Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zadel srno

Zadel srno

Pozdrav,

Mene zanima je je že kdo med vami povozil srno oz. Zadel z avtom? A se je avto popravil ali totalka? Namreč jaz sem dal avto popravljat in zdaj se avto več ne pelje enako… vse ruži not in škripa… pri večji hitrosti na avtocesti je kot v tanku? Kaj narediti

Lp

Odgovor na objavo uporabnika
Joza914, 31.05.2021 ob 16:40

Pozdrav,

Mene zanima je je že kdo med vami povozil srno oz. Zadel z avtom? A se je avto popravil ali totalka? Namreč jaz sem dal avto popravljat in zdaj se avto več ne pelje enako… vse ruži not in škripa… pri večji hitrosti na avtocesti je kot v tanku? Kaj narediti

Lp

Na pravoo mesto si prišel Počakaj, da se mon majstri zvrstijo, bodo zrihtal v nekaj urah.

Samo si tele, da si. Kako naj kdo ve, koliko si ti razbil avto in kaj ti je kdo popravil???

Ja kaj menjali so masko desno luc pa plastiko postrihal pa kiler so menjali… a avto ruzi kot tank… kaj bi bilo narobe? Aja pa ono prednjo osovino so menjal… ko opreš haubo… spredajcpred motorjem…

Odgovor na objavo uporabnika
Joza216, 31.05.2021 ob 17:00

Ja kaj menjali so masko desno luc pa plastiko postrihal pa kiler so menjali… a avto ruzi kot tank… kaj bi bilo narobe? Aja pa ono prednjo osovino so menjal… ko opreš haubo… spredajcpred motorjem…

Trot.???

Reklamacija!? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close