Začel športat, sedaj pa strije
Zadnje čase sem se začel zdravo prehranjevati in športati. Večinoma delam vaje za moč, nekaj pa tudi kardio. Prehranjujem se pa zdravo, čim manj maščob, čim več beljakovin. Jem puranje meso, skuto. Redni razmaki med obroki. Zvečer vedno pusto belo meso, recimo puran. Jajčne beljake. Delno dodajam proteinske shake.
Mišična masa se mi povečuje, biceps čedalje večji. Težava pa so strije, ki se mi pojavljajo na rokah. V čem je težava.
Ni nujno, da je to, kar ješ oziroma kar misliš, da je zdravo, res zdravo tudi zate. Samo v razmislek.
Živiš zdravo, se ukvarjaš s športom, pa kljub temu želiš izgledati drugače?
Genetika, tako kot se pri moških ne da odpraviti plešavost.
Jaz bi v tvojem primeru dajal bolj poudarek, da se sprejmeš takšno, kakršno te je že ‘bog naredil’, takšna si poskušaj biti všeč, da ne iščeš pod drobnogledom vseh napak, pomanjkljivosti, saj v glavnem si pomembna TI kot osebnost. Ker z leti se nam telo in zunanjost vsem spreminja, zato ne smeš dajati pomena na te zunanje telesne pojave, ampak bolj iskati načine, kako biti zadovoljna sama s sabo v psihološkem smislu.
QL, 😀 … ne moreš verjet… moški se ukvarjajo s strijami…
A dodamo še seznam krem za preprečevanje in odpravljanje strij? In seznam lepotnih posegov, ki to tegobo odpravljajo… :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Sicer pa – jaz imam precej drugačno predstavo, kaj je to zdrava prehrana. V tvojem postu ni ne zelenjave ne sadja … :/. Pa tudi ne verjamem, da je življenje na beljakovinah (sploh pa ne živalskega izvora) sinonim za zdravo prehrano.
Več kot poješ beljakovin, več rabiš tudi prehranskih vlaknin. Tisti, ki pravite, da fitneserji ne jedo dovolj zelenjave, sadja, vam zgleda niti osnove metabolizma niso poznane.
http://www.moski.si/sodoben-moski/moje-zdravje/kako-izboljsati-metabolizem/
Forum je zaprt za komentiranje.