Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zajtrk in umivanje zob

Zajtrk in umivanje zob

Tu je zelo lepo napisano, naslov (naj) ne zavaja na kake matode hujšanja–je v bistvu zdrav način življenja. http://www.dieta-hujsanje.com/zmota-st-1-zajtrk-je-najpomembnejsi-obrok/

Je pa kot pri vsaki stvari tako, da smo različni, če ti kaj ne paše, se v to niam smisla siliti na vse načine. Isto, če ti paše nakaj sladkega, je tudi neumno, da boš pol dneva živčen, samo da ne boš tega jedel oziroma boš na koncu pojedel nekaj kar je še samo bolj nezdravo.
Če pač misliš, da je zate dobro, da ješ za zajtrk ne vem kaj vse, pač ješ. Nekateri postanjeo na primer po mleku zsapani. Ali pa po alkoholu. Nekateri postanejo agresivni. Nekateri na primer pa ustvarjalni. ccc

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ej Robi, to sporočilo je pa forum zaradi povezave nekaj spet zablokiral, si ga ti menda kasneje spravil skozi… hvala v imenu vseh, ki bodo zdaj imeli bolj zdrave zajtrke. Ja pač niso mi hoteli verjeti, jaz menda nič prav ne vem 🙂 🙂

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

katenjka, veš koliko člankov in linkov je takšnih, ki ravno trdijo, da je zajtrk zelo pomemben? Ampak se mi ne da pisat tisoč linkov sem gor. Predlagam ti branje nasvetov zdravnikov, ki se ukvarjajo s prehrano. Bolje kot linki nekih diet :).

Veš koliko nasvetov zdravnikov, sploh glede prehrane, je žal napačnih, sploh so pa bili napačni. Pa saj sem rekla, jej, kar ti paše. Tudi spat je najbolj zdravo it pred polnočjo, pa na primer jaz ne grem takrat…

Katenjka, vidim, da se rada prepiraš. Moj namen ni prepir. Jaz sem odprla temo, ker sem rabila nasvet. Ne rabim kup linkov v stilu, da je zajtrk nezdrav.
NIsem spraševala ali jesti ali ne, ampak sem spraševala čisto nekaj drugega.

Ne, sploh se ne prepiram rada. To mi je tudi edina stvar, ki mi gre na živce, da kdo to misli, in glede katere bi se prepirala. Sem ti odgovorila v zvezi z vprašanjem tudi. Ko odgovorim, si pa malo pridružujem pravico, da še malo zabluzim. Sploh pa nisem mislila nič slabega. To je vse res in je lepo pol poljudno pol strokovno razumljivo napisano. In nisva nikjer ne jaz ne ta, ki je to pisal, napisala, da zajtrkovati ni zdravo. Pa še Robi se strinja. Robi?!

Kakor želiš. Jaz bom raje verjela zdravnikom, ki se res tu in tam zmotijo, ampak vseeno jim bolj verjamem kot MONovcem ali nekim linkom modnih diet. Čav čav.

Glje, jaz bi ti resnično svetovala, glede kateregakoli problema, odgovora, ki ga dobiš, da malo kritično razmisliš. Namreč, v medicini je bilo polno napak storjenih tudi v najboljši veri, nekja pa jih zavestno ustvarja in daje v predal njena sestra farmacija, že ve zakaj. Več pa tudi jaz ne bom pisala.

katenjka, ne skrbi, ne sledim naivno vsemu, kar rečejo zdravniki. Še bistveno bolj sem pa skeptična ob MONovskih nasvetih oseb, ki preberejo tu in tam kak link modnih diet :). Zdaj pa se res ne bom več prepirala. Lepo bodi.

Seveda je potrebno zajtrkovati. Je pa bistveno kakšen je ta zajtrk.
Prav tako je zajtrk naprimernejši obrok za sadje. Saj ni dobro mešati ostale hrane s sadjem. Ker lahko povzroči prebavne motnje.

Ni modna dieta, ampak naj ti bo. Vem, kdo si, veš. 🙂 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close