Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Zadar – kakšen nasvet, prosim

Zadar – kakšen nasvet, prosim

Pozdravljeni!
Za vikend se odpravljam v Zadar. Prosim za kak nasvet – predvsem glede plaž in morja. Pa tudi drugih nasvetov bom seveda vesela. Nisem bila še nikoli dol, tako da res pojma nimam.
Hvala za prijazne odgovore!

Midva hodiva v Zadar v Petrčane…..Punta Skala, vsak dan se odpraviva tudi v mesto Zadar.
Ti povem, da je en najbolj čudovitih mest :),….

Kaj bi pa želela vedet, jaz poznam plažo v Petrčanah…pa hoteli poleg mesta Zadar imajo tudi lepe plaže..
Skratka nisi nič falila,..in uživaj, jaz vidim Zadar spet avgusta 😉

A so Petrčane blizu mesta? Se da kopat tudi kje na kakšni mestni plaži?

Petrčane so cc. 10 km iz Zadra..

Kam pa greš točno?

Šla bi prav v center, v mesto Zadar, ker imam še nek sestanek.

Ja potem imaš plaže poleg mesta cc. 1 ali 2 km stran….
Poleg hotelov so lepe plaže…

Malo boš morala raziskat pa bo..:)

Bom, zagotovo, hvala!!

Plaža -Borik, pri jadralnem klubu …
meni je čudovito mesto, želim lep dopust

O, hvala, vyvy!

Nedaleč od centra je plaža Kolovare (pri hotelu Kolovare). Meni je zelo všeč, samo dobro je imeti čevlje za v vodo, so precej ostri kamni, vsaj tam, kjer sem se jaz lani namakala. 🙂 Drugače pa se domačini kopajo tudi kar na Rivi in morskih orglah. Tudi Borik ni slab, sam je malo dlje od Poluotoka (sicer pa imaš bus).

Obvezen je obisk pijace (tržnice). V tamkajšnjem kiosku vedno kupim sirov burek, ki je za moje pojme najboljši, kar jih je. 🙂

Če te še kaj zanima, kar vprašaj. 🙂

Lp

Ja res je,…tržnica je nama fantastična, vsako jutro, ko sva tam na dopustu se paseva po tržnici…, kavica, sprehod…joj komaj že čakam :)))

Obvezno pojdi pogledat (po možnosti zvečer, ker so tam še neki planeti, ki jih takrat osvetlijo) “orgle” ob obali v Zadru (precej blizu trajektne luke).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close