Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Zahodna obala ZDA in J Kanada

Zahodna obala ZDA in J Kanada

Pozdravljeni!

Poleti bi se radi s prijatelji za 3 tedne odpravili v Montreal, potem pa čez mejo do Boston-New York-Philadelphia-Cleveland in nazaj Toronto-Ottawa.

Dobili smo povratno karto do montreala za 300 evrov. Najeli bi avto, spali v apartmajih ob avtocestah (nekje sem prebral da se splača), si delili stroške za bencin itd. Izračunali smo, da bi prišlo vse skupaj na osebo približno 1500e. Je to mogoče? In kaj priporočate kot ogled v posameznih mestih, da je treba poskusit, doživet? Pričakovanj še nimamo, kako bi vse skupaj izgledalo, ali gre samo za stran vržen denar ob ogledu betonskih mest?

Hvala in lp.

Tole je vzhodna obala ZDA, tko mimogrede. Je pa zahodno od nas, ja 😉

Nisem sicer še bila tam čez, sem pa veliko brala na to temo (mogoče nekoč…) in takole na prvi pogled se mi zdi tole čisto zadosten budžet za 3 tedne ZDA.
Kje ste pa našli karte za 300 evrov? Od kod in za kateri termin?

Ja seveda, V obala :)…turkish airlines, 29.7.14-19.8.14

V 3 tednih se da marsikaj videti. Jaz bi vključila obvezno še Washington. Poglej malo stare teme – vtise in vprašaj konkretne zadeve ko bo pot že bolj jasna.
Vaš proračun se mi zdi OK. Meni ne bi bil stran vržen denar, kako bo pa za vas, je odvisno od vas samih.
Srečno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close