji za to pokončno držo še čestital, res je, vztraja pri svojem. A skupek vsega je žalosten, da bolj ne bi mogel biti.

Razumem, da imamo vsi svoja prepričanja, ampak tega koaliziranja, podpihovanja, paktov in šopirjenja, s katerim dobesedno nagovarjaš druge, da ti sledijo, ker si narcisitična oseba, ker želiš, da v tem nisi osamljena, zato da boš mogoče nekega dne morala reči, npr svojim otrokom ali bližnjim, ki si jim spucala možgane, “ja pa saj so ostali tudi tako govorili”, evo tega ne razumem.

Ja, ja, seveda, takoj cepit… ?‍♀️?‍♀️

A ko ti bliznji umre zaradi noric, pljucnice ali stare dobre gripe, ste se tudi vsi cepili?!

Jaz se nisem, jemljem pa resno tudi te bolezni, enako tudi kovid!

Zakaj ne ustavimo cepilnega genocida ?

Dr. Domazet-Lošo: Cepljenje naj se takoj ustavi, mRNA cepiva spreminjajo človeški genom

Milijarda ljudi je cepljenih, vi pa še vedno trdite, da je cepivo eksperimentalno? Res ste anticepilci  z nizkim IQ.

Vaše besede imajo več kot neskončno moč. Besede niso iz atomov.

ampakk, 07.12.2021 ob 14:52

daj pomisli, 07.12.2021 ob 14:33

Pomisli, da smo tudi anticepilci, ker ne zaupamo novemu cepivu.

Ne, ker ne verjamemo v virus, enostavno zato, ker nočemo biti testne miške.

Ampak a ni to vseeno precej egoistični pogled? Ker pričakuješ preverjeno cepivo zase, drugi ga naj pa testirajo? Če bi vsi in vedno tako razmišljali, bi bili kje? Pri samih nepreverjenih cepivih, zdravilih…

cepiva, ki se testirajo na ljudeh, se testirajo na prostovoljcih – ki na to sami z lastnim vedenjem in odločitvijo pristanejo in po mojem vedenju (če se ne motim) so za to tudi plačani… torej sami sprejmejo to odločitev in da bodo sprejeli ta riziko

cepivo testirati na celi populaciji – kot se dogaja sedaj – je neopravičljivo in ne vem zakaj ti na to pristajaš in se greš cepit – ampak to je tvoja odločitev… če nekdo drug na to ne pristane-  ga nimaš nobene pravice zmerjati z egoistom… kar kar se dogaja s tem cepljenjem in cepivi po celem svetu – se ne bi smelo.

ja, ja, cepite se, 08.12.2021 ob 18:42

Ja, ja, seveda, takoj cepit… ?‍♀️?‍♀️

A ko ti bliznji umre zaradi noric, pljucnice ali stare dobre gripe, ste se tudi vsi cepili?!

Jaz se nisem, jemljem pa resno tudi te bolezni, enako tudi kovid!

točno tako je… se strinjam…  vse bolezni jemljemo resno, ampak to še ne pomeni, da se zato takoj letimo zanje cepit…

čak mal no, 08.12.2021 ob 20:34

cepiva, ki se testirajo na ljudeh, se testirajo na prostovoljcih – ki na to sami z lastnim vedenjem in odločitvijo pristanejo in po mojem vedenju (če se ne motim) so za to tudi plačani… torej sami sprejmejo to odločitev in da bodo sprejeli ta riziko

cepivo testirati na celi populaciji – kot se dogaja sedaj – je neopravičljivo in ne vem zakaj ti na to pristajaš in se greš cepit – ampak to je tvoja odločitev… če nekdo drug na to ne pristane-  ga nimaš nobene pravice zmerjati z egoistom… kar kar se dogaja s tem cepljenjem in cepivi po celem svetu – se ne bi smelo.

Zlajnano…. Koliko milijonov je že cepljenih, pa še kar migajo. Ja, res ne gre po planu antivakserskih lunatikov. Že davno bi morali zreducirati populacijo, pa je zgleda preveč trdoživa. Najprej 3 meseci, zdaj 3 leta, potem boste imeli pa mir in veliko prostora. Se boste zdravili z antiglistatiki, antiušatiki… Samo še malo…?

Človek je bitje vrhunske inteligence.

Jajajaja, 08.12.2021 ob 20:41

Zlajnano…. Koliko milijonov je že cepljenih, pa še kar migajo. Ja, res ne gre po planu antivakserskih lunatikov. Že davno bi morali zreducirati populacijo, pa je zgleda preveč trdoživa. Najprej 3 meseci, zdaj 3 leta, potem boste imeli pa mir in veliko prostora. Se boste zdravili z antiglistatiki, antiušatiki… Samo še malo…?

oprosti ampak razvoj cepiv ne traja eno leto – tudi testiranje na prostovoljcih ne – je treba natančno spremljati tudi dolgoročne učinke… teh se pa zdaj sploh ne spremlja natančno – ker se jih večina potuhne, zdravniki ne priznavajo…

tako mi nikoli ne bomo imeli varnega cepiva… veliko preveč jih ima stranske učinke… če se nekomu vrti v glavi je to zelo velika težava, ki izjemno moti vsakdanje žuivljenje… ampak dohtar tega ne prizna, ne ve kaj delati s takimi in ostanejo sami  ti pa misliš in razlagaš – glej ga cepljenje pa še vedno miga-  to pomeni da je vse top… eee pa ni…

nič ni zlajnano -poglej koliko je stranskih učinkov prijavljeno in kaj se bo na dolgi rok poznalo od mrna cepiv… ampak  itak več kot polovico tega stroka ne prizna in se lažno zagovarja cepivo – kar je pa kriminal… ker za razvoj dobrega cepiva, bi morali natančno beležiti vseeee stranske učinke vključno z bolečo roko…

cepi se šele 1 leto – to ni nič za natančna dognanja o cepivih… pa že sedaj imamo ogromno stranskih učinkov

yram, 08.12.2021 ob 08:11

Luknja, 08.12.2021 ob 07:46

yram, 07.12.2021 ob 16:51

vsi in vedno, 07.12.2021 ob 15:58

Pajki, 07.12.2021 ob 15:55

Sem necepljena, ne poznam nikogar, ki bi ga covid obiskal v hujši obliki. Od kar ‘obstaja’ covid delam z ljudmi, nekateri so bili ob meni tudi pozitivni – najhujša oblika, ki so jo imeli  5dni vročine in bolečine. Noben v bolnišnici.

Sama od začetka, sedaj že vsak drug dan testirana še zmeraj negativna. Če kdaj bom pozitivna pa vam sporočim kako je bilo in če me prej država ne prisili v cepljenje sporočim tudi če mi je žal, da se nisem.

Za tiste, ki pa mislite, in obenem trdite, da ste se zaradi mene in ostalih po vaše anticepilcev- cepili z nepreverjenimi zvarki in rešujete svet pa nimam besed.

Vsi, ki so kdaj prejeli testo cepivo, testno zdravilo, so naredili 1000× več od tebe. Zato, da imamo vsi, vključno z vami, egoisti, preverjena cepiva in zdravila, ki jih samo zaradi vas ne bi imeli nikoli!

Haha svetovna, za v okvir in na steno.

V resnici je bilo pa tako, cepivo ste prejeli, da ste sli lahko na pocitnice, v soping, ker ste odvisni od kreditov in limitov, ki jih placujete s placo (pac izsilili so vas). No tako je bilo v resnici v drugi rundi, v tretji ste se pa cepili ker niste imeli za teste. Samo prvim cepljenim (prva runda) dam kapo dol, ti so se resnicno cepili zaradi sebe in tudi bliznjih, takrat se niso mogli vedeti, da bo korona kljub cepivom se naprej prenosljiva in da bojo tudi sami lahko zboleli, niso mogli vedeti da cepiva scasoma izvenijo. Pa se necesa niso mogli vedeti v naprej- kaksne bedastoce si bo izmislila vlada (dopusti, testi za placat itd, pogojevanje sluzbe itd)

Torej niste se cepili za clovestvo, cepili ste se iz lastnih interesev in izkljucno zase.

Ti, ki sploh ne živiš.

Ti, ki sploh ne živiš, ti, ki imaš presrano egoistično rit, si upaš kaj očitati drugim, ki morajo za to, da preživijo, dejansko delati?!?

Ja, ti, ki si od razvajene smrklje prišla do razvajene tečne babe, boš glasna, ko cel čas vegetiraš doma in psihiraš domače?!? Ti, ki pričakuješ samo najboljše, samo preverjeno zase in za svoje, si upaš drugim očitati, da so egoisti? Da so se prodali za šoping, dopust?!?

Pospravi na svojem postrešju. Ti, ki si največji egoist! Ti, ki nimaš stika z realnostjo! Tudi če so se cepili zaradi dopusta, šopinga (wtf?!? A samo za to si živela pred korono?!?), so naredili za vse ostale stokrat več od tebe! Tudi zaradi takšnih je cepivo preverjeno. Ne pa zaradi paranoičnih egoističnih presrancev, ki jim je lajf internetni forum. Patetično!

za luknja

S to patetiko trkas na napacna vrata. Nic nisi naredila oz naredil zame, vse kar si naredila, naredil si naredil izkljucno zase in za svoj interes . Ko si sel na cepljenje verjetno nisi cakajoc v vrsti razmisljal oh vse to pocnem za clovestvo, ampak si razmisljal samo da dobim dovolilnico, da bom lahko svobodno karkoli ze…da se mi ne bo treba testirat (placevati testov vsakih 48 ur). Tako da jaz tebi nisem dolzna nic, ker zame nisi nic storil in zame nisi ti nic naredil oz naredila.

Seveda pricakujem zase in svoje le najboljse, a ti ne.?

Podpis

Prvič v zgodovini človeka lahko bolezen,ki je nimamo,prenesemo na nekoga,ki je proti njej cepljen!

Sama sem cepljena,tudi moja družina.Tudi mene jezi da se nekateri nočejo cepit.Samo tole zmerjanje cepljenih proti necepljenim in obratno mi pa že počasi preseda.

Lep dan pa vsem obilo zdravja,pa lepe praznike ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close