zadnja klop v terracanu
Po mojem bolj zasilno – nima treh ločenih sedežev, samo klop. Ne vem, ali imajo vse izvedbe na sredini naslonjala za roko, ki se zložijo v naslonjalo – ampak to pomeni še malo manj udobno vožnjo, sploh dolgo. Verjetno bi bilo boljš, če sta sedeža montirana skupaj in odrasla oseba ob strani.
Če iščeš avto, ki bo stalno primeren za prevoz petih ljudi, tale po mojem ni ravno idealen.
Zanima me izključno za terracana. In to popolna info, da ne bom kupila avta, kamor potem ne bomo mogli namestiti dva avtosedeža in imeti še prostor za enega odraslega na sredini.
Tak avto že imamo in potrebujemo več prostora. Zato tudi sprašujem, ker ne vem kje bi to lahko izvedela. Morda kdo ima terracana doma in ima izkušnje?
vzemi dva sedeža pojdi do človeka ki ga prodaja in ga misliš od njega kupit in preveri. zelo verjetno da se da vozit zadaj 2 sedeža + odrasel potnik… vprašanje pa je kako je to udobno. to pa je odvisno od vsakega posameznika koliko udobja rabi, kako je debel ipd…
zagotovo veš kdo se bo vozil zadaj, naj gre s teboj 😉
Malo je pa odvisno tudi od samih sedežev … tako da res pot pod noge. Ali pa vprašaj na starševskem čveku.
Samo ta avto ni tako pogost kot recimo scenic, da bi lahko pričakovala poplavo odgovorov. Jaz glede na fotke (in izkušnje z drugimi terenci) mislim, da ni idealna izbira – in čeprav vem, da te zanima izključno za ta avto, boš mogoče vseeno morala poiskati drugo opcijo, če pa druge opcije zate ni, boš pa ne glede na vse kupila terracana a ne. Tako da ni treba čisto nič cepetat, da te zanima izključno za ta avto (pa saj drugih nismo niti omenjali, ne vem, kaj si tako poskočila).
Ni panike, bom še na kakem drugem forumu preverila. Malo daleč je da se vozim na lokacijo probavat. Zato imamo pa net ne? Da nam ni treba vedno okol hodit ampak si izkušnje izmenjamo virtualno.[/quote]
to je res, da imamo net, samo na netu ti lahko nekdo nekaj trdi, ni pa 100% da to drži. jaz se vedno še nase zanesem in kot je 600 napisala je vse odvisno od ljudi do ljudi. vsake oči imajo svojega malarja.
Ni panike, bom še na kakem drugem forumu preverila. Malo daleč je da se vozim na lokacijo probavat. Zato imamo pa net ne? Da nam ni treba vedno okol hodit ampak si izkušnje izmenjamo virtualno.[/quote]
Odrasla oseba lahko sedi v hyundai terracanu, če sta na vsaki strani po en otroški sedež. Prostora ni ravno za luksuzno razvajanje, je pa dovolj da se peleš kot človek in ne kot žvau 😀