Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zabaval sem se s celim haremom zensk :)

Zabaval sem se s celim haremom zensk :)

Škoda, ker je ZOO zaprt, ker bi rada videla Sadnega:). Očitno mu je dolgčas, nobenih obiskovalec in je takoooo osamljen.

Najprej sklepaš po sebi, potem pa še posplošuješ, kot da imamo vsi iste interese in merila za uspešnost.[/quote]
Kdo tebe sploh omenja kje zraven ?

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Četrta opica se je oglasila ! 😀

Najprej sklepaš po sebi, potem pa še posplošuješ, kot da imamo vsi iste interese in merila za uspešnost.[/quote]
Kdo tebe sploh omenja kje zraven ?[/quote]
Saj ni važno, koga omenjaš. Ti misliš, da če je tebi uspeh nategnit tajko, da je to uspeh za vsakega in iz tega izhajaš. Kar je milo rečeno žalostno. In drugi so zaradi tega opice?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Četrta opica se je oglasila ! :D[/quote]

Tvoj prag tolerance je izjemno nizek:)). A ne vidiš, da zganjaš celo komedijo:).

Še dobro, da imajo vsaj net. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Samo tole bom skopiral :

Kdo tebe sploh omenja kje zraven ?[/quote]
Saj ni važno, koga omenjaš. Ti misliš, da če je tebi uspeh nategnit tajko, da je to uspeh za vsakega in iz tega izhajaš. Kar je milo rečeno žalostno. In drugi so zaradi tega opice?[/quote]
uspeh bi bil če bi mu uspelo nategnit opico, vse ostalo je stvar denarja predvidevam))

[/quote]
Le dobro si preberi, ker si sam med večjimi kritiki.

[/quote]
Le dobro si preberi, ker si sam med večjimi kritiki.[/quote]
Lihkar berem :

Sadni…še še še:). Pokaži nam, kaj znaš:).

Primerjaj kako se odzovejo na zgodbe tipa “upam, da bom eno enrat kusnu” in “danes bom z tremi obceval” in vse postane jasno.
Ce clovek napise, da se gre na sosedov hrib sankat, jo okay. Ali pa na sladoled. Na sprehod. Spect piskote. To je njihova domena. Ce slisijo, da gre smucat v Salt Lake City, se pa samo hvali. Replike se prelevijo v posmehovanje in pljuvanje.
Kdo se tako obnasa? Kaj s tem o sebi pove? Meni veliko. To so majhni zeleni zavistni skodozeljnezi. Bog daj, da sosedu krava crkne, da jih le ne bo imel vec od mene. Zato se z njimi vec ne mislim ukvarjati.

Dater prosim razloži mi še enkrat tvojo zgodbo ker sem zgleda tako zabit, da ne razumem najbolje.

Ser pravi ti in družba ste šli v Vietnam. Tam tvoj 35 kolega pozna posrednika, ki je tvojemu kolegu dal 50 dolarjev, če gre nategnit dvainpetdeset letno direktorico telekoma. Nakar gre ta tvoj kolega k nji kjer ga postreže s narezanimi jabolki on pa ji vrne denar od posrednika. Tam jo posexa in oba sta zadovoljna.

Je to bilo tako pibližno? 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Seba111 to mi je čudn, da je dobu na tajskem jabolka, kot da jih nimamo tle dost!? Mar bi si kako bolj eksotično sadje privošču, če je že bil tam…….

Saj res, kje pa je naša Japkica? Že dogo ni bilo nič štime od nje…..

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Lepo, zdaj pa še vse svoje, pusti druge. Spomni se tistega, “spremeniti sebe, ne druge”. 😉

Seba111 to mi je čudn, da je dobu na tajskem jabolka, kot da jih nimamo tle dost!? Mar bi si kako bolj eksotično sadje privošču, če je že bil tam…….

Saj res, kje pa je naša Japkica? Že dogo ni bilo nič štime od nje…..[/quote]

Morda so mu tako zelo všeč jabolka. Jaz bi recimo naročil marakujo. Eksotično sadje za sex z exotiko :))))

Primerjaj kako se odzovejo na zgodbe tipa “upam, da bom eno enrat kusnu” in “danes bom z tremi obceval” in vse postane jasno.
Ce clovek napise, da se gre na sosedov hrib sankat, jo okay. Ali pa na sladoled. Na sprehod. Spect piskote. To je njihova domena. Ce slisijo, da gre smucat v Salt Lake City, se pa samo hvali. Replike se prelevijo v posmehovanje in pljuvanje.
Kdo se tako obnasa? Kaj s tem o sebi pove? Meni veliko. To so majhni zeleni zavistni skodozeljnezi. Bog daj, da sosedu krava crkne, da jih le ne bo imel vec od mene. Zato se z njimi vec ne mislim ukvarjati.[/quote]
Njihovo življenje je kritiziranje življenja drugih ljudi. Pred tabo vsi nasmejani in odprtih ušes, ko te ni zraven pa težki analitiki / provokativni kritiki. Čudno, da niso zaposleni kje v medijih, tam bi bili vsaj plačani za take bedarije…

Kdo se tako obnasa? Kaj s tem o sebi pove? Meni veliko. To so majhni zeleni zavistni skodozeljnezi. Bog daj, da sosedu krava crkne, da jih le ne bo imel vec od mene. Zato se z njimi vec ne mislim ukvarjati.[/quote]

…pa koga zanima tvoj harem in “mi” pa bi se naj ukvarjali s tvojim haremom?

Saj res, kje pa je naša Japkica? Že dogo ni bilo nič štime od nje…..[/quote]

Morda so mu tako zelo všeč jabolka. Jaz bi recimo naročil marakujo. Eksotično sadje za sex z exotiko :))))[/quote]Mogoče mu je s tem želela povedat, da ne bo nič drgač kot bi to počel doma….
Princip je isti, sve su ostalo nianse…. 😉 :))

https://www.youtube.com/watch?v=l44qChTubho

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Prebral/a si njegovo temo, sedaj si jo pa še komentiral/a, torej te zanima njegov harem, s katerim se ravnokar ukvarjaš 🙂

Morda so mu tako zelo všeč jabolka. Jaz bi recimo naročil marakujo. Eksotično sadje za sex z exotiko :))))[/quote]Mogoče mu je s tem želela povedat, da ne bo nič drgač kot bi to počel doma….
Princip je isti, sve su ostalo nianse…. 😉 :))

https://www.youtube.com/watch?v=l44qChTubho%5B/quote%5D

On_ ne vem pravijo,da so azijke ozke 🙂

Mene v Vietnam se ni zaneslo. Slo je za mojega dobrega prijatelja, ki je s svojimi frendi potoval po Vietnamu. V Danang-u so obiskali starega frenda, ki ze dlje casa tam zivi. Ta frend ali kdo povezan z njim je bil tisti, ki jih je en dan vprasal, ce bi kdo izmed njih za $50 poseksal eno 52-letni direktorco. Moj prijatelj je privolil, tip mu je dal $50, in naslednji dan jo je obiskal na domu. Predvidevam, da je posrednik zadrzal se kaj zase. Ne morem pa vedeti. Ostalo je priblizno kot si napisal.

…pa koga zanima tvoj harem in “mi” pa bi se naj ukvarjali s tvojim haremom?[/quote]
Koga pa zanima tvoj komentar??

Postavi se v vsto, da ti katero od lukenj zapolnim.

Mene v Vietnam se ni zaneslo. Slo je za mojega dobrega prijatelja, ki je s svojimi frendi potoval po Vietnamu. V Danang-u so obiskali starega frenda, ki ze dlje casa tam zivi. Ta frend ali kdo povezan z njim je bil tisti, ki jih je en dan vprasal, ce bi kdo izmed njih za $50 poseksal eno 52-letni direktorco. Moj prijatelj je privolil, tip mu je dal $50, in naslednji dan jo je obiskal na domu. Predvidevam, da je posrednik zadrzal se kaj zase. Ne morem pa vedeti. Ostalo je priblizno kot si napisal.[/quote]

No ja sej sem skoraj zadel 🙂

Prebral/a si njegovo temo, sedaj si jo pa še komentiral/a, torej te zanima njegov harem, s katerim se ravnokar ukvarjaš :)[/quote]
Mislim, kako so eni slaboumni. Da ni za verjet.

Odprem temo. Tri strani kasneje pa se oglasi budala, ces koga pa vsebina teme zanima. WTF? A je to budalo kdo prosil, da cita kar jo ne zanima? Koga pa zanima komentar budale na temo, ki je ne zanima??
Koji imbecil… lol

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close