ZAHVALA
Knjižni molji so pravi knjižni molji in zato verjetno vsi tičijo v knjigah :-)). Resnično se včasih sprašujem kako jim uspe prebrati toliko knjig, včasih celo več knjig naekrat. Verjetno je odgovor na dlani – zvečer tičijo “v knjigah” in ne na netu :-))
Pozdravljen Matjaž, želim vam prijetno “bivanje” na teh straneh!
d.
Ojla, Matjaz!
Midva se poznava, nazadnje sva bila lani skupaj na gimnaziji v Novem mestu, ce se se spomnis! Tukajle sem redno in zelim si, da bi bilo takih se vec. Bralcev koncno ne manjka, le za forum ocitno ne vejo.
Pogosta tema tukajle je, kaj trenutno beremo. No, pa povej se ti. Ali pa, se bolje, kaj trenutno pises! 🙂
Sem čakala, da se pojaviš na Ah, to življenje, zdaj pa si se oglasil tukaj. Kaj zdaj… naprej seveda en lep pozdrav in dobrodošlica, da si se oglasil tudi tukaj, na MON-u.
No, imela pa bi vprašanje. Skupina Autodafe je bila za en album tudi nagrajena. Ne vem, morda bi lahko malo pobrskala, kateri je to bil pa mi je lažje, da kar zdaj tukaj vprašam. Kako je naslov in če ti je morda znano, ali se dobi na prodajnih policah?
Pa še eno vprašanje, kdaj boš online, da bi malo poklepetali? Se lahko zmenimo za en dan za kakšno uro?
Uf, končno na liniji … sem že mislil, da ne bom uspel, no, pa očitno sem – saj veste, geslo in uporabniško ime itd.
Kaj berem?
Včeraj sem že nekaj pisal o tem (več knjig), danes sem se pa spomnil, da sem pozabil omenit Družinske zgodbe od Kishona Ephfraima (kako se to izgovori?).
Skratka, ena zelo prijazna in duhovita knjiga, z enim posebnim (židovskim) humorjem, knjiga o tem, ki jih danes manjka.
Pa še nekaj sem bil vprašan – moram pogledat….
Aja, kaj pišem … lahko povem, da sem ravno kak dan nazaj pritisnil piko in končal novo knjigo. Gre za kratke zgodbe o Samsari, deklici, da ji ni para, eno tako nadaljevanje Luže, tudi ilustrator bo isti – Marjan Manček.
Kar se mene tiče funkcionira – igram ga vsak četrtek v Balonu za Bžg. Vendar v ne strogo literarni, ampak bolj na sploh boemski ekipi. Kakšne strogo literarne tekme pa že dolgo ni bilo (vsaj mene ni bilo zraven).
Sem pa nazadnje brcal z ekipo rojakov in sem po nesreči razbil šipo na vratih, tako sem (besen) nažgal žogo.
Mi trenutno beremo to vašo knjigo Luža in moj mulc je popolnoma navdušen. Vsak dan teži kje je Luža in potem bere in bere, iste strani in poglavja znova in znova. Tako navdušen je bil samo še nad Harryem Potterjem, ki pa sem mu ga jaz brala. Vsekakor težko pričakujemo tudi Samsaro. Veliko uspeha pri pisanju še naprej in hvala za Lužo!!!
Matjaž, če pa onadva ne bi bila, potem bi se mi pa srce začelo trgati. Hvala, da si mi prišepnil, pomiril si me s svojim odgovorom, tako da lahko rečem, vlil si mi veliko upanja. Hvala, hvala.
Vidim, da bolj prebiraš zadeve zvečer. A je možno, da prideš sem gor kdaj dopoldan, ker sem takrat v službi (samo ne povedat šefom, no sicer ne veš kdo so), pa vmes lahko malo preberem, kaj se dogaja, pa tudi lažje kot doma, tudi kaj napišem, ker me ne motijo moji trije malčki, no eden je že bolj velik, pa se moram še z njem borit za dostop do interneta.
Lep pozdrav!
Zdaj sem verjetno že vse zamudila…;(
Pa vseeno….bi želela rečt, da sem bla zgrožena ko sem zvedla za bsodbo zaradi “Modrih”….upam, da je bila pritožba uspešna….
In potem bi želela vprašati, če so nastopi v živo na tvoji spletni strani za leto 2005, mislim nikjer ni letnice, pa se včasih zgodi, da stran ni posodobljena….gostuješ v mojem kraju in bi te z veseljem prišla poslušat.
Aja, drugače sva pa rojaka…:) Čeprav zdaj tut jaz ne živim več na koroškem…
Matjaž, mi je malo žal, da smo izbrali ta teden, ko imaš toliko obveznosti.
Me pa zanima kako dobiš energijo, da ob taki pozni uri po vsem dnevu “potepanja” še prideš sem gor?
Kdaj se boš oglasil jutri zvečer, ko je petek 13.? (morda za tiste, ko so želeli malo poklepetati s tabo, da bodo imeli možnost).
Sicer pa vidim, da si se kar izpopolnil, saj si prvi dan napisal več testnih tem, včeraj pa samo še eno. :))))
p.s. Ne misliti, da ne znam uporabljati zaklepajev. To je spet ena internet fora, ki pomeni “smeh”, če veš?
Pritožba je bila uspešna, proces se vrača na začetek.
Z objavo živih nastopov pa je tako – v glavnem objavljam nastope s skupino Autodafe, drugih niti ne, Tetrarca, prijatelj iz Trsta, ki mi dela spletno stran, itak pravi, da je treba stare datume zbrisat in nalagat samo nove (05) … Ampak si morava vzet čas tudi za to …