Najdi forum

zahod ZDA

Dve navihani potepinki greva julija na zahod ZDA (San Francisco – Salt Lake City – Yellowstone- Las Vegas – Los Angeles). Iščeva koga za delitev stroškov najema avtomobila in benza. Čas: 14. julij do 10.avgust. Vsi, ki se vam zasvetijo učke, se javite! Se beremo!
Simona

Par vprasanj:
– Ja datum fiksen?
– Je pot fiksna?
– Je let fiksen? V San Francisco, iz L.A.?

Živjo,
za naju je datum fiksen, ker imava že letalski karti. Karti sta povratni za San Francisco. Pot ni fiksna. Če bi rad več info se javi na misona@volja.net, pa se lahko tudi slišimo.
Pozdravček
SImona

Kako vam bo lepo, kako vam bo pa vroče v tem času še posebej v Las Vegasu.

Lepo se imejte Pupa

Me zelo zanim !

mi poveš okvirne stroške?

Živjo Primož,
Hm okvirnih stroškov nisva posebej izračunali.Za karto sva dali 650 €, koliko bo pa tam stalo pa ne veva. okoli jurčka verjetno. toliko mene ponavadi pride en mesec potepanja.
lp Simona

Mislim da vam bo jurčka premalo.
Razen če boste spali v kampu. Če boste spali v motelih si lahko pogledate cene naprimer za motel m6 na netu.

Jurja bo res premalo…
dve leti nazaj sem dal podobno potovanje skozi. Najem avta za 30 dni. Prevzem in vrnitev v Denverju 950€…
Pol pa še vsak po 1200$ za tam…potovala sva dva…
računa da je kamp v NP okoli 20-25$ na noč, vstopnina je 80$ za eno leto po avtu…
kdaj bo treba prespati v motelu…40-80$ na noč….
pa bencin in hrana…

pa ti povem, da sva midva malo zapravila…

leta 2005 sem z avtobusom potoval. Denver-Salt Lake City-Las Vegas, San Franciso-LA, pa me je priško za 14 dni potovanja okoli 1000$… in sem bil samo v mestih

http://zoranfurman.com/zda_2007.htm

srečno pot
Zoran

Tri tedne 4 osebe po Californiji, Nevadi, Arizoni. Skupaj z letalskimi kartami, rentali avto, spanje v motelih 6 ali 8 in podobnih, nekaj ogledov, hrana največkrat kupljena v trgovini (solata, pečen krompirček, piščanec, sadje, sladoled …) zelo malo hitre prehrane, porabili cca 4.000 eur. Bili marca 2007.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close