Zabavna spletna stran!
Na tem naslovu imate lahko virtualnega pingvinčka, zmaja, zajčka… Zajn morate skrbeti in mu dajati hrano, se z njim igrati… Stran je zelo zabavna!
Tu si lahko naredite BREZPLAČEN “account” in si ustvarite svojega neopet(s)a!
http://www.neopets.com/refer.phtml?username=krafnula
Stran je tudi zelo poučna, vaš otrok se bo skozi igro navadil angleško, vse je narejeno zelo prijazno, stran je tudi zaščitena!
Pa veliko zabave!
u bistvu ne štekam: a to dobijo kej plačan al je to sveta naivnost?:
najprej januarja:
Avtor: Nina
Datum: 08-01-05 11:02
Na tem naslovu imate lahko virtualnega pingvinčka, zmaja, zajčka… Zajn morate skrbeti in mu dajati hrano, se z njim igrati… Stran je zelo zabavna!
Če imate otroke:
Stran je tudi zelo poučna, otrok se bo skozi igro navadil angleško, vse je narejeno zelo prijazno, stran je tudi zaščitena!
Pa veliko zabave!
LP, Eva
potem aprila:
Avtor: Era
Datum: 10-04-05 15:31
Stran je tudi zelo poučna, vaš otrok (če ga imate, je pa stran odlična tudi, če ste odrasli 😉 ) se bo skozi igro navadil angleško, vse je narejeno zelo prijazno, stran je tudi zaščitena!
Pa veliko zabave!
pa sedaj spet.
Ne, res: u čem je štos?
A ne veš Wega? Evo za enga temnega ti prišepnem:
v naivnosti, ki je slovenskih fantov/punc ‘grob 🙂
Pred nekaj dnevi je spet veselo krožil hoax, da iščejo določeno krvno grupo za malo hčerkico, ki je že pred 3 (beri – tremi) leti hudo zbolela za levkemijo.
Huh, ko bi videli, kdo vse je bil na teh mail listah: od politikov, znanstvenikov, pisateljev… do vrhunskih medicinskih strokovnjakov. Zame pa so tovrstni hoax mailu po svoje koristni. Tako pridem do mail naslovov znanih Slovencev, ki so sicer javnosti neznani ali prikriti zaradi takšnih in drugačnih razlogov.
Eh, na ŽALOST, te hoaxe poznam. V bistvu je bil prispevek mišljen malo cinično, kajti že leta se borim, da bi ljudi prepričal, da naj zaboga te pošte vržejo koš ne pa na vse adres-liste, ki jih imajo spravljene v nastavitvah.
Ko ravno govoriš o fantku (ali hčerkici?) z levkemijo (ljubi bog: ima redko krvno kupino!!! In to A!!) – ravno te dni je zopet zaokrožil po naših predalih. Naša preljuba nam administratorka se čuti dolžna pošiljati te stvari okoli saj ima prav pripravne sezname naslovov. Kar me sicer ni presenetilo – adminitratorka pač, kot administratorka, kar me pa JE presenetilo je bilo, da je isti zadevi, ki so jo pred leti prejeli od iste administratorke ponovno nasedlo natanko 100% dobro izobraženih in razgledanih sodelavcev. Šele, ko sem jim mail potegnil iz arhiva in jim pokazal uradne Sophosove strani, kamor bi morali poslati vse administratorke tega sveta na kratek kurz – so začeli zmajevati z glavo,da to je pa res malo čudno. Niti dr. Bernard ne obstaja,kajšele fantek!!!
Tako pa, Tajfun moj dragi, greva sicer na pivo še vedno lahko, ampak nič ne bo zaustavilo pohoda Sulfbnx.exe ki se bo gotovo začel ponovno te dni – ježe kar nekaj časa, karga nibilo. Ali paje W98 premalo. Ali pa – sam štejem med te reči tudi to – novo pismo zaskrbljenega pristaša teorije zarote, kako niti sam Bill gates ne ve, zakaj se z ukazom “= rand (200,99)” v Wordu pojavi čuden in skrivnosten ponavljajoči se napis (v slovenski verziji “V kožuščku hudobnega fanta stopiclja mizar”)
Pa razni pps o prijateljstvu, ki ga moraš poslati desetim prijateljem – enkrat sem dejansko napizdil s forardom “prijateljico” ki mi je poslala kupček osladnihlikc muckovin teh reči z še večjim kupčkom osladnih pregovorov o ljubezni in ISKRENEM PRIJATELJSTVU – in poleg še na 52 naslovov!!!
Tole pa za poslatico: Zadnjič stojim tako na semaforju nekega izvoza iz obvoznice in glej: mlada dama deli letake. Včaih so vsaj Mladino in Salomonca prodajali, sem si mislil, sedaj pa reklame talajo!! Pa vseeno vzamem letak, saj veste, da ne bi kaj zamudil. Potem pa presenečenje: dekle hoče letak nazaj!! Šele takrat ga pogledam in ostrmim: naletaku je fotografija nekega fantka, poleg pa besedilo kot bi ga naravnost iz tistga maila ven skopiral, samo poziv k darovanju krvi je bil nadomeščen z pozivom k darovanju denarja za operacijo na taisti kliniki. In ljudje so vračanju letaka dejansko dodali še kakšnega jurja. Noro!!!
OBVEZNO BRANJE:
Hehe, torej so se novodobni ‘klošarji’ preselili pred semaforje. Žalostno, res! Tudi razni pozivi k pošiljanju SMS sporočil za pomoč pri nabavi opreme za Onkološki inštitut se mi zdijo neutemeljeni in žaljivi. Država vse naše življenje molze od nas prispevke, potem pa niti za solidne pogoje zdravljenja rakavih in drugih bolezni ne zmore sama poskrbeti, in na ta način s takimi in podobnimi kampanjami služijo še Telekom in mobi providerji. Denarja se pa itak nabere bore malo.
Jep, teli hoaxi so včasih že tako nadležni kot spam.
Dotični primer pa ni nikakršen hoax, še manj naivnost prej spam za začetnike, ki bi ga verjetno Klemenxx od sedaj naprej moral kar brisat.
Če odpreš dotični link se nekje na strani tko zelo na majhno izpiše :
You were referred by krafnula!
In kaj ima Eva ali Nina ali Zluma al kdorkoli je že ta krafnula od tega?
Za vsakih 8 novo registriranih uporabnikov, ki bojo za referenco imeli krafnulo, bojo vsi krafnulini neopeti pridobili eno stopnjo v razvoju.
Ampak zgleda, da krafnuli vseeno tole ne deluje najbolje, saj še ni med prvih 100 in še ni dobila medalje 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.