zadel automobil na parkirišču
Pozdravljeni,
Pretekli teden se mi je zgodilo da sem z parkirišča peljal vzratno in sem zadel osebni avtomobil tega nisem čutil in sem se normalno zapeljal domo. Na mojem auto se nič nepozna in nič. Nato čez par ur so prišli policaji in mi dali pihati in sem napihal. Ker sem biu doma in smo imeli obiske sem doma že tudi pil kar se je nato pokazalo pri testu. Zanima me če mi namreč lahko dajo kazen za to da sem pihal 3ure in več po tem dogodku ? Kako ravnati v tem primeru ? In kakša kazen mi sledi da sem se odpeljal ?
Pozdravljeni, glede na navedeno so polcisti pravilno izpeljali postopek in tu ni kaj veliko za ugovarjati. Ali veste, da ste res zadeli zadeli avto. Oz. ali to veste? Kazen ne vem kakšna vam sledi, ker niste navedli koliko ste napihali. Vsekakor lahko dobite kazen za pobeg iz prometne nesreče (ne vem točno kakšna je kazen mislim, da 250€+3k.t. morda kaj več) ter za povzročitev prom. nesreče (250€+3k.t.). bistven podatek je kako so policisti prišli do vas? ALi vas je kdo prijavil, obstajajo priče, kamere… Ali ste prepričani, da ste sploh zadeli drugi avto itd. Zadeva je lahko rešljiva je pa odvisno od dejavnikov, ki sem jih našetel in še česa zraven. Lp
Forum je zaprt za komentiranje.