Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zabitočrednikom je tudi to verjetno vse “normalno”

Zabitočrednikom je tudi to verjetno vse “normalno”

Bodo ciganom kateri streljajo rafale ponoči tudi odklopili, aja ne upajo si, cigani bodo spet delali kar bodo hoteli, tebe bodo pa odklopili ker si obenem kihnil in prdnil.

Predlagam vladi RS da ko vas na cesti ujamejo da prehito vozite da vam policija sme prepovedati se oblačiti nekaj dni, ter prižigati luči, vam zapre vodo, porine štoflce v riti in vam zapove, da morate 3 dni živžgat brez prestanka če ne pa se vas dodatno kaznuje. Pač saj nima veze več za vas logika kaj kaj skupaj paše in kaj je kaj povezano. Če pač hočete norost pa jo imejte. Naj vas fajn zdresirajo čredo zabito brezumno gnusno.

Odgovor na objavo uporabnika
Vdariš tam, kjer boli, 31.08.2025 ob 18:29

Je že čisto vredu tudi, da plačaš vklop in izklop. Ko ne razumeš pravil z besedami, razumeš z denarnico.
Čater, ti pa ne poskušaj tolmačiti zakonov. Niti branje ti ne gre gladko, zato pa visiš na youtube in na slikanicah.

Pač ne vzganjaj galame in ti ne bo nihče ničesar izklapljal. A ni simpl?

Ne kliči me po priimku ti anonimno bedno če sam nisi tok človeka da se predstaviš preden človeka ogovarjaš majmun brezobrazen in brezimen.

Presneta drhal gnusna človeška vedno podpira zločinske oblasti pri vsakem zatiranju. Presnete budale gnusne ej.  Izmišljotine , tisočih nekih dolgov zaradi vsakega drekca iz vsake situacije in špetirja med debili bi ogabneži državni služili in se okoriščali ter kobvali dobiček. Pizda glupe debilne človeške in kurci da vas najde neka sila in vas potolče za vselej s te zemlje, kot smet ki nima na njej kaj počet.

Majmunom zabitočredniškim ni mogoče niti tega obrazložiti da je fest narobe če policaj ka rustno lahko že nekaj določi in sodi kot je opisano in je s tem dobil pooblastila sodišča, sodnika na kraju samem, brez širšega soglasja za njegovo odločitev. O pofukana majmunska narodna debilizacija gnila, fak kam med katere ljudi sem se rodil, prov shit. Pa drek ima več pameti kot vi.

Kurbetine gnile ne znate za pet minut naprej misliti kam vse to pelje. Naj vas vsako ščene poščije direknto v gobec, crkovina živa, mrtveci živi brezobrazni. Fuj gnusoba CRKN.

glupo si glupo, 31.08.2025 ob 17:55

Prejšnji mesec, 31.08.2025 ob 16:05

Darko761, 31.08.2025 ob 15:57

Prejšnji mesec, 31.08.2025 ob 15:45

Ko ob treh ponoči slišiš sosedovo glasbo, ko imajo žur na dvorišču in to glasneje kot pa imaš sam nastavljen TV, pokličeš brez slabe vesti policijo, ker na to, da jim greš dvakrat reči, da so preglasni, sploh ne odreagirajo. In da jih ne zanima, da imaš naslednji dan službo.

In 5 minut po odhodu policije je zgodba enaka.

In še zgodba ponovi.

Bi bilo čisto prav, da jim začasno  vzamejo elektriko.

Kaj je zabitočrednik debilni mar nisi zmožen povzeti konteksta teme, da ni stvar v tem, da se človeka ki nažiga glasno glasbo ko je to nenormalno ustavi ampak je v omenjenem absurd da se mu zaradi tega lahko kar pril in voda zapreta, ki nimata nič z “nažiganjem” glasbe ampak le s tem, da nekdo zasluži z izklopi in priklopi. Tako se v neke dogodke vključujejo kar nepovezane zadeve, ki nimajo smisla v ničemer razen v tem da se gre za zlorabo nekega dogajanja. Skratka spizdi nazaj v svoj debilizem. To velja zate in za ostale debile v temi, ki so se že prikazali in tiste ki se morda še bodo.

Odjebi!

Mi smo šli reči 2x, sosedi, ne samo eni,  tudi, tako da so bili opozorjeni vsaj 6 ali 8 krat, dvakrat je bila potem pri njih policija, pa je pomagalo ravno 2x za 5 minut, ko je bila policija tam.

Ja, brez slabe vesti trdim, da bi bil primeren ukrep začasen odklop elektrike

za zabitočrednika prejšnji mesec

bom jaz tebe takole vprašal. a ti govno debilno delaš pa vse p zakonu, daj mi tvoj naslov, bomo na hitro za začetek preverili, če imaš kaj doma na črno zgrajeno, nadstrešek, garažo, ograjo, vrv za perilo brez dovoljenja, ja tudi za to potrebuješ dovoljenje če še ne veš in še za tisoče drugih reči. kaj pa ko avto voziš, koliko sto prekrškov na dan narediš, greš prehitro, živčno kakor si in blesavo telefoniraš med vožnjo, ne daš žvigavca, voziš v škarje, prehitevaš čez polno črto, pešču ne daš prednosti in tako v nedogled. kaj pa v službi a delaš al lenuhariš, a goljufaš ljudi če si nek privatnik, nateguješ lažeš kradeš. kaja pa tvoja baba, se kaj kurba al pa ti, češprav sta poročena, ša doklade za panže tudi vlečeš, redi jih sam, saj si jih ti nafukal, zakja moram jaz tvoje pšanže plačvat, pa bolniške porodniške, tisočere socialne za panže pa za družine. TAKIM K SI TI BI JAZ VSE ODKLOPIL NE SAM ELEKTRIKE GOVNO DEBILNO ZABITO BLESAVOI NIČVREDNO AJDE MRŠ DELAT PIZDA TI MATERNA POFUKANA. NAJPREJ PRED SVOJIM PRAGOM POMETI IMAŠ PREVEČ SVINJARIJE GOR.

jaz imam to s sosedi zrihtano, če kdo mene prijavi ga jaz orjavim nazaj za tisoč drugih zadev in to vsi vedo, pa še ponoč mu grem vsa okna zbit.

Debil!

Med tednom normalno ljudje hodijo v službo in upravi eno pričakujemo, da na žuru ob desetih zvečer stišajo glasbo na raven, ki ne bo motila ostalih. V spalnici smo imeli glasbene kot pa normalno gledano TV.

Greš opomniti prvič. Nameravaš drugič, vidiš, da je sosed tam. Nameravaš tretjič, je drug sosed tam. Greš opomniti spet sam. Pogledaš, spet opominja sosed.

Potem pa je logično, da nekomu prekipi, če ob treh zjutraj še vedno ni možno zaspati in pokliče policijo.

Pridejo, na žuru stišajo glasbo, par minut po odhodu policije je spet divje glasno.

Spet nekomu poči živec in ponovno klice policijo.

Zgodba se ponovi.

Ja, takim bi bilo prav, da se začasno odklopi elektrika.

Prejšnji mesec, 31.08.2025 ob 18:48

Debil!

Med tednom normalno ljudje hodijo v službo in upravi eno pričakujemo, da na žuru ob desetih zvečer stišajo glasbo na raven, ki ne bo motila ostalih. V spalnici smo imeli glasbene kot pa normalno gledano TV.

Greš opomniti prvič. Nameravaš drugič, vidiš, da je sosed tam. Nameravaš tretjič, je drug sosed tam. Greš opomniti spet sam. Pogledaš, spet opominja sosed.

Potem pa je logično, da nekomu prekipi, če ob treh zjutraj še vedno ni možno zaspati in pokliče policijo.

Pridejo, na žuru stišajo glasbo, par minut po odhodu policije je spet divje glasno.

Spet nekomu poči živec in ponovno klice policijo.

Zgodba se ponovi.

Ja, takim bi bilo prav, da se začasno odklopi elektrika.

Kva ima naročena elektrika, omrežje pogodba z dobaviteljem te veze s tabo , policijo in dripcem ki nažiga muusko?. Kaj pa če ima zvočnik na akumulator ti debiliteta butasta zabitočredniška debilna?

Pizda če bi bili vsi tako nestrpni zabitočredniki kot ste vi bi tudi v naši vas vsak dan nekdo koga prijavljal ko rojstni dan praznuje in proslavljajo, enkrat tam drugič drugje. Posledično bi bili vsi brez štroma, vode in plina po vaših idiotizmih policaji pa kar prevzeli oblast v deželi. Zakaj sploh imajo vlado, naj se je znebijo pa naj sami vladajo saj ne rabijo nikogar če bod kar sodniki postali kar seveda so že le da lažni in manipulatorski. Pizdoseronje ki jim je dovlljeno da sami sebe preiksujejo in je to kao normalno. Kot da bi morilec pa lopov samega sebe lovila. To je edino z vami zabitočredniki možno kot logično in primerno dogajanje.

Kot se kažete bolje da zavlada islam v deželi pa vam naj potem ropotajo na klečanje minareti vsakih nekaj ur. Potem pa pirjavljajte da jim gredo štrom izkllopit. Enkrat ga bodo drugič bodo pa brez glave.

Zabitočredniki nimate ene pike razuma, da bi doumeli da se ne gre za uvajanje miru in zaščito ampak za zlorabljanje , komercializacijo vsega, da se država obnaša kot pijavka inkasant vse in povsod za vsak drek in se ljudi samo obira na podlagi nekih idiotizmov ki si jih izmislijo pajaci pofukani plačani kot zakone. Tako sebi priskrbijo še več sredstev narod pa gnjavijo in davijo s kaznimi , globami, davki, pravili, med tem ko si pa pajaci vse dovolijo pa ne nafuka noben nič, ker si pizdetarjio med seboj vse dovlolijo narod bi se pa najraje poklal med seboj za bvsak drek. Skratka odjebite budale jadne.

Darko761, 31.08.2025 ob 19:04

Zabitočredniki nimate ene pike razuma, da bi doumeli da se ne gre za uvajanje miru in zaščito ampak za zlorabljanje , komercializacijo vsega, da se država obnaša kot pijavka inkasant vse in povsod za vsak drek in se ljudi samo obira na podlagi nekih idiotizmov ki si jih izmislijo pajaci pofukani plačani kot zakone. Tako sebi priskrbijo še več sredstev narod pa gnjavijo in davijo s kaznimi , globami, davki, pravili, med tem ko si pa pajaci vse dovolijo pa ne nafuka noben nič, ker si pizdetarjio med seboj vse dovlolijo narod bi se pa najraje poklal med seboj za bvsak drek. Skratka odjebite budale jadne.

Tako se rojeva totalitarizem, oziroma fašizem, v katerem zabita fuknjena čreda zaradi lažne ogroženosti zahteva več državne represije.

robi9, 31.08.2025 ob 19:51

Tako se rojeva totalitarizem, oziroma fašizem, v katerem zabita fuknjena čreda zaradi lažne ogroženosti zahteva več državne represije.

Ja, saj je že. Toda vedno huje, ker dokler si samo ti na forumu da potrdiš ali pokažeš da razumeš mojo ogorčenost drugi pa me blatijo ob 300 pregledih teme potem veš da je folk res zabredel nekam v abnormalo hudičevo totalno.

Darko761, 31.08.2025 ob 18:55

Pizda če bi bili vsi tako nestrpni zabitočredniki kot ste vi bi tudi v naši vas vsak dan nekdo koga prijavljal ko rojstni dan praznuje in proslavljajo, enkrat tam drugič drugje. Posledično bi bili vsi brez štroma, vode in plina po vaših idiotizmih policaji pa kar prevzeli oblast v deželi. Zakaj sploh imajo vlado, naj se je znebijo pa naj sami vladajo saj ne rabijo nikogar če bod kar sodniki postali kar seveda so že le da lažni in manipulatorski. Pizdoseronje ki jim je dovlljeno da sami sebe preiksujejo in je to kao normalno. Kot da bi morilec pa lopov samega sebe lovila. To je edino z vami zabitočredniki možno kot logično in primerno dogajanje.

Naredi žur in žuraj celo noč in sobote na nedeljo, ko lahko vsi potem spimo tudi dopoldan, ne pa sredi tedna!

Kaj pa, če bi imel kak sosed dojenčka ali pa hudo bolnega starša?

Res si neuvideven debil! Ja, če ne gre drugače, odklopiš elektriko, da jih utišaš.

Darko761, 31.08.2025 ob 20:10

Ja, saj je že. Toda vedno huje, ker dokler si samo ti na forumu da potrdiš ali pokažeš da razumeš mojo ogorčenost drugi pa me blatijo ob 300 pregledih teme potem veš da je folk res zabredel nekam v abnormalo hudičevo totalno.

Res je. Takšno je realno stanje.

In nič ne moreš, ker ne more 1% ljudi vplivati na svetovno dogajanje.

A je Chengdujska  45 polna?

Prejšnji mesec, 31.08.2025 ob 20:19

Naredi žur in žuraj celo noč in sobote na nedeljo, ko lahko vsi potem spimo tudi dopoldan, ne pa sredi tedna!

Kaj pa, če bi imel kak sosed dojenčka ali pa hudo bolnega starša?

Res si neuvideven debil! Ja, če ne gre drugače, odklopiš elektriko, da jih utišaš.

Kaj pa če si ti bolano v glavo in nimaš dojenčka in rabiš dudo v usta in štoflce za ušesa?

Darko761, 31.08.2025 ob 18:33

Ne kliči me po priimku ti anonimno bedno če sam nisi tok človeka da se predstaviš preden človeka ogovarjaš majmun brezobrazen in brezimen.

Ravno pravi si za opominjanje. Zakaj pa ne uporabljaš registriranega nika? Isto se greš neke mahinacije.

Sploh si se pa neizmerno rad predstavljal tukaj s polnim imenom in priimkom, vabil na svojo you tube stran in tako dalje. Kaj bi zdaj rad? Te je kdo silil, da se ven mečes?

Spokaj dol s foruma, če ti tukaj ne paše in si najdi drugega, kjer te še nimajo poln kufer. Pa smo vsi rešeni.

Vdariš tam, kjer boli, 31.08.2025 ob 20:29

Ravno pravi si za opominjanje. Zakaj pa ne uporabljaš registriranega nika? Isto se greš neke mahinacije.

Sploh si se pa neizmerno rad predstavljal tukaj s polnim imenom in priimkom, vabil na svojo you tube stran in tako dalje. Kaj bi zdaj rad? Te je kdo silil, da se ven mečes?

Spokaj dol s foruma, če ti tukaj ne paše in si najdi drugega, kjer te še nimajo poln kufer. Pa smo vsi rešeni.

Ne palamudi!

Zakaj pa se ti ne obesiš? Nimaš za špago?

Darko761, 31.08.2025 ob 14:26

Dobesedno povezana zločinska združba, ki vrši oblast nad narodom ter se od samega začetka ustanovitve države zločinsko znaša nad ljudmi od katerih zase in za svoje prisklednike nabira bogastvo ter si zagotavlja nedotakljivost uporablja NEUMNE-INDOKTRINIRANE ljudi, ki se zaposlujejo v državnih službah. 

Namreč ti slednji zaposleni to tisti, ki dejansko izvajajo tako zvane naloge pri tem pa jih ne ustavlja morala, ki jo človek ima v sebi, kot bitje ampak jo potlačijo in dajo prednost službi. Služba, služabnik, suženj, delavec, robot,živi mrtvec, zabitočrednik, idiot, budala, norec.

Opazil sem idejo, da bi mednarodno sodišče moralo obravnavati vse tožbe med državnimi organi in tožbe posameznih družb ali oseb zoper državne organe. Sodna oblast, sicer ni izvoljena neposredno od ljudstva zato tudi v izrekih tožb ne bi smeli izrekati rešitev v imenu ljudstva. Delajo v interesu zaščite državnih organov in s tem ščitijo oblast? Ustava pač to omogoča in predlog bi se moral začeti s idejo spremembe ustave.

Debilno bi meni neko anonimnost naprej metalo med tem ko me naslavlja po priimku in kao ve kdo sem. Resno, kaj imate to za en drek v glavah? Dajte se malo zamisliti nad seboj zabitčredniki potuhnjeni hinavski in krivični.

anonimno 9010Men, 31.08.2025 ob 20:34

Opazil sem idejo, da bi mednarodno sodišče moralo obravnavati vse tožbe med državnimi organi in tožbe posameznih družb ali oseb zoper državne organe. Sodna oblast, sicer ni izvoljena neposredno od ljudstva zato tudi v izrekih tožb ne bi smeli izrekati rešitev v imenu ljudstva. Delajo v interesu zaščite državnih organov in s tem ščitijo oblast? Ustava pač to omogoča in predlog bi se moral začeti s idejo spremembe ustave.

USTAVA je napisana dvoumno, če pa je v slovenskih leksikonih, LJUDSTVO NEKAJ, NAROD NEKAJ DRUGEGA, DRŽAVLJAN NEKAJ TRETJEGA.

Ustava pravi da ima oblast ljudstvo PIKA.

Potem nadaljuje z državljani …

Sem že pisal razlagal, pa so vsi “preveč pametni” da bi bili zmožni kaj bolj podrobno pogledat in si dovliti da ne vedo vsega ali da tisto kar vedo ni ravno da vedo ampak so verjeli.

In ja, sodišča zlorabljajo pomen SODBA LJUDSTVA in to očitno, čeprav imajo ponovno v zagovor butalsko argumentacijo zločina zoper ljudi.

Daleč, daleč od pravičnosti je vse skupaj ampak velika goljufija in zločin.

Darko761, 31.08.2025 ob 20:40

USTAVA je napisana dvoumno, če pa je v slovenskih leksikonih, LJUDSTVO NEKAJ, NAROD NEKAJ DRUGEGA, DRŽAVLJAN NEKAJ TRETJEGA.

Ustava pravi da ima oblast ljudstvo PIKA.

Potem nadaljuje z državljani …

Sem že pisal razlagal, pa so vsi “preveč pametni” da bi bili zmožni kaj bolj podrobno pogledat in si dovliti da ne vedo vsega ali da tisto kar vedo ni ravno da vedo ampak so verjeli.

In ja, sodišča zlorabljajo pomen SODBA LJUDSTVA in to očitno, čeprav imajo ponovno v zagovor butalsko argumentacijo zločina zoper ljudi.

Daleč, daleč od pravičnosti je vse skupaj ampak velika goljufija in zločin.

Kako se ti sploh da? Nimaš prav nobene stvari, v katero bi bilo zares vredno usmeriti energijo? OK, razumem, da tule tipkaš zato, da svoje frustracije ven vržeš, ampak tudi to ima neke meje. Začni živet.

Še norcem naj izklopijo internet pa socialno ukinejo in smo zmagali.

ojej no, 31.08.2025 ob 21:01

Kako se ti sploh da? Nimaš prav nobene stvari, v katero bi bilo zares vredno usmeriti energijo? OK, razumem, da tule tipkaš zato, da svoje frustracije ven vržeš, ampak tudi to ima neke meje. Začni živet.

Dej se ti najprej zbudi pa potem razmišljaj zakaj jaz o čem pišem in koliko ima to smisla.

Hočeš ali nočeš, Darko se mora na vsakem koraku narcisoidno izpostavljat z imenom in priimkom, ker sicer bi lahko kdo spregledal to njegovo silno “genialnost”, kjer kot domišljavi, neizobražen hepan kratko malo z lahkoto pomete z znanjem državnih pravnikov, zdravnikov infektologov, šolnikov. 😀

Darko Čarter je tako zelo “pomemben”, nobenih šol ne rabi, ki mu nikoli niso ležale, brez zaposlitve, nikoli nič delal, viseč finančno na ostareli mamici, amaterski glasbenik, ki mu ni bilo dano postati slovenska zvezda, kjer bi na lahek način služil, da mu ne bi bilo treba delati, kakor si je on to zamišljal v svoji narcisoidni grandioznosti. Med drugim je hotel imeti predavanja o topli vodi za 5000 € in njegove Amazon pravljice prodajat, misleč, da vsi samo čakajo, da se jim servira topoumnost. 😀

Zbudi se, zbudi se, Darmunde, v trdo realnost, ki nikoli ni bila naklonjena lenuhom, in POJDI DELAT! Nihče ne bo poslušal neizobraženih bumbarjev, še uradno izobraženih je dovolj v politiki, kjer marsikdo preseda s svojo “pametjo”, kako se šele tebe ne bi navolili, ko certificirano nimaš veliko pod svojo kepo. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close