Najdi forum

zadnjica

Ali veste kako “narediš, izoblikuješ ” manjšo zadnjico??? Na nekaterih hlačih je res ful grd pogled!! Veste za kakšno kremo???

nobena krema ti ne bo pomagala,le vadba in primerna prehrana.

In kakšna hrana in vadba zaleže??

Hojla!
Tud sama imam podobne težave in uporabljam proizvode od Afrodite in sicer mleko proti celulitu, cimetov gel in ta veliko kremo Aha s hlačami. In ko se namažeš s kremo,daš gor hlače in greš telovadit – pa ti povem da pomaga- tud če nimaš celulita nč ne škodi, ker ti učvrsti kožo in jo napne.

ta veliko kremo Aha s hlačam

Kok si mislila s tem???!!!
I n kje si to kupila?
by

ojla
to ni Aha krema ampak je cecropia ali nekako tako (ne vem na pamet), je pa v isti embalaži kot Aha. Kupila sem jo preko afroditine zastopnice oz. potnice in hlače prav tako – sicer hlače dobiš v vsaki drogeriji.
Uporabljam pa hlače, cecropia kremo, cimetov gel, mleko za telo proti celulitu – in sem prav zadovoljna. celulit je izginil, pa še obseg stegen in zadnjice se je zmanjšal.

cimetoV gel??
mleko?? od katere firme?
sory kr sm tk firbčna ! a mi lahk poveš firmo in proizvod firme..
čaw

afrodita se mi zdi

Ja, jaz tud mislim, da je vse našteto od firme Afrodita, to pa prodajajo tudi v lekarnah.

ok hvala vam! In ste s tem afroditinim proizvodim zadovoljne??
Kok pa je vichy in pa amai??
by by

ja vse kar sem naštela je od afrodite in je cenovno ugodno – meni in še eni kolegici je vse to full všeč – škoda dnarja za vichy – če pa to tud pomaga. Takšno je vsaj moje mnenje. Čao

jaz sem zadovoljna z loreal in bionsen.

meni pa je pomagalo fango – morsko blato. Zavila sem se v folijo, ko sem se namazala in šla kar spat tako, zjutraj pa sem se odvila in obseg se mi je zmanjšal.

Irena

IRENA LAŽEŠ?!!!
kOK MISLIŠ?? Kar izginil???
VAv!
Kulk pa stane to?

js sm mela dost veliko rit 🙂 tko obseg 104 cm…zdj en mesec usak vecer delam iste vaje za rit, trebu, zadnjico in se mi je zmanjsal obseg!
obseg riti mam 94 cm, trebuh 68 prej je bil 74, obseg stegna pa 49, prej pa 53! tko d je treba sam telovadt, pa neki narest zase, sj ne recem kreme lahko d pomagajo, sam men niso nikol, pa sm raj zacela telovadt in zdj so vidni rezultati!

If I˝ll go to heaven before you, I˝ll write your name on every star, so all the angels will know how much you mean to me...lowe you urlas*

hej! DevilByb-kakšne vaje to delaš in po koliko ponovitev? Ali paziš tudi pri prehrani? mogoče bo pomagalo tudi meni :-)!!!
čau

js najprej nardim 80 trebusnakov—> tko d lezim na tleh in se z komovcom dotikam nasportnega kolena
pol dam noge na kawc pa se oprem na njih, tko d so stegnen, rit je u zraku, napete so misice na stegnih, na riti, na trebuhu in pol dvigujem sam glavo, to nardim 40x
grem na tla ulezem se na bok, pa dvigujem nogo najprej prot glavi skrceno 40x, pol jo stegnem pa u zrak 40x, na konc pokrceno pa u zrak 40x
nardim sveco, pa dajem noge narazn,medtem ko sm se kr u zraku 40x
pol lezim na tleh pa dvigujem rit pa u zraku stisnem misice, zadrzim za 10 sekund, to nardim ene 5x
pol grem na kolena pa dvigujem nogo u zrak 40x

u sol ne jem malce, k pridem domov jem kosilo, pa pijem vodo, skos, d se mi telo cisti! pred kosilom,med kosilom, po kosilu pijem vodo! res d si pol mal napihnen od vode, sam velikrat gres na wc, pa tud koza je lepsa!
zdj sm zacela se tect, usak dan tecem pol ure, pa pol pod mrzu tus pa prov pase 🙂

If I˝ll go to heaven before you, I˝ll write your name on every star, so all the angels will know how much you mean to me...lowe you urlas*

Zadnjica mi ni kar izginila, ampak ugotovila sem, da mi anticelulitne kreme pomagajo površinsko popraviti videz celulita, medtem ko mi je blato očitno dreniralo vodo in se je zmanjšal obseg.
Meni je pomagalo, če pa vsem, pa ne bi vedela.
To sem počela pred leti in sem blato nabavila preko oglasov, mislim, da je bio eno primorsko podjetje. Embalaža je bila modra, pisalo je fango, več se pa ne spomnim.

Irena

pol lezim na tleh pa dvigujem rit pa u zraku stisnem misice, zadrzim za 10 sekund, to nardim ene 5x

Kaj si mislila s tem??
Povej mi kulk si stara?? IN če lahk povej še višino in kg??!
čao!

Najprej se stuširaš( s tem odpreš pore in krema se bolj vpije) in namažeš z anticelulitno kremo (od Afrodite) in si oblečeš anticelulitne hlače.Potem se mal ogreješ, lahko greš gor pa dol po stopnicah (če si v bloku) v hiši vsaj za šest nadstropij. Potem narediš vaje za noge, rit, trebuh in vaje za roke.Za začetek ni treba delat tok ponovitev, začnite z desetimi ponovitvami na vajo! Vaje najdete v čist vsaki reviji za ženske (Anja, Lisa…). Ne pozabite narest strečinga! Pol se pa stuširaš (menjavaš vročo in mrzlo vodo) in se nakoncu namažeš z anticelulitno kremo- masiraš se dokler se krema ne vpije(narediš pest in s členki s krožnimi gibi pritiskaš in s tem razbijaš celulitne bunkice). Dve uri pred spanjem kot zadnji obrok spiješ 2dl mleka, ki pomaga v času spanja pri razgradnji maščob.
Na začetku ne pretiravajte ker se vam bo priskutilo, začnite z 20 minutami na dan in takrat, ko imate več časa naredite več vaj, vendar VSAK DAN!!! – rezultati so drastično vidni že po enem mesecu!
Najboljša vaja za rit, pa je stiskanje riti. Uležeš se na hrbet, potegneš trebuh noter, in stiskaš rit, vsak malo zadržiš. To vajo lahko delaš medtem ko gledaš španske na tv-ju. Jaz to vajo delam zdej 14 dni, po 100 ponovitev in se mi je zadnjica že dvignila, probajte.

Živjo!

Ej, ene ste ful pridne. Ja, saj vem, brez muje še še čevelj ne obuje …
Sam mene nekaj drugega zanima. A je že bila katera pri kozmetičarki glede zmanjšanja celulita (neko povijanje …), kaj menite o tem oz. so kakšni učinki?

ja prov maš katka!!

Jest mislim da so terapije, predvsem masažne(anticelulitni) pri kozmetičarki zelo koristne, če bi se ženska masirala vsak dan pol ure, se zraven solidno prehranjevala in se gibala po mojem sploh ne bi imela celulita.Vendar je to fullll drago in si lahko privoščijo samo tisti s ful keša!!!
Glede povijanja pa : povijaš se lahko tudi doma, kupiš blato, se namažeš in poviješ s prozorno folijo, vendar je ful packarija. Jest sem že neki časa nazaj kupila fango al neki podobnega pa ni mel nevem kok učinka, pa še pol če se v naslednjih dneh prepotiš smrdih po temu blatu. Men je blo čist mem.

Zanima me..?
OZIROMA SPRAŠUJE VAS LILY KOK to stvar umijete… hlačne nogavi
NA roko ali z milom,šamponom,ipd??
Hvala!

Jest jih perem v pralnem stroji in je čist ok!!!!!!!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close