Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zaigran pokol na valeti – ljubljanska OŠ

Zaigran pokol na valeti – ljubljanska OŠ

Ni mi jasno ali so igrali samo učenci ali tudi učiteljica?! Nedopustno!!

Ena skupina učencev je pač posnela grozljivko, druga komedijo …itd. V bistvu so se domislili prav luštnega in ustvarjalnega zaključka šole! Res ne vem, zakaj se zgražate in delate dramo. Obstaja cel kup teen scream grozljivk, ki se dogajajo tudi v šolah, ampak vsa resnična streljanja po šolah se zagotovo ne dogajajo zaradi tega. Vsi ti resnični strelci so ruknjeni v glavo iz drugih razlogov, morda so jih celo sončki zaskrbljenih staršev preveč maltretirali. Zato namesto da se zgražate nad tem filmčkom, raje vzgajajte mularijo tako, da ne bo zasmehovala in poniževala drugačnih od sebe. Sicer pa, še malo, in človek niti zakašljati ne bo smel več, saj bo neprimerno in nedopustno, ker toliko in toliko ljudi umre zaradi gripe vsako leto.

Se mi ne da brat k mi greste na koorac. Zarad mene se razrežte u pičkomaterino vsi skup k mi greste sam še na koorac.

Odgovor na objavo uporabnika
samadrama, 26.06.2025 ob 01:49

Ena skupina učencev je pač posnela grozljivko, druga komedijo …itd. V bistvu so se domislili prav luštnega in ustvarjalnega zaključka šole! Res ne vem, zakaj se zgražate in delate dramo. Obstaja cel kup teen scream grozljivk, ki se dogajajo tudi v šolah, ampak vsa resnična streljanja po šolah se zagotovo ne dogajajo zaradi tega. Vsi ti resnični strelci so ruknjeni v glavo iz drugih razlogov, morda so jih celo sončki zaskrbljenih staršev preveč maltretirali. Zato namesto da se zgražate nad tem filmčkom, raje vzgajajte mularijo tako, da ne bo zasmehovala in poniževala drugačnih od sebe. Sicer pa, še malo, in človek niti zakašljati ne bo smel več, saj bo neprimerno in nedopustno, ker toliko in toliko ljudi umre zaradi gripe vsako leto.

Grpa ja. Angina mi je šla tud na koorac. Motorko dejte v omarco pa pejte vsi u pičkomaterino.

Mene osebno veliko bolj cudi, da starsi teh otrok niso vedeli, kaj otroci pripravljajo.

Resno?!

In zdaj so vsi zgrozeni nad filmckom.

Niso pa ti isti starsi zgrozeni nad dejstvom, da nimajo pojma, kaj njihovi otroci pocnejo! Niso zgrozeni nad tem, da je njihova komunikacija z lastnim otrokom na nuli, ker ce bi se vsaj malo pogovarjali in ce bi vsaj z enim usesom slisali svojega otroka, bi vedeli, kaj otroci snemajo!

Drugace pa, gre za kreativnost otrok, odlocili so se za ‘oskarcke’ in temu primerno in uspesno pripravili program. Bravo mladina!

Mogoce so v tem casu malo neprimerno izbrali tematiko za grozljivko, jaz osebno bi se raje odlocila za zombije, a kaj vemo, mogoce jim je maska delala tezave in je bilo bolj enostavno namazati malo rdece barve kot pa narediti celo masko zombija, a nima veze, otroci so pokazali, da so kreativni, uciteljica pa, da sodeluje z mladino in ni neka ‘mona liza’.

Se enkrat, bravo za kreativnost vseh sodelujocih!

Pretiravate starši in novinarji,  ki ste to ven spravili. Prav na križ jih pribijate.

Ena sama hinavščina… tehle staršev, ki so zdaj “zgroženi”. Nikakor ne ugotovim, kaj točno naj bi bilo narobe s posnetim zaključnim filmčkom, ki je pač grozljivega žanra.

Kot da skrivanje pogledov in dejstev kaj reši…

Ko bi starši vedeli, kaj vse njihovi sončki gledajo. Tudi doma. Filmček so pripravljali kar nekaj časa, o tem so najverjetneje govorili doma. No, nekateri niso, ker so vedeli, kako zatežene so njihove mamice, ki so končno našle kost, da jo glodajo. Škoda, da so vključili učiteljico, bolje bi bilo, če bi jo igrali. Potem bi pa rekli, da so pripravili pravo presenečenje za učitelje in starše.

Odgovor na objavo uporabnika
Tonki, 26.06.2025 ob 07:43

Pretiravate starši in novinarji,  ki ste to ven spravili. Prav na križ jih pribijate.

❤️

A če bi bila pa romantična komedija s homoseksualnim pridihim, bi bilo pa ok?

To je pač sodobnost. Če je učiteljica sodelovala, zagotovo ni bilo tako grozno. V montaži se pa potem lahko res marsikaj spremeni. No, tukaj bi mogoče vprašala, kaj so starši delali.

Osnovni program valete je itak tisti ples in pohvale in zahvale. Vse dodatno se lahko briše. Potem pa starši spet ne bodo zadovoljni, ker bo premalo programa za 3 urno sedenje pri frizerju, nove nohte in trepalnice in obleko za vse člane družine.

Kaj bi ljudje sploh radi?

Raziskovalno novinarstvo pa vemo, da ne obstaja več.

Podpišem

A to pišeš ti Nežka, razredničarka, ki nastopaš v filmčku. Upam, da vsi  z ravnateljem vred odletite iz šole.

Mah, vse vas že moti, vas woke bebčke. Črni humor, zajebancije, ničesar več ne sme biti, samo striktno politično korektne zadeve. Mularija pač pada na te fore, gledajo grozljivke in se nad njimi naslajajo, zezajo se  na polno. To je pač njihov način heca in če so hoteli prikazati grozljivko in so jo dobro uprizorili, zakaj ne? A se tudi nad Tv programom tako usajate, da zakaj so na sporedu grozljivke in kriminalne serije, ki jih mladina gleda, al kako?

Že zaradi vseh čistunskih in zadrtih komentarjev oz pripomb – bi z veseljem spodbudil svojega otroka, da s kolegi ustvari kaj takšnega.

Naj svobodno ustvarjajo in interpretirajo dogodke. Tudi tako se znebi frustracij! Dokler KONKRETNO ne škodijo, je to vse OK.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close