Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek začelo me je razganjati

začelo me je razganjati

Sem moški srednjih let in me je začelo razganjati.Do sedaj sem bil stabilen na vseh področjih. Zdaj pa kar na enkrat…boom…in nisem se udaril

Nič nenormalnega se ti ne dogaja!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

zanimajo me mnenja. lp

Druga puberteta in neizživeta prva:). Mislim, da ne potrebuješ našega blagoslova. Lajf je tvoj:).

zanimajo me mnenja. lp[/quote]Je..e te razumevanje napisanega. Mogoče rabiš kaj v slikah….. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

“žgi” dobre stvari v lajfu (najbolje bejbe) — tako, da tvoji ne bodo prizadeti / vedeli ☺

Ironično je, da človek pri tem najbolj sam sebe prizadene. Vest slej kot prej potrka, če ne tekom lajfa, pa na smrtni postelji:).

NeMči undercover :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Točno to. In verjemi, da nisi edini… takšnega srečaš skoraj za vsakih vogalom.

------------------------ "And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair." (Khalil Gibran)

Ironično je, da človek pri tem najbolj sam sebe prizadene. Vest slej kot prej potrka, če ne tekom lajfa, pa na smrtni postelji:).[/quote]
vest, morala … in podobna nesnaga so za “reve”, ziheraše, … ki še muho prosijo, naj gre sama ven iz prostora ☺

Ironično je, da človek pri tem najbolj sam sebe prizadene. Vest slej kot prej potrka, če ne tekom lajfa, pa na smrtni postelji:).[/quote]
vest, morala … in podobna nesnaga so za “reve”, ziheraše, … ki še muho prosijo, naj gre sama ven iz prostora ☺[/quote]

Misliš ali veš?:) Meni se zdi večja reva, strahopetec nekdo ki se dela velikega “džeka” brez ovir:). V bistvu je pa en siromak, ki išče potrditve izven sebe, si fila ego na plehkih situacijah.

vest, morala … in podobna nesnaga so za “reve”, ziheraše, … ki še muho prosijo, naj gre sama ven iz prostora ☺[/quote]

Misliš ali veš?:) Meni se zdi večja reva, strahopetec nekdo ki se dela velikega “džeka” brez ovir:). V bistvu je pa en siromak, ki išče potrditve izven sebe, si fila ego na plehkih situacijah.[/quote]

kaj boš pa imela kot “dodano” vrednost, če se odločim za eno od opcij ? In kaj, če velja kakšna tretja opcija?
se mi zdi, da imava v mislih povsem različne profile oseb ☺

Misliš ali veš?:) Meni se zdi večja reva, strahopetec nekdo ki se dela velikega “džeka” brez ovir:). V bistvu je pa en siromak, ki išče potrditve izven sebe, si fila ego na plehkih situacijah.[/quote]

kaj boš pa imela kot “dodano” vrednost, če se odločim za eno od opcij ? In kaj, če velja kakšna tretja opcija?
se mi zdi, da imava v mislih povsem različne profile oseb ☺[/quote]

Meni je vseeno, za kaj se odločaš. Saj ne živim tvojega lajfa:). Katero tretjo opcijo si imel v mislih? Seveda smo si različni, samo to ne pomeni da je milijon definicij morale in vesti, kakšen pristop bo kdo ubral, je pa njegova stvar.

se mi zdi, da imava v mislih povsem različne profile oseb ☺[/quote]

Meni je vseeno, za kaj se odločaš. Saj ne živim tvojega lajfa:). Katero tretjo opcijo si imel v mislih? Seveda smo si različni, samo to ne pomeni da je milijon definicij morale in vesti, kakšen pristop bo kdo ubral, je pa njegova stvar.[/quote]
Še kakšno Jonasovo “nakladanje” … npr. polovička, glas ljudstva, “klic v sili” … ☺
a niso morala, vest, in ostala psiho občutja v špilu, ko komu narediš kaj “narobe”, proti njegovi (izraženi, opredeljeni …) volji ?? OK nekaj veljave imajo tudi, ko ti okolica obrne hrbet, ker menda obsoja (oz. je foušljiva) kar počneš ☺ — ampak, dokler plačevanje tvojih položnic ni odvisno od “okolice”, naj “okolica” pometa pred svojim pragom in sesa pod svojimi preprogami ☺

Meni je vseeno, za kaj se odločaš. Saj ne živim tvojega lajfa:). Katero tretjo opcijo si imel v mislih? Seveda smo si različni, samo to ne pomeni da je milijon definicij morale in vesti, kakšen pristop bo kdo ubral, je pa njegova stvar.[/quote]
Še kakšno Jonasovo “nakladanje” … npr. polovička, glas ljudstva, “klic v sili” … ☺
a niso morala, vest, in ostala psiho občutja v špilu, ko komu narediš kaj “narobe”, proti njegovi (izraženi, opredeljeni …) volji ?? OK nekaj veljave imajo tudi, ko ti okolica obrne hrbet, ker menda obsoja (oz. je foušljiva) kar počneš ☺ — ampak, dokler plačevanje tvojih položnic ni odvisno od “okolice”, naj “okolica” pometa pred svojim pragom in sesa pod svojimi preprogami ☺[/quote]

Ne potrebujem pomoči, sprašujem te le po tvojem mnenju, za svojega vem:). Imaš prav, folku se ne zdi nič narobe, če recimo vara in o tem varajoči ničesar ne ve. Meni se to zdi slepljenje samega sebe, če misliš da nikogar ne prizadaneš. Ampak egoizem in skrb le za lastne potrebe tudi za ceno hoje čez trupla, je danes trend.

čak mal … kaj pa “obrnjen” obtožni pogled — kdo za vraga pa je “(pre)varan/a” da si “lasti” nekoga, ki ni niti njegova žlahta???
Malora a nihče na ohcetih ne posluša kaj nakladajo fajmoštri, pooblaščenci za poroke … ??? Kaj piše v zakonodaji, odlokih, ???
“Sleplenje” samega sebe – wtf je pa to???

Kdo govori o lastninjenju? Tudi če imaš otroke, si se nekoč odločil za njih in prevzel vso odgovornost, da za njih skrbiš, jih vzgajaš, nudiš oporo, toplino, varnost. Lahko se pa začneš spraševati, zakaj bi moral za kogarkoli skrbeti, zakaj si “zvezan” in zakaj bi komurkoli odgovarjal. Zaradi neodgovornih staršev dobiš konfuzne otroke. Zaradi neodgovornih partnerjev dobiš žalostne družine.
Slepiš se, če misliš da si največji džek:). Ti se kar tolaži z mislijo, da je vse stvar v nelastninjenju. Problemi so drugje. Ko si z mislimi pri drugih, se te že dolgo nihče več ne želi, kaj šele lastnini.

čak mal … kaj pa “obrnjen” obtožni pogled — kdo za vraga pa je “(pre)varan/a” da si “lasti” nekoga, ki ni niti njegova žlahta???
Malora a nihče na ohcetih ne posluša kaj nakladajo fajmoštri, pooblaščenci za poroke … ??? Kaj piše v zakonodaji, odlokih, ???
“Sleplenje” samega sebe – wtf je pa to???[/quote]

Kdo govori o lastninjenju? Tudi če imaš otroke, si se nekoč odločil za njih in prevzel vso odgovornost, da za njih skrbiš, jih vzgajaš, nudiš oporo, toplino, varnost. Lahko se pa začneš spraševati, zakaj bi moral za kogarkoli skrbeti, zakaj si “zvezan” in zakaj bi komurkoli odgovarjal. Zaradi neodgovornih staršev dobiš konfuzne otroke. Zaradi neodgovornih partnerjev dobiš žalostne družine.
Slepiš se, če misliš da si največji džek:). Ti se kar tolaži z mislijo, da je vse stvar v nelastninjenju. Problemi so drugje. Ko si z mislimi pri drugih, se te že dolgo nihče več ne želi, kaj šele lastnini.[/quote]Nekdo ki vidi nekoga, ki nekaj krade (nap kokoši pri sosedu, mogoče avto, vlamlja v trgovino, banko……) se čuti dolžnega, da to sporoči nap policiji/oškodovancu.
Nekdo, ki vidi, da drugi “krade” tvojega partnerja naj bo tiho……. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

“Sleplenje” samega sebe – wtf je pa to???[/quote]

Kdo govori o lastninjenju? Tudi če imaš otroke, si se nekoč odločil za njih in prevzel vso odgovornost, da za njih skrbiš, jih vzgajaš, nudiš oporo, toplino, varnost. Lahko se pa začneš spraševati, zakaj bi moral za kogarkoli skrbeti, zakaj si “zvezan” in zakaj bi komurkoli odgovarjal.
[/quote]
tole je pa mešanje kisa in olja ☺
potemtakem nihče nebi smel drugih otrok učiti, drugim nuditi zdravstveno oskrbo, nego …

ko se bo podeljavelo “licence” za delanje otrok, ko se bo lahko parilo samo s štempljem “dušebrižne družbe” … bodo pa otroci “standardizirani — upam, da tega ne bom doživel ☺

kaj,ko bi se naučila usrane gate prati, “za.je.ba.ne” srajce peglati, štunfe v pravi par pospravljati … mogoče še kakšno župco skuhati??? pa ne bom nič “zaslepljen” ☺

Da, da. Da, Blagoslov.

NeMči undercover :)))[/quote]
Naka!
Na vodi pa čutim, da te neustavljivo privlači.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Se strinjam.
Človek sledi svojim nagonom in prepričanjem, a sčasoma spozna, da ga vse to ne zadovoljuje v dovoljšni meri. Ob tem se oglasi racionalni ego, ki postavlja vprašanja kaj se bolj splača..Ali pobegniti ali pa se soočiti s posledicami svojih prepričanj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close